شروع امتحانات خرداد
-
#خبر
⭕️ نحوه برگزاری امتحانات پایانی دانشآموزان
وزیر آموزش و پرورش:
🔹 قرار ما این است که امتحانات را بعد از عید فطر یعنی از ۲۷ اردیهشت آغاز کنیم.
🔹 تلاش میکنیم امتحانات حداکثر تا قبل از ۲۸ خرداد که زمان برگزاری انتخابات است به پایان رسیده باشد.
🔹 امتحانات به دو صورت حضوری و غیرحضوری است.
🔹 اصرار داریم که امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری برگزار شوند.
🔹 حذفیات کتب درسی با توجه به شرایط مناطق، مشخص است.
🔹 در سال تحصیلی جاری، دیگر کلاس حضوری نداریم. -
#خبر
⭕️ نحوه برگزاری امتحانات پایانی دانشآموزان
وزیر آموزش و پرورش:
🔹 قرار ما این است که امتحانات را بعد از عید فطر یعنی از ۲۷ اردیهشت آغاز کنیم.
🔹 تلاش میکنیم امتحانات حداکثر تا قبل از ۲۸ خرداد که زمان برگزاری انتخابات است به پایان رسیده باشد.
🔹 امتحانات به دو صورت حضوری و غیرحضوری است.
🔹 اصرار داریم که امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری برگزار شوند.
🔹 حذفیات کتب درسی با توجه به شرایط مناطق، مشخص است.
🔹 در سال تحصیلی جاری، دیگر کلاس حضوری نداریم.Abolfazl Mousavi خدا رو صد هزار مرتبه شکر که آلا وجود داره. مگرنه با این شریاط اقتصادی و تدریس بد معلم های مدرسه باید چیکار میکردیم؟(البته برای مدرسه ی خودم که خیلی بد درس میدن.)
-
Abolfazl Mousavi خدا رو صد هزار مرتبه شکر که آلا وجود داره. مگرنه با این شریاط اقتصادی و تدریس بد معلم های مدرسه باید چیکار میکردیم؟(البته برای مدرسه ی خودم که خیلی بد درس میدن.)
Amin Rm در شروع امتحانات خرداد گفته است:
Abolfazl Mousavi خدا رو صد هزار مرتبه شکر که آلا وجود داره. مگرنه با این شریاط اقتصادی و تدریس بد معلم های مدرسه باید چیکار میکردیم؟(البته برای مدرسه ی خودم که خیلی بد درس میدن.)
بله واقعا درسته
-
این پست پاک شده!
-
Abolfazl Mousavi
دوست خوب عکست رو ویرایش کردی اما هنوز دو تا شماره توش بود به همین خاطر پستت پاک شد -
Abolfazl Mousavi
دوست خوب عکست رو ویرایش کردی اما هنوز دو تا شماره توش بود به همین خاطر پستت پاک شدromisa در شروع امتحانات خرداد گفته است:
Abolfazl Mousavi
دوست خوب عکست رو ویرایش کردی اما هنوز دو تا شماره توش بود به همین خاطر پستت پاک شدواقعا اینجا خیلی سختگیری میشه ،دلیلش چیه آخه؟؟؟؟تازه اون شماره ها همشون مال مدیر و معاون ها بودن 🙂
-
romisa در شروع امتحانات خرداد گفته است:
Abolfazl Mousavi
دوست خوب عکست رو ویرایش کردی اما هنوز دو تا شماره توش بود به همین خاطر پستت پاک شدواقعا اینجا خیلی سختگیری میشه ،دلیلش چیه آخه؟؟؟؟تازه اون شماره ها همشون مال مدیر و معاون ها بودن 🙂
Abolfazl Mousavi به خاطر مزاحمت هایی که بعدا برای خود کاربرها ایجاد میشه این کارها لازمه و جزو قوانینه
هر جور آدمی تو فضای مجازی ممکنه باشه
بعدا اگه کسی با مدیر یا معاون شما تماس گرفت و گفت ابوالفضل موسوی فلان و بهمان دانش آموز شماست و....
خیلی چیزا ممکنه اتفاق بیوفته
بهتره که نباشه متشکرم که درک می کنید🌹 -
Abolfazl Mousavi به خاطر مزاحمت هایی که بعدا برای خود کاربرها ایجاد میشه این کارها لازمه و جزو قوانینه
بعدا اگه کسی با مدیر یا معاون شما تماس گرفت و گفت ابوالفضل موسوی فلان و بهمان دانش آموز شماست و....
بهتره که نباشه متشکرم که درک می کنید🌹romisa در شروع امتحانات خرداد گفته است:
بهتره که نباشه متشکرم که درک می کنید🌹بله حرف شما صحیحه
-
romisa
لطفا اگر ممکنه کامنت های بنده رو کاملا پاک کنید 🙏🙏🙏🙏چون کم کم دارم به اینجا وابسته میشم ،لطفا اگر ممکنه این کار رو بکنید🙏🙏🙏 -
Amin Rm وایی دقیقا ینی اگه این الا نبود من از ناامیدی سر به دیوار میکوبیدم:face_with_tears_of_joy: خیلی خوبه که هست اما با همه اوصاف دوست دارم ساله دیگه حضوری باشه
-
romisa
لطفا اگر ممکنه کامنت های بنده رو کاملا پاک کنید 🙏🙏🙏🙏چون کم کم دارم به اینجا وابسته میشم ،لطفا اگر ممکنه این کار رو بکنید🙏🙏🙏Abolfazl Mousavi در شروع امتحانات خرداد گفته است:
romisa
لطفا اگر ممکنه کامنت های بنده رو کاملا پاک کنید 🙏🙏🙏🙏چون کم کم دارم به اینجا وابسته میشم ،لطفا اگر ممکنه این کار رو بکنید🙏🙏🙏سلام امکان پاک کردن پستای بدون مشکل یه کاربر نیس
-
romisa
لطفا اگر ممکنه کامنت های بنده رو کاملا پاک کنید 🙏🙏🙏🙏چون کم کم دارم به اینجا وابسته میشم ،لطفا اگر ممکنه این کار رو بکنید🙏🙏🙏Abolfazl Mousavi
میتونید خروج بزنید کاربریتون رو. شاید تاثیر داشته باشه! -
-