7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تست فوق العاده چالشی زیست(کی میتونه حل کنه؟!)
-
ali mohamadi 0
ببخشید میشه توی کتاب ۹۹ این عبارت رو نشونم بدید؟
آخه قید و البته موضوع عبارتی ک در کتاب ۹۹ هستش تا جایی ک من بررسی کردم کلا با گزینه ۴ فرق داره.
یعنی گزینه ۴ از کتاب های قبل برداشت شده.
ممنون. -
ali mohamadi 0
ن والا کل این تست رو بر اساس کتاب های سال قبل نزدم، گفتم ک ۳ گزینه اولش رو قشنگ با توجه به ۹۹ تحلیل کردم.
فقط میموند گزینه ۴ که چنین عبارتی رو راستش در فصل یک ندیدم(توی کتاب ۹۹ ی جور دیگه هست، مثل عکسی ک در متن تاپیک فرستادید) -
نمیدونم سوال حل شده یا نه ولی مشکلت با گزینه یک میگه گونه های مختلف یعنی جمعیت حالا جمعیت ها باهم میشن اجتماع اجتماعم زیرمجموعه بوم سازگانه دوتای بعدیم ک مشخصه در نهایت با رد گزینه به گزینه چهار میرسیم
-
Fa Fa ببین تعامل گونه های مختلف تو یک محل میشه اجتماع نه بوم سازگان
گزینه 1 به عوامل غیر زنده و تاثییر گذاری اون محیط یعنی تعامل با اون محیط اشاره نکرده.
تو بوم سازگان این مهمه تعامل گونه های مختلف با اون محلولی تو اجتماع تعامل گونه های مختلف توی یک محل
واسه خودت میبریو میدوزی! ( چه ربطی به این داره که اجتماع زیر مجموع بوم سازگان هس.)
به نظرم بر اساس کلید تست نظر نده و ما گزینه 2 و 4 رو حل شده رفته
اگه دلیلی بر گزینه 1 و گزینه 3 دارین بفرمایین.
ابهام گزینه 1 و 3 تو پایین گفته شد و بر اساس اون ابهام ها نظر بدین.
-
ali mohamadi 0 ببخشید ولی یعنی چی که دارم برا خودم میبرم و میدوزم؟ خب زیرمجموعشه یعنی هرچی تو این هست تو اونم هست شما داری لقمه رو دور سر خودتو بقیه میپیچونی من اصلا گزینه صحیحم ندیدم ماشالا انقدر تاپیکت طولانی بود الان گفتی چک کردم گزینه سه هم اینجا گفته موجودات تولید کننده به نظر من فرقی با همون تولیدکنندگانی که تو کتاب گفته نداره قرار نیست تو تست عینا متن کتابو بدن ک
-
ali mohamadi 0
گزینه ۴ توی کتاب ۹۹ نیست. کلا به شکل دیگه ای توی کتاب ۹۹ هست. یعنی در کتاب های ۹۹ حذف شده چنین عبارتی
بله الان رفتم نت دیدم.
این متن ۹۷ ک توی پی دی افش بود.
اینم متن ۹۹. هرچی دنبال عبارت بالایی در کتاب ۹۹ گشتم نبود. (کلا نبود، و این جمله ک نشون دادم گفتم شاید مثلا شباهت داشته باشه....وگرنه قطعا فرق دارن)
فک کنم تست بر حسب ۹۷ باشه(یا شاید هم ۹۸، ولی ۹۹ ک نیست دیگه) توی تاپیک خودم هم اشاره کردم این موضوع رو -
ali mohamadi 0
نهههه من نگفتم چنین جمله ای نیست.
اصلا شما این جمله رو ک مارک کردید ربطی به گزینه ۴ نداره.
من خوده عبارت گزینه ۴ رو میگم عبارت ۴ در کتاب ۹۹ حذف شده وگرنه عبارتی ک الان شما مارک کردید بله توی کتاب های قدیم هم هست.
عبارت گزینه ۴ در کتاب ۹۷ هستش.
من کاری به بودن یا نبودن این عبارتی ک شما الان نشون دادید اصلا ندارم، چون مهم نیستش. -
ali mohamadi 0
خواهش،خداروشکر -
سارا M 0 کاملا درسته الان فهمیدم دارین چی میگین
من کتاب 98 رو هم دیدم نبود و کلا معلوم شد بر اساس کتاب 97 هس و باید بر اساس اون کتاب این تستو حل کنیم.
کتاب گفته بعضی ولی گزینه 4 گفته بیشتر به همین علت غلطه.
-
ali mohamadi 0 خب پس اگه دوستان گفتن قاعدتا نباید دیگه ادامه پیدا میکرد در نهایت من فکر میکنم این چیزی نیست که انقدر سرش بحث بشه شما فقط خیلی داری ریز به ریز نگاهش میکنی که لازم نیست من خودم تستای این مبحثو میزدم خیلی کاری به خود تعریف نداشتن اکثرا بر اساس همون زیرمجموعه و عضو بود فقط میخواستم کمک کنم کمتر اذیت بشی ولی خب مثل اینکه به این بحثا علاقمندی خدانگهدار
-
Fa Fa دوستان گفتن و من جوابشونو دادم ولی اونا فعلا جواب ندادن!
حاجی بحث درسیه و اگه دلیل متقاعد کننده ای ندارین میتونین نظر ندین.
فعلا باید میدونستیم بر اساس کتاب کدوم سال باید تست رو حل کنیم که معلوم شد
شما انگار نظرات منو ندیدین میگم دلیلی ندارین که عبارت های منو نقض کنه
اصلا شما نظرات پایین پست رو خوندین؟!
چرا باید اذیت بشم؟
-
نمیدونم چرا وقتی تحلیل هاتون را خوندم انگار وارد یه دنیای ناشناخته شدم
من این فصل را در حد یه روخونی برا اینکه بدونم داستان چیه خوندم
گفتار اولش را سطوح حیات را یه ذره خوب خوندم ما بقی هیچ و تدریس های آقای موقاری را هم ندیدم
جدا چقدر رو این فصل وقت میذارید؟
یعنی میگید بشینم بخونمش ازش تست بزنم
Bio
H_R
ali mohamadi 0
نظرتون را بگید لطفا