📒نکات تستی درس۲دینی دهم📒
-
سلام، وقتتون بخیر 🌸
خب این دفعه قصد دارم نکات تستی ک از درس ۲ دینی دهم یادداشت کردم رو اینجا قرار بدم.😀
✔نکات تستی درس ۱ دینی دهم قرار داده شد.....الان هم ✔ نکات درس ۲📒
امیدوارم مفید باشه😊🌸
خب مستقیم بریم سراغ نکات تستی این درس:
📒توانایی بهره مندی انسان از آنچه در آسمانها و زمین برای او قرار داده شده است ⬅️ نشانه جایگاه ویژه انسان در نظام هستی.
📒انسان برای حرکت در مسیر رشد و کمال⬅️ باید ابتدا ✔ خود و سرمایه های خود را به خوبی بشناسد و ✔ سپس از آنها برای حرکت در این مسیر بهره گیرد.
📒شیطان بر انسان تسلطی ندارد، بنابراین در روز قیامت
به اهل جهنم میگوید: ⬅️ من بر شما تسلطی نداشتم.
پس✔انسان دارای اختیار و قدرت تصمیم است.
📒نفس لوامه انسان را از گناه باز نمیدارد بلکه انسان را هنگام انجام دادن گناه سرزنش میکند.
📒انسان به وسیله دو سرمایه عقل و اختیار مسیر رستگاری را انتخاب میکند، نه به وسیله راهنمایان الهی.
✔ادامه نکات در پست بعد✔😊 -
سلام، وقتتون بخیر 🌸
خب این دفعه قصد دارم نکات تستی ک از درس ۲ دینی دهم یادداشت کردم رو اینجا قرار بدم.😀
امیدوارم مفید باشه😊🌸
📒توانایی بهره مندی انسان از آنچه در آسمانها و زمین برای او قرار داده شده است ⬅️ نشانه جایگاه ویژه انسان در نظام هستی.
📒انسان برای حرکت در مسیر رشد و کمال⬅️ باید ابتدا ✔ خود و سرمایه های خود را به خوبی بشناسد و ✔ سپس از آنها برای حرکت در این مسیر بهره گیرد.
📒نفس لوامه انسان را از گناه باز نمیدارد بلکه انسان را هنگام انجام دادن گناه سرزنش میکند.
📒انسان به وسیله دو سرمایه عقل و اختیار مسیر رستگاری را انتخاب میکند، نه به وسیله راهنمایان الهی.
✔ادامه نکات در پست بعد✔😊📒 شما را دعوت کردم و شما مرا پاسخ دادید⬅️ نشان گر اختیار انسان.
📒تشخیص راه شقاوت و رستگاری، به وسیله قدرت تفکر و تعقل.
📒روی آوردن به خیر و نیکی معلول شناخت خیر و نیکی و پرهیز از بدی و زشتی معلول شناخت بدی و زشتی است.
📒نفس اماره⬅️ دعوت کننده انسان به لذت های زود گذر دنیایی ⬅️ بازداشتن پیروی از عقل و وجدان.
📒عقل با ⬅️ دور اندیشی ⬅️ از خوشی های زود گذر منع میکند.
📒وجدان با ⬅️ محکمه هایش ⬅️ بازداشتن انسان از راحت طلبی
📒یافتن خداوند و درک محبت او فقط و فقط امری فطری است و نه غریزی 😊
📒دریافتن حق و دوری از جهل و نادانی⬅️ سرمایه عقل نه اختیار!!
📒دریافتن حقایق در انسان ⬅️ عقل نه فطرت خدا آشنا و خداگرا!!
📒تشخیص مسیر درست⬅️ با عقل -
📒 شما را دعوت کردم و شما مرا پاسخ دادید⬅️ نشان گر اختیار انسان.
📒تشخیص راه شقاوت و رستگاری، به وسیله قدرت تفکر و تعقل.
📒روی آوردن به خیر و نیکی معلول شناخت خیر و نیکی و پرهیز از بدی و زشتی معلول شناخت بدی و زشتی است.
📒نفس اماره⬅️ دعوت کننده انسان به لذت های زود گذر دنیایی ⬅️ بازداشتن پیروی از عقل و وجدان.
📒عقل با ⬅️ دور اندیشی ⬅️ از خوشی های زود گذر منع میکند.
📒وجدان با ⬅️ محکمه هایش ⬅️ بازداشتن انسان از راحت طلبی
📒یافتن خداوند و درک محبت او فقط و فقط امری فطری است و نه غریزی 😊
📒دریافتن حق و دوری از جهل و نادانی⬅️ سرمایه عقل نه اختیار!!
📒دریافتن حقایق در انسان ⬅️ عقل نه فطرت خدا آشنا و خداگرا!!
📒تشخیص مسیر درست⬅️ با عقلسارا M 0
📒دشمن آشکار ⬅️ شیطان
📒داشتن عقل و اراده به تنهایی موجب دوری از عذاب آخرت نمیشود بلکه با به کارگیری هردو
📒دقت کنید: اگرچه انسان دارای قدرت اختیار و انتخاب است ولی این اختیار مطلق نیست و در طول انتخاب خداوند قرار دارد.
📒هدف ارسال پیامبران و راهنمایی آنان⬅️ یاری رساندن به انسان.
📒شیطان میخواهد انسان را از رسیدن به بهشت باز دارد.
📒خداوند راه درست را به انسان نشان داد نه اینکه انسان را در مسیر درست قرار داد!
📒فقط و فقط راه نفوذ شیطان ⬅️ وسوسه کردن و دادن وعده های دروغین. -
سلام، وقتتون بخیر 🌸
امیدوارم مفید باشه😊🌸
✔ادامه نکات در پست بعد✔😊