لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm داداش مگه کالباسه که بگیم بیایین 400 تا تستو بزارید تو کانال ما ازتون بخریم. الان من با ادمین اقای طلوعی صحبت کردم. اسکرین شاتشو میفرستم
Mahdi Jafari 1
مرسی که پیگیرید -
Ali Nemati 0 اره دیگه اق ثابتی برا تجربی هم هست
erfan javaheri برای من فعال نکردن
-
Amin Rm داداش مگه کالباسه که بگیم بیایین 400 تا تستو بزارید تو کانال ما ازتون بخریم. الان من با ادمین اقای طلوعی صحبت کردم. اسکرین شاتشو میفرستم
Mahdi Jafari 1 مهدی جان دستت درد نکنه اینقد پیگیری به قول روسا اوراااااااااااااااااا
-
erfan javaheri برای من فعال نکردن
Ali Nemati 0 ابریشم ریاضی داشتید شما؟؟
-
Ali Nemati 0 ابریشم ریاضی داشتید شما؟؟
erfan javaheri بله
-
Ali Nemati 0 داداش خیار نیست که صب کن میدن
-
-
-
Mahdi Jafari 1 یا علی این الا یعنی چه مشکلی داشته اینجوری کرده
-
sallar savadkoohi سلامت باشی
-
Abolfazl Sattari سین زد جواب نداد
-
-
ابوالفضل ریسی
آرش آقای ثابتی برای شما فعال شدهAli Nemati 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
آرش آقای ثابتی برای شما فعال شدهمن رشته تجربیم و فعال شده
-
Mahdi Jafari 1 ببین من یه احتمال میدم شاید الا خواسته به اقای طلوعی استراحت بده بعد پروژه ابریشم بع هر حال پروژه سنگینی بوده
-
Mahdi Jafari 1 ببین من یه احتمال میدم شاید الا خواسته به اقای طلوعی استراحت بده بعد پروژه ابریشم بع هر حال پروژه سنگینی بوده
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
حمل بر نیت خیر...
-
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
حمل بر نیت خیر...
Abolfazl Sattari اخه الا نمیدونه ما چقد بین اقای کارزاریان با اقای طلوعی فرق میزاریم گفته خب ما که فیزیک داریم جمع بندی بزا به زحمت نندازیم استاد طلوعی
-
Abolfazl Sattari اخه الا نمیدونه ما چقد بین اقای کارزاریان با اقای طلوعی فرق میزاریم گفته خب ما که فیزیک داریم جمع بندی بزا به زحمت نندازیم استاد طلوعی
erfan javaheri چجوری این نظریه ها به ذهنت میرسه ||||: