لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
پیامها و پنلتون رو چک کنید
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی
آرش آقای ثابتی برای شما فعال شده -
erfan javaheri مال منم همینطوریه ولی چرا امید الکی میدی میتونس مث گدار فقط فیزیک بزنه به زودی
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi الان ما همه دروس اختصاصی ارش داریم اون پک اختصاصی به زودی چیه دیگه خدا میدونه
-
ابوالفضل ریسی
آرش آقای ثابتی برای شما فعال شدهنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Nemati 0 اره دیگه اق ثابتی برا تجربی هم هست
-
حداقل به آقای طلوعی بگید تو کانال خودشون اون ۴۰۰ تا تست که برای جمع بندی بود رو قرار بدن.تا بخریم.
Amin Rm داداش مگه کالباسه که بگیم بیایین 400 تا تستو بزارید تو کانال ما ازتون بخریم. الان من با ادمین اقای طلوعی صحبت کردم. اسکرین شاتشو میفرستم
-
Amin Rm داداش مگه کالباسه که بگیم بیایین 400 تا تستو بزارید تو کانال ما ازتون بخریم. الان من با ادمین اقای طلوعی صحبت کردم. اسکرین شاتشو میفرستم
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1
مرسی که پیگیرید -
Ali Nemati 0 اره دیگه اق ثابتی برا تجربی هم هست
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri برای من فعال نکردن
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 مهدی جان دستت درد نکنه اینقد پیگیری به قول روسا اوراااااااااااااااااا
-
erfan javaheri برای من فعال نکردن
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Nemati 0 ابریشم ریاضی داشتید شما؟؟
-
Ali Nemati 0 ابریشم ریاضی داشتید شما؟؟
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri بله
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Nemati 0 داداش خیار نیست که صب کن میدن
-
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 یا علی این الا یعنی چه مشکلی داشته اینجوری کرده
-
sallar savadkoohi سلامت باشی
-
Abolfazl Sattari سین زد جواب نداد
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ابوالفضل ریسی
آرش آقای ثابتی برای شما فعال شدهنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Nemati 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
آرش آقای ثابتی برای شما فعال شدهمن رشته تجربیم و فعال شده
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 ببین من یه احتمال میدم شاید الا خواسته به اقای طلوعی استراحت بده بعد پروژه ابریشم بع هر حال پروژه سنگینی بوده
-
Mahdi Jafari 1 ببین من یه احتمال میدم شاید الا خواسته به اقای طلوعی استراحت بده بعد پروژه ابریشم بع هر حال پروژه سنگینی بوده
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Mahdi Jafari 1 ببین من یه احتمال میدم شاید الا خواسته به اقای طلوعی استراحت بده بعد پروژه ابریشم بع هر حال پروژه سنگینی بوده
حمل بر نیت خیر...
-
در واقع الان با فعال کردن همایش اقای کازرانیان دیگه احتمال اینکه برای اقای طلوعی رو برگزار کنن زیر صفره
نکردن با خودشون بگن حداقل بریم خبرو بدیم تو انجمن...