خون
-
سلام این تست بنظرتون غلط نیست😐چون بنظرم هم گزینه ۱ و هم گزینه ۳ جواب سواله ولی پاسخنامه گفته گزینه ۱

تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400@mitra-ism-rahmani سلام 🌹 مشکلش کلاژنه، کلاژن تو خون یافت می شود
پاسخ نامه همینو گفت؟ 🤔
-
سلام این تست بنظرتون غلط نیست😐چون بنظرم هم گزینه ۱ و هم گزینه ۳ جواب سواله ولی پاسخنامه گفته گزینه ۱

تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -

تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400@mitra-ism-rahmani
سلام.
من با توجه به اطلاعاتی ک دارم از پایه خودم، تا جایی ک میدونم باید کلاژن هم باشه. ولی اینجا گفته یافت نمیشود.
مگه خون بافت پیوندی نیست؟! پس گزینه ۳ غلطه.
تحلیل پاسخنامه چیه؟! -
@mitra-ism-rahmani در خون گفته است:

تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400کلاژن همه جا یافت می شود
-
سارا M 0 @Kosar-Mortazavi پاسخنامه بسی خسته شده گزینه یک را متنش را اورده و گفته جواب گزینه ۱😐 تحلیل خاصی نکرده
@mitra-ism-rahmani
آها😐😅 -
سارا M 0 @Kosar-Mortazavi پاسخنامه بسی خسته شده گزینه یک را متنش را اورده و گفته جواب گزینه ۱😐 تحلیل خاصی نکرده
-
Bio آخه من اون شب از آقای میرزایی پرسیدم گفتن خون استثنا است و کلاژن نداره
یادمه انگار آقای موقاری میگفتن چربی و خون کلاژن و الاستیک ندارن😶 -
-
-
اقای موقاری گفتن از بافت های پیوندی فقط خون وچربی کلاژن و کشسان نداره
الان این غلطه و باید بگیریم داره؟ -
اقای موقاری گفتن از بافت های پیوندی فقط خون وچربی کلاژن و کشسان نداره
الان این غلطه و باید بگیریم داره؟ -

تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400@mitra-ism-rahmani سلام روزتون بخیر
امروز داشتم مرور میکردم، فصل دوم زیست 1،آقای موقاری تاکید کردند که خون رشته های کلاژن وکشسان نداره
ولی رشته های پروتئنی رو میشه گفت داره.یاد تاپیکتون افتادم گفتم بهتون بگم
-
@mitra-ism-rahmani سلام روزتون بخیر
امروز داشتم مرور میکردم، فصل دوم زیست 1،آقای موقاری تاکید کردند که خون رشته های کلاژن وکشسان نداره
ولی رشته های پروتئنی رو میشه گفت داره.یاد تاپیکتون افتادم گفتم بهتون بگم