کدوم یکی از این دبیر ها رو میشناسید؟!؟!
-
جدای از نظر شما کاملا حدس زده بودم که میخواین به اون تست زیست اشاره کنین ولی در کل همینطوری بود./ شما هم همین نظر رو داشتین و تو چند جا اشاره کرده بودین . ( حتما اشتباه کردم)
چون فقط اون تست زیست نبود.
موضوع سر برترین اساتید کنکور بود حالا همه تعریف متفاوت دارن من کاری ندام ولی همه ( تقریبا) اساتیدی رو میشناسن که من میشناسم
ایشون هم کنایه ی بدی زدن و به خاطر همین من واکنش نشون دادم و بعد شما گفتین دقیقا موافقم خوب یعنی با سر و صدا اون دبیر هم موافق بودین درحالی که در مورد این حرفی نزدین
برترین معلم شما تو شهر شماس و بهترین معلم از نظر خودتون هس نه تو کل کشور
امیدوارم متوجه حرفای من شده باشید و منظور رو رسونده باشم
ali mohamadi 0
بحث سر این بود ک من میخواستم بگم هر دبیری ک شناخته هست به این منظور نیست ک دبیر عالی هستش.
همین.
میخواستم به استارتر همین رو بگم.
کاری به بهترین معلم در شهر و کشور و استان و چه میدونم و....ندارم والا.
چون لزومی نداره ی بحث دیگه بکشونم توی این تاپیک.
نظرم همین بود. -
ali mohamadi 0 جواب که دارم ولی شما انگار خیلی حالت خوش نیست ترجیح میدم وقتمو با بحث کردن تلف نکنم.
شما صحبتی داری انجام بده من انشالله چن روز دیگه وقت خالی پیدا کردم پیامت رو لایک میکنم اعتبارت بره بالا خوشحال بشی
آره راس میگی برو ولی ظاهرا نمیری چون میخوای آخرین جواب رو تو داده باشی
در هر حالت به عنوان یک دهمی تجربه ی خوبی بود که اشتباه شما رو تو سال کنکور خودم تکرار نکنم...!
-
ali mohamadi 0
بحث سر این بود ک من میخواستم بگم هر دبیری ک شناخته هست به این منظور نیست ک دبیر عالی هستش.
همین.
میخواستم به استارتر همین رو بگم.
کاری به بهترین معلم در شهر و کشور و استان و چه میدونم و....ندارم والا.
چون لزومی نداره ی بحث دیگه بکشونم توی این تاپیک.
نظرم همین بود.بازم نتونستم منظورم رو برسونم ولی نظر شما هم درسته
تو پست پایینی هم گفتم عالی بودن یک دبیر از نظر شما فرق داره و از نظر من هم فرق داره
من میگم ایشون بد و بیرا نگن به اون دبیرایی که هم من میدونم اونا کین هم خودش میدونه
حرف من این بود که سرو صدا چه ربطی به درس دادن داره؟ از این به بعد بهشون میگم آروم صحبت کنن تا خوابمون ببره.
بحث من و شما تو هر نظری و تو هر درسی و تو هر تایپیکی فک نکنم تمومی داشته باشه چون نظرات متفاوت هستن
بس فک کنم ادامه دادن این بحث خیلی بی ارزش باشه چون در آخر به احتمال زیاد همون نظر خودمون میمونه... -
آره راس میگی برو ولی ظاهرا نمیری چون میخوای آخرین جواب رو تو داده باشی
در هر حالت به عنوان یک دهمی تجربه ی خوبی بود که اشتباه شما رو تو سال کنکور خودم تکرار نکنم...!
ali mohamadi 0
من یه چیزی برام عجیبه
شما به اقا مهدی میگی جبهه گرفته با این که کسی که جبهه گیری رو شروع کرد خودت بودی
میگی ما سینه چاک الاییم با اینکه خودت برای اون استادایی که قبولشون داری اینجا رگ غیرتت باد کرده با این که کسی اصلا از اونا نام نبرد
من اصلا دنبال بحث و دعوا با کسی نیستم ولی به نظرم این که طرفداری یه معلم خاصی رو بکنیم و هی سرش جبهه بگیریم سودی برامون نداره
اونایی که شما مد نظرته خودشون سوار پورش و بی ام و تو بهترین جاهای شهرن و دارن به ریش ماها میخندن
کسی هم بهت نگفت توروخدا بیا راه ابریشم بگیر و با الا باش
نه تو خودت یه انسانی که اختیار داری هرکاری میخوای بکن
این بحثم همین جا خاتمه داده بشه بهتره چون داره باعث توهین میشه -
ادمین
ممنون میشم تاپیک رو قفل کنید
دوستمون هم جوابش رو گرفته قطعا -
ali mohamadi 0
من یه چیزی برام عجیبه
شما به اقا مهدی میگی جبهه گرفته با این که کسی که جبهه گیری رو شروع کرد خودت بودی
میگی ما سینه چاک الاییم با اینکه خودت برای اون استادایی که قبولشون داری اینجا رگ غیرتت باد کرده با این که کسی اصلا از اونا نام نبرد
من اصلا دنبال بحث و دعوا با کسی نیستم ولی به نظرم این که طرفداری یه معلم خاصی رو بکنیم و هی سرش جبهه بگیریم سودی برامون نداره
اونایی که شما مد نظرته خودشون سوار پورش و بی ام و تو بهترین جاهای شهرن و دارن به ریش ماها میخندن
کسی هم بهت نگفت توروخدا بیا راه ابریشم بگیر و با الا باش
نه تو خودت یه انسانی که اختیار داری هرکاری میخوای بکن
این بحثم همین جا خاتمه داده بشه بهتره چون داره باعث توهین میشهولی خودشون میدونن و بقیه هم معلومه ( مثل شما) که به کیا کنایه زده
بعد هم من الان اینجا در مورد آقای موقاری یه چیزی بگم نه لزوما شما بقیه رگ غیرتشون باد نمیکنه ؟!
من از حضورم تا آلا به هیچ یک از دبیرای آلا نه توهینی کردم نه کنایه زدم
اگه من اینکارو نکردم ایشون هم نباید اینکارو کنه درسته توهین نکرده ولی یه کاری کرده که به ایجا رسیده به موضوع.
حرمت معلم رو نگه دارین و بهشون تهمت نزنین لطفا ( حداقل تو روز معلم اینکارو نکنین...!)
نظر شما کاملا درسته و قابل احترام
پ.ن: قرار نیس شما که از اون دبیری که شناخته شده است استفاده کردی ولی اون از نظررر توبد بوده باشه نه کس دیگه ای پروشه یا بوگاتی سوار شه ( خطاب به مخاطب خاص)
-
ولی خودشون میدونن و بقیه هم معلومه ( مثل شما) که به کیا کنایه زده
بعد هم من الان اینجا در مورد آقای موقاری یه چیزی بگم نه لزوما شما بقیه رگ غیرتشون باد نمیکنه ؟!
من از حضورم تا آلا به هیچ یک از دبیرای آلا نه توهینی کردم نه کنایه زدم
اگه من اینکارو نکردم ایشون هم نباید اینکارو کنه درسته توهین نکرده ولی یه کاری کرده که به ایجا رسیده به موضوع.
حرمت معلم رو نگه دارین و بهشون تهمت نزنین لطفا ( حداقل تو روز معلم اینکارو نکنین...!)
نظر شما کاملا درسته و قابل احترام
پ.ن: قرار نیس شما که از اون دبیری که شناخته شده است استفاده کردی ولی اون از نظررر توبد بوده باشه نه کس دیگه ای پروشه یا بوگاتی سوار شه ( خطاب به مخاطب خاص)
ali mohamadi 0
خوب دوستمون نظر خواستن منم نظر دادم
اتفاقا من جز کساییم که به دبیرای الا انتقاد وارد میکنم بعضی جاها
انتقاد سازنده باعث رشد مجموعه میشه
نه که بیایم چشممون رو ببندیم و تعصب داشته باشیم
منم بحثی با شما ندارم اصلا چون واقعا حوصله ای نیست و شما هم از طرفداریت پایین نمیای
پس بحثو همین جا تموم کنیم قشنگ تره
چون من دیگه جوابی به شما نمیدم :) ( میتونی پیش خودت فکر کنی کم اوردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ) -
ali mohamadi 0
خوب دوستمون نظر خواستن منم نظر دادم
اتفاقا من جز کساییم که به دبیرای الا انتقاد وارد میکنم بعضی جاها
انتقاد سازنده باعث رشد مجموعه میشه
نه که بیایم چشممون رو ببندیم و تعصب داشته باشیم
منم بحثی با شما ندارم اصلا چون واقعا حوصله ای نیست و شما هم از طرفداریت پایین نمیای
پس بحثو همین جا تموم کنیم قشنگ تره
چون من دیگه جوابی به شما نمیدم :) ( میتونی پیش خودت فکر کنی کم اوردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: )خوبه که گفته این تایپیک قفل شه و معلومه که حوصله ی بحث هم نداری...!
معلومه که شما اونقدر بیکارین تک تک پست منو میخونین و میاین نظر بدین
اگه حوصله بحث نداشتی پس نیا نظر بده کسی هم دعوت نامه نفرستاده بود به شما
چشم از این به بعد میشینم شما هر چی بگین اونه طرفدار هر معلم و هر موسسه و هر موضوعی نظر شما درسته/ طرفدارری شما هم درسته
نباید نظر بدیم چون تعصب داریم!/ نباید نظر بدیم چون نظر من با نظر شما یکی نیست و...
-
بازم نتونستم منظورم رو برسونم ولی نظر شما هم درسته
تو پست پایینی هم گفتم عالی بودن یک دبیر از نظر شما فرق داره و از نظر من هم فرق داره
من میگم ایشون بد و بیرا نگن به اون دبیرایی که هم من میدونم اونا کین هم خودش میدونه
حرف من این بود که سرو صدا چه ربطی به درس دادن داره؟ از این به بعد بهشون میگم آروم صحبت کنن تا خوابمون ببره.
بحث من و شما تو هر نظری و تو هر درسی و تو هر تایپیکی فک نکنم تمومی داشته باشه چون نظرات متفاوت هستن
بس فک کنم ادامه دادن این بحث خیلی بی ارزش باشه چون در آخر به احتمال زیاد همون نظر خودمون میمونه...ali mohamadi 0
قطعا نظر خودمون میمونه....چون اسمش روشه نظر و خب هرکس ی دیدی هم داره.
بله متوجه شدم....نظرتون کاملا صحیح🌸
من واقعا قصد ندارم بگم نظر کسی اینجا درست نیست.
فقط نظر خودم رو میگم.
قطعا شما ی دیدی داشتید ک این نظر رو گفتید((: -
M M.an این موضوع را در قفل کرد