نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک.
-
@dr-rashidi
یعنی طراح ها یه اعدادی میدن که ساده بشه؟
ارزششو داره اعدادی پیدا کنیم که به این اعداد ساده بشن؟
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali mohamadi 0 در نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک. گفته است:
@dr-rashidi
اره ۹۰ درصد اوقات همینه
ارزششو داره یه عدد۴ رقمی رو به یه ۳ رقمی تقسیم کنی ؟ -
@dr-rashidi به نظرم این حرف درست نیست
بلکه باید بگی نقاط قوتتو حفظ کن ولی رو نقاط ضعفت کار کن تا ترازت بالا بره.
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali mohamadi 0 در نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک. گفته است:
@dr-rashidi به نظرم این حرف درست نیست
بلکه باید بگی نقاط قوتتو حفظ کن ولی رو نقاط ضعفت کار کن تا ترازت بالا بره.
نه یکم درکش طول میکشه که متوجه حرفم بشید
من تجربش کردم خوبم فهمیدمشنقاط قوت قوی تر بشن
نقاط ضعف با یه روتین همیشگی کنترل بشن و در بلند مدت تبدیل به قوت بشن
با این کار تایم کمتری در طول روز هدر میره
تایم بیشتری برای حل سوالایی که بلدین تو ازمونا دارین
طبیعتا درصد بهتریم میگیرین چون فقط مطالبی رو میزنین که بلدین -
ali mohamadi 0 در نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک. گفته است:
@dr-rashidi
اره ۹۰ درصد اوقات همینه
ارزششو داره یه عدد۴ رقمی رو به یه ۳ رقمی تقسیم کنی ؟نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi از نظر من داره ولی به شرط این که به اون جوابه برسیم...!
-
@dr-rashidi از نظر من داره ولی به شرط این که به اون جوابه برسیم...!
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali mohamadi 0 در نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک. گفته است:
اها بعد شما فک کردی با ساده کردن به جواب نمیرسی ؟
خب پس وقت یه تست حفظی رو بزار رو ضرب و تقسیم یه سری عدد عجیب غریب -
اها بعد شما فک کردی با ساده کردن به جواب نمیرسی ؟
خب پس وقت یه تست حفظی رو بزار رو ضرب و تقسیم یه سری عدد عجیب غریبنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi چه ربطی داره؟!
منم منظورم ساده کردن است
یعنی اونقدر مینوسم تا اون چهار رقمی به 3 رقمی ساده بشه
-
@dr-rashidi چه ربطی داره؟!
منم منظورم ساده کردن است
یعنی اونقدر مینوسم تا اون چهار رقمی به 3 رقمی ساده بشه
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali mohamadi 0 چی بگم
هر طور راحتی محاسبه کن
گاهی به روشای خودمون که عادت میکنیم اونارو سریع تر از روشای سریع دیگران حل میکنیم -
ali mohamadi 0 چی بگم
هر طور راحتی محاسبه کن
گاهی به روشای خودمون که عادت میکنیم اونارو سریع تر از روشای سریع دیگران حل میکنیمنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi آقاااا
مگه تو منظورت ساده کردن نیست؟
-
@dr-rashidi آقاااا
مگه تو منظورت ساده کردن نیست؟
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط Dr.Rashidi انجام شدهali mohamadi 0 آره هست
توعم منظورت ساده کردنه
منتها تو دوس داری آروم اروم ساده کنی من انفجاری ساده میکنم -
ali mohamadi 0 آره هست
توعم منظورت ساده کردنه
منتها تو دوس داری آروم اروم ساده کنی من انفجاری ساده میکنمنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi
خوب راه انفجاری ساده کردن حفظ اعداده بیخوده؟
-
@dr-rashidi
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali mohamadi 0 در نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک. گفته است:
@dr-rashidi
الله اکککبر
نه بابا
منظور من اینه که اگه ۵۶ و ۲۸ رو میتونی باهم بزنی و بشه ۲ چرا باید دونه دونه به ۷ و بعد به دو بزنی که کارت طول بکشه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگران نباش وقتت زیاده
راحت میتونی از پسش بربیای
اگه نمیتونی تست بزنی فیلمای نکته تست ببین
بعدشم چرا وقت نمیکنی روزی 8 ساعت بخونی برا دهم کافیه -
@dr-rashidi
الله اکککبر
نه بابا
منظور من اینه که اگه ۵۶ و ۲۸ رو میتونی باهم بزنی و بشه ۲ چرا باید دونه دونه به ۷ و بعد به دو بزنی که کارت طول بکشهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi نه بابا من اینکارو نمیکنم دیگه خداییش
انگار بد متوجه شدی
عقل که اونو حکم نمیکنه بقیه رو نمیدونم...!
-
مصطفی عباسیان در نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک. گفته است:
@dr-rashidi شما چجوری مسئله شیمی بخصوص محاسبات عددی رو حل میکنید؟؟
گاهی وقتا تا ته یه تست میرم تهش یه ضرب و تقسیم داره 5 دقیقه طول میکشه
@دانش-آموزان-آلاءاصن شگرد شیمی همینه
محاسبات به ظاهر سخت و پیچیده
هیچوقت اعدادو تو شیمی توهم ضرب نکن که بزرگ بشه و ترسناک
معمولا ساده میشن
معمولا هم جوابا اعداد کوچیک در میان
ما یه معلم شیمی داشتیم میگفت هرکی عددارو ضرب کنه تو هم دانشگاه مزار شریف قبول میشه
ضررررب نکنین اصلا
ساادده کاری اولویتهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi الان شما چطور میخواید عدد آووگادرو رو به 22/4ضرب یا تقسیم کنید؟؟
میشه بگید چطور ساده میشن؟؟؟ -
نگران نباش وقتت زیاده
راحت میتونی از پسش بربیای
اگه نمیتونی تست بزنی فیلمای نکته تست ببین
بعدشم چرا وقت نمیکنی روزی 8 ساعت بخونی برا دهم کافیهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Rasti منظورم اینه که سرعت تست زنیم پایینه نمیتونم تایم واسه فیلم هدر بدم
سریه درسنامه میخونم
راستی شما با کدوم راحت ترید
لطفا نظر بدید
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام... من دهمم تراز قلمچی من 5200 هستش روزی 10 12 ساعت درس میخونم ولی انگار اصلن هیچ فایده نداره
فیزیک هیچ تستی نمیتونم بزنم بخاطر همین همیشه از دروس عمومی خودم میزنم رو اختصاصی کار میکنم...
درسو میفهمم ولی از تستش بر نمیام..نمیدونم چیکار کنم که ترازم بیشتر بشه..
رهمه درسا رو از رو درسنامه خیلی سبز میخونم
فیلم زیاد نمیبینم چون وقت نمیکنم
خیلی خوب برنامه ریزی میکنم ولی تو درسای محاسباتی خیلی مشکل دارم...
همین باعث شده بیشتر به اینا توجه کنم و دیگه مثلا زبان یه تستم نمیزنم.
همینطور ادبیات
میگم چون ده تا سوال میده کمتره اشکال نداره بقیه 20 تا سواله...یه پیشنهادی بهم بدید.
لطفانم نگید تو تازه دهمی
ممنون
@دانش-آموزان-آلاءخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان در نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک. گفته است:
سلام... من دهمم تراز قلمچی من 5200 هستش روزی 10 12 ساعت درس میخونم ولی انگار اصلن هیچ فایده نداره
فیزیک هیچ تستی نمیتونم بزنم بخاطر همین همیشه از دروس عمومی خودم میزنم رو اختصاصی کار میکنم...
همینطور ادبیات
میگم چون ده تا سوال میده کمتره اشکال نداره بقیه 20 تا سواله...یه پیشنهادی بهم بدید.
لطفانم نگید تو تازه دهمی
ممنون
@دانش-آموزان-آلاءسلام .
برعکس تمام نظرات سعی کنید نقاط قوت را بیشتر بچسبید و اونا رو اول بهتر و بهتر کنید و سپس روی نقطه ضعف تمرکز کنید .
تراز دهم اصلا اصلا مهم نیست ، شما در دهم باید روش مطالعه صحیح خودتون رو یاد بگیرید ، و به نظرم برای شما زیر ۶ ساعت درس کافی باشه ،چون دهمید .برای فیزیک سعی کنید از استاد یاری استفاده کنید ، خودش یادت میده فیزیک رو.
سعی کنید فیلم ببینید ،تاثیرش بیشتر و جامع تر هست ، در ضمن شما الان پایه دهمید نیازی به اعصاب خوردی نیست ،به نظرم فعلا به دنبال روش صحیح مطالعه و یازدهم که رسیدید سعی کنید به فکر تراز باشید
موفق و موید باشید
-
همینطور ادبیات
لطفانم نگید تو تازه دهمی
ممنون
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان سلام
ببخشید من کمکی نمیتونم بهت بکنم فقط چند تا سوال دارم چون منم دهمم دهم تجربی و قلم چی ثبت نام نکردم چند تا سوال داشتم اگر میشه اعلام کنید که من بپرسم در مورد همین قلم چی ازموناشو و همین چیزا
ممنون -
مصطفی عباسیان در نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک. گفته است:
همینطور ادبیات
لطفانم نگید تو تازه دهمی
ممنون
@دانش-آموزان-آلاءسلام .
برعکس تمام نظرات سعی کنید نقاط قوت را بیشتر بچسبید و اونا رو اول بهتر و بهتر کنید و سپس روی نقطه ضعف تمرکز کنید .
تراز دهم اصلا اصلا مهم نیست ، شما در دهم باید روش مطالعه صحیح خودتون رو یاد بگیرید ، و به نظرم برای شما زیر ۶ ساعت درس کافی باشه ،چون دهمید .برای فیزیک سعی کنید از استاد یاری استفاده کنید ، خودش یادت میده فیزیک رو.
سعی کنید فیلم ببینید ،تاثیرش بیشتر و جامع تر هست ، در ضمن شما الان پایه دهمید نیازی به اعصاب خوردی نیست ،به نظرم فعلا به دنبال روش صحیح مطالعه و یازدهم که رسیدید سعی کنید به فکر تراز باشید
موفق و موید باشید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi ممنونم
یه سوال شما مثلا درس جایگشت رو بخاید درسنامه بخونید تستاشو بزنید تقریبا چقد زمان میبره؟ -
مصطفی عباسیان سلام
ببخشید من کمکی نمیتونم بهت بکنم فقط چند تا سوال دارم چون منم دهمم دهم تجربی و قلم چی ثبت نام نکردم چند تا سوال داشتم اگر میشه اعلام کنید که من بپرسم در مورد همین قلم چی ازموناشو و همین چیزا
ممنوندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan Gonabadi بفرمایید در خدمتم..
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده