7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تست فوق العاده چالشی زیست(کی میتونه حل کنه؟!)
-
ali mohamadi 0 تست واسه چه سالیه چ چاپیه؟
-
ali mohamadi 0 حداقل میشه گفت 4 جواب نیست واقعا !
بعد اینجوری هم نمیشه تست تحلیل کرد اول باید مشخص بشه واسه چه سالی و چه زمانی هست کتاب ها در حال تغییر هست هر وقت اومدن گفتن واسه چ سالی و بر اساس چه کتابی هست اون موقع میشه حکم کرد...! -
ali mohamadi 0 نمیگم درست نیست به فعل سوال دقت کنید! نوشته نادرست است ...
یعنی میگم این گزینه صحیحه که جواب نمیشه:/ -
ali mohamadi 0
سلام وقتتون بخیر!
نمیدونم برای چه سالی هست.
فقط میدونم منی ک دهم هستم و کتابم ۹۹ تونستم به این تست پاسخ بدم.
۳ گزینه اول رو بر اساس کتاب تحلیل کردم ک درست بودند، پس میموند گزینه ۴ ک منم گزینه ۴ انتخاب کردم.
توی همون تاپیک هم گفتم ک گزینه ۴ نمیدونم کجای کتاب ۹۹ هست و گفتم ک فک کنم برای کتاب های قبل تر باشه ک بر اساس اون مطمعنم نادرسته.
ولی ۳ گزینه اول رو کاملا میدونم و تحلیل کردم.
توی اون تاپیک هم خیلی دقیق دلایلم رو برای درستی گزینه های ۱ و ۳ گفتم. بنابراین بیشتر توضیح نمیدم.
خودتون میدونید روی این تست به اندازه کافی بحث شده.
موفق باشید. -
سارا M 0 خوب ببینین شما میگین گزینه 4 بر اساس سال های قبل است و پس بقیه گزینه ها باید بر اساس کتاب سال های قبل باشه
ما به تحقیقات تازه ای تو گزینه 1 و 3 رسیدیم و بحثی که ما کردیم به این ابهام های ما ربطی نداره و بحث ما اونجا سر چند اجتماع و یک اجتماع بود
میشه شما بگین این تست از کدوم آزمون بود؟
-
ali mohamadi 0
میدونم چی میگید، ولی میگم من ۳ گزینه رو بر اساس کتاب ۹۹ تحلیل کردم ک درست بودند، یعنی از کتاب ۹۹ هم میشه فهمیدشون، بیشتر از این نمیدونم والا.️
بله توی اون تاپیک بحث روی به قول خودتون چند اجتماع و البته خدمات بوم سازگان....بود.
وارد این تحقیقات تازه نشم بهتره
انشالله این موضوع به زودی حل شه=)
حل هم نشد خودمون رو بهتره درگیرش نکنیم ک وقتمون نره -
سارا M 0 تو کتاب سال های قبل هم مثل کتاب ماست البته تو گزینه 4
شما میشه بگین این تست رو کی زدین و بر اساس 99 هست؟ یعنی باید بفهمیم دقیقا مال کدوم سال هست
منظور مهم نیست این گزینه ها بر اساس 99 حل میشن یا نه مهم اینه که مال کدوم سال هس
-
mehranmirzaei استاد اگه ممکنه میشه شما به این تست جواب بدین؟
-
ali mohamadi 0
اینکه تست رو کِی زدم: خیلی وقت پیش(یادمه موقع مطالعه فصل یک بود) اینکه برای چه سالی هست: اطلاعی ندارمولی میدونم ک از گزینه ۴ میشه فهمید برای ۹۹ نیست.
من فقط ۳ گزینه اول رو بر اساس دانسته ها و تحلیل های کتاب ۹۹ درست در نظر گرفتم(شاید اشتباه میکنم)
ولی باز هم میگم برای سال ۹۹ فک نکنم باشه با توجه به گزینه ۴(به نظرم)
و فقط ۳ گزینه اول رو من میگم درسته(اونم بر حسب کتاب الان یعنی ۹۹،چون با مطالبی ک از فصل یک یاد گرفتم تونستم تحلیل هایی کنم ک این ۳گزینه درست باشن)️
و تحلیل ها رو هم گفتم. -
ali mohamadi 0
ببخشید میشه توی کتاب ۹۹ این عبارت رو نشونم بدید؟
آخه قید و البته موضوع عبارتی ک در کتاب ۹۹ هستش تا جایی ک من بررسی کردم کلا با گزینه ۴ فرق داره.
یعنی گزینه ۴ از کتاب های قبل برداشت شده.
ممنون. -
ali mohamadi 0
ن والا کل این تست رو بر اساس کتاب های سال قبل نزدم، گفتم ک ۳ گزینه اولش رو قشنگ با توجه به ۹۹ تحلیل کردم.
فقط میموند گزینه ۴ که چنین عبارتی رو راستش در فصل یک ندیدم(توی کتاب ۹۹ ی جور دیگه هست، مثل عکسی ک در متن تاپیک فرستادید)