لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
erfan javaheri از این اتفاق بین استاد طلوعی و آلا افتاده
نمی دونم شما می دونید یا نه ولی استاد طلوعی دو سال پیش یه صفر تا صد فیزیک یازدهم داشتن که تا آخر فصل سوم هم منتشر شد ولی از اون به بعدش دیگه معلوم نیست چی شد
الان وارد آرشیو فیلم های آلا بشینو فیلتر فیزیک یازدهم رو فعال کنید اون تک فیلم ها رو هی برید جلو به صفر تا صد استاد طلوعی می رسیداین مال سال ۹۶است ولی نوشته یازدهم
yas ta سالشو اشتباه کردم ولی گفتم چنین اتفاقی سال های قبل هم بین استاد طلوعی و آلا به وجود اومده که پروژه نیمه تموم مونده
-
Mahdi Jafari 1
آقای طلوعی نباید اینطور میگفتن
هر مشکلی هم بوده، باید بین خوده عوامل و کارکنان باقی میمونده
اینکه اینطور گفتن سبب متشنج تر شدن فضا و بدبینی میشه
فوقش اینه بالاخره خوده آلاء اعلام میکنه که ماجرا چی بوده
ولی نباید با این حرف، از قبلش جو سازی کنن@infinitie-a استاد طلوعی فقط پاسخ مارو دادن. هیچکس پاسخگو نیست حداقل ایشون پاسخگو هست
-
https://alaatv.com/set/301
این هم همایش 200 تست طلایی نظام قدیم استاد طلوعی فکر کنم در حد 65 درصدش برای ما کارایی دارهReza Moslemi Naeini داداش اون برای نظام قدیم بود ما که نمیدونیم کدوم تستاش مطابق امساله کدوم نیست
-
Amir Kazemi 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amir Tajfar 0 نه داداش اصفهانم.
شنیدم اصفهان بچه ها رفتن جلوی اموزش و پرورش اعتراض
درسته یا شایعست؟ -
قسمت جالب قضیه میدونید چیه؟ اینکه از فرسنگ 4 به بعد تستای هر فصل به شدت کم شد. بعد اعتراض کردیم گفتن کنکورچه میزاریم جبران میشه. اونارو نزاشتن. بعد گفتن استاد توی همایش ارش بیشتر تست کار میکنه و اونم الان کنسل شده!!!
من موندم آلا با 70 تا تست الکتریسیته جاری، چجوری اعتقاد داره که خوراک تستی مارو تامین کرده
sohrab
@M-an
به پیغمبر خدا مسئولید -
Mahdi Jafari 1
آقای طلوعی نباید اینطور میگفتن
هر مشکلی هم بوده، باید بین خوده عوامل و کارکنان باقی میمونده
اینکه اینطور گفتن سبب متشنج تر شدن فضا و بدبینی میشه
فوقش اینه بالاخره خوده آلاء اعلام میکنه که ماجرا چی بوده
ولی نباید با این حرف، از قبلش جو سازی کنن -
@infinitie-a استاد طلوعی فقط پاسخ مارو دادن. هیچکس پاسخگو نیست حداقل ایشون پاسخگو هست
Amir Kazemi 0 ایشون کار درستی کردن که پاسخ دادن،من خودم هم تو دایرکت ازشون این سوالو پرسیدم
ولی نباید میگفتن با سیاست های آلا
این حرفا بدبینی بدنبال داره و درست نیست -
قسمت جالب قضیه میدونید چیه؟ اینکه از فرسنگ 4 به بعد تستای هر فصل به شدت کم شد. بعد اعتراض کردیم گفتن کنکورچه میزاریم جبران میشه. اونارو نزاشتن. بعد گفتن استاد توی همایش ارش بیشتر تست کار میکنه و اونم الان کنسل شده!!!
من موندم آلا با 70 تا تست الکتریسیته جاری، چجوری اعتقاد داره که خوراک تستی مارو تامین کرده
sohrab
@M-an
به پیغمبر خدا مسئولیدMahdi Jafari 1
خوراک تستی برای الان نیست
الان استاد باید بیاد از هرفصل 20تاتست حل کنه که احتمال اومدنش توکنکور بالا باشه
دیگه وقتی نمونده منتها این کار روهم نمیکنن -
Amir Kazemi 0 ایشون کار درستی کردن که پاسخ دادن،من خودم هم تو دایرکت ازشون این سوالو پرسیدم
ولی نباید میگفتن با سیاست های آلا
این حرفا بدبینی بدنبال داره و درست نیست@infinitie-a خب ایشون تو دایرکت شخصی فرستادن. ما عمومیش کردیم...
-
@infinitie-a خب ایشون تو دایرکت شخصی فرستادن. ما عمومیش کردیم...
Amir Kazemi 0 بی همگان به سر شود، بی طلوعی به سر نمیشود...
-
امید داشته باشید به نظرم هنوز امکان همایش ارش استاد طلوعی هست به همین دلیل تاحالا ارش ها قرار نگرفته برامون
-
امید داشته باشید به نظرم هنوز امکان همایش ارش استاد طلوعی هست به همین دلیل تاحالا ارش ها قرار نگرفته برامون
Amir Tajfar 0 ![متن جایگزین]
-
Reza Moslemi Naeini خب دیگه امید نداشته باشید
-
Reza Moslemi Naeini خب دیگه مجبوریم از آقای کارزاییان استفاده کنیم
️
-
-
Amir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
نه دیگه استاد اعلام کردن منتفی شد متاسفانه
-
آلا این چه مسخره بازی هست دیگه
دلمون خوش بود یکی هوامونو داره الان فهمیدیم همچین خبری نیست -
Reza Moslemi Naeini خب دیگه مجبوریم از آقای کارزاییان استفاده کنیم
️
Amin Hosseinzadeh من بمیرمم از همایش اقای کارزانیان استفاده نمیکنم همون جزوه راه ابریشم رو با تست ها یه بار دیگه میخونم تست های قلم چی و گاج رو هم میزنم