7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور !
-
H_R در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور ! گفته است:
۴۰. به طور معمول، یاخته های دیواره ............در پرنده دانه خوار همانند یاخته های دیواره روده باریک در اسب، نمی توانند..........
۱) روده - مواد حاصل از تجزیه سلولز را جذب نمایند
۲) سنگدان - آنزیمهای هیدرولیزکننده سلولز را ترشح نمایند.
۳) معده - از فراورده های آنزیم های رناتن استفاده نمایند.
۴) چینه دان - آدنوزین تری فسفات را در سطح پیش ماده بسازند.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این بود از این سری سوالات به زودی تحلیل های ریز و توپ رو قرار میدم
باشد که مفید واقع شودروز به روز موفق تر از دیروز
جکاب گزینه ۲/در پرنده دانه خوار همانند اسب، یاخته های دیواره لوله گوارش قادر به ترشح آنزیم های هیدرولیز کننده سلولز نیستند؛ بلکه توسط آنزیم های
ترشح شده توسط میکروب ها سلولز گوارش می یابد.
نکته :اسب پستانداری غیر نشخوار کننده است.
بررسی سایر گزینه ها:
۱)یاخته های دیواره روده گنجشک مواد حاصل از گوارش سلولز را جذب کنند.
۳)آنزیم ها در واکنش های شیمیایی بدن جانداران شرکت می کنند، از طرفی بیشتر آنزیمها پروتئینی هستند؛ بنابراین، همه یاخته های زنده از فراورده های آنزیم های رناتن، (همان پروتئین ها) استفاده کنند.
۴)در همه یاخته های زنده جانوران، مرحله اول تنفس یاخته ای یاهمان قند كافت انجام می شود که طی آن، ATP در سطح پیش ماده تولید می شود..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خب خل خب این بود از تحلیل های این کنکور
امیدوارم مفید بوده باشهروز به روز موفق تر از دیروز
-
@saghi-mortazavi در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور ! گفته است:
H_R
سحر خیلی ممنونم
خدا قوت
خیلی خوب بودمیسی میسی ساقیا
-
های گایز
آمدم با یه نظر سنجی...
با توجه به وقت کمی که هست تصمیم گرفتم کنکور های مهم تر رو اول تحلیل بزارم ...
خب حالا از شما میپرسم برای این سری از سوالات کنکور 99 یا 94 ؟!
ممنون میشم پاسخ بدید ...
@تجربیا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام بچه ها
این مدت که آزمون جامع زیست میزدم بعضی از سوال ها خیلی خوب و مفهومی بودن گفتم بزارمشون اینجا شما ها هم استفاده کنید
-
-
-
-
-
درسته که شما اون نمودار رو ندارید ولی این سواله یه شیر دامدارن داشت که خود منم نفهمیدم پس دیدنش خالی از لطف نیست
-
-
دریا دریایی در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور ! گفته است:
گزینه ۳ غلط / منظورش بزاق←ویروس از طریق ترشحات بینی،بزاق،خلط.... انتقال پیدا نمیکنه!
گزینه ۴ اسید معده به شک انداختم ولی.... -
گزینه ۴ درست! ساده ترین ساختار تنفسی، پوست دوزیستان! تصویر ساختار های همتای اندام های جلویی مهردارن
گزینه ۱ غلط در پستانداران انسولین به صورت مولکول پیش هورمون هست!! پلاتی پوس پستانداری که تخم گذار و رحم نداره :))
گزینه ۲ غلط چون کلا جانوران میتوکندری دارند ←mRNAها یا توسطRNAپلیمراز نوع ۲ ساخته یا توسطRNAپلیمراز درون میتوکندری
گزینه ۳غلط ستاره دریایی آبشش داره،جزء بیمهرگان هست←طناب عصبی پشتی و اسکلت درونی نداره!! -
ور آمدن خمیر نان←تخمیر الکلی
گزینه ۱ درست
گزینه ۲ قند ۶ کربنی هست نه پنج
گزینه ۳ کلا تخمیر الکلی در سیتوپلاسم رخ میده!
گزینه ۴ تخمیر لاکتیکی باعث ترش شدن میشد -
بازه زمانی بین دوبرخورد نمودار حدودا میشه دوره لوتئالی
به نظرم گزینه ۴ جمله رو به نادرستی تکمیل میکنه : چون در زمان برخورد اول پروژسترون درحال افزایش اما استروژن در حال کاهش و در فاصله این دو برخورد پروژسترون در حال افزایش بعد کاهش اما نمودار ترشح استروژن بعد از اینکه مقداری افزایش پیدا کرد ثابت میشه و بعد کاهش پیدا میکنه
!؟
گزینه ۱ جمله رو به درستی تکمیل میکنه چرا که افزایش پروژسترون و استروژن در این بازه← رحم رو برای بارداری احتمالی آماده میکنه از طرف دیگه با بازخورد منفی مانع ترشح Lh,fsH میشه که فولیکول جدیدی بالغ نشه
گزینه ۲ اگه لقاح انجام شده باشه تقسیمات تخم و جایگزینی اتفاق
گزینه ۳ در این بازه جسم زرد ایجاد شده و قبل از برخورد دوم نمودار استروژن پروژسترون جسم زرد درحال تحلیل
-
۱
دریا دریایی در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور ! گفته است:شک دارم،اتانال مگه کاهش نیس؟؟
دریا دریایی در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور ! گفته است:۴
درسته که شما اون نمودار رو ندارید ولی این سواله یه شیر دامدارن داشت که خود منم نفهمیدم پس دیدنش خالی از لطف نیست
۴
دریا دریایی در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور ! گفته است:۱