لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amir Tajfar 0
نه به نظرم کار قشنگی نیستsallar savadkoohi چرا؟
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
محمد مودب شاید . من میگم برید با آقای ثابتی بگید! شاید کاری کنن.
من به استاد پویان نظر تو کامنت گفتم چند نفر دبگه هم گفتن
شما هم به استاد ثابتی بگید
واقعا به کجا داریم میریم ماابوالفضل ریسی
به نظرم داریم شان استاد طلوعی رو با این کار پایین میاریم -
ابوالفضل ریسی
به نظرم داریم شان استاد طلوعی رو با این کار پایین میاریمsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
به نظرم داریم شان استاد طلوعی رو با این کار پایین میاریمپس کی شان ما رو پایین اورده؟
-
sallar savadkoohi چرا؟
Amin Rm
نمیدونم حس میکنم نتیجه نداره فقط هم ما بد میشیم هم استاد طلوعی ازمون دلخور میشن هم مدیرای الا بدجور جوابمون رو میدن -
ابوالفضل ریسی
به نظرم داریم شان استاد طلوعی رو با این کار پایین میاریمsallar savadkoohi آقای طلوعی میخواستن آرش رو ضبط کنن ولی آلا نزاشت.
-
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
به نظرم داریم شان استاد طلوعی رو با این کار پایین میاریمپس کی شان ما رو پایین اورده؟
ابوالفضل ریسی در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
من حرف شمارو قبول دارم
دیدین که
خودمم دیروز تا حالا پا به پای شما توی این تاپیکم
ولی میگم دخیل کردن بقیه معلما شاید شایسته نباشه
خودمون بریم کامنت بذاریم بهتر نیست؟ -
خب به نظرم به استاد ثابتی نگیم
لاقل ما با جزوه ابریشم جمع بندی کنیم بعد استاد همایش تایتان بزارن اون چهارصد تا تست رو بزنیم لاقل -
sallar savadkoohi آقای طلوعی میخواستن آرش رو ضبط کنن ولی آلا نزاشت.
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
خوب به نظر شما الان اگه استادای دیگه برن میانجی گری درست میشه؟
نه فقط مطمعنم که بدتر میشه -
خب به نظرم به استاد ثابتی نگیم
لاقل ما با جزوه ابریشم جمع بندی کنیم بعد استاد همایش تایتان بزارن اون چهارصد تا تست رو بزنیم لاقلAmir Tajfar 0 اقا ثابتی مگه مدیرن بگن اون بنده خدا هم دیدی مثل اقا طلوعی فردا گفتن دیگه نیا
-
اقا
دیگه بنظرم خیلی وقت نزاریم بهتره. همین شبی یه ربع بیاییم پیگیری کنیم ببینیم چی شد کافیه. حقیقتش آلا فقط طبق نظر خودش پیش میره و اینکه ما با یه استادی راحت نیستیم پشیزی واسش اهمییت نداره. حقیقت تلخیه میدونم ولی حقیقته. -
Amir Tajfar 0 اقا ثابتی مگه مدیرن بگن اون بنده خدا هم دیدی مثل اقا طلوعی فردا گفتن دیگه نیا
erfan javaheri آلا به خاطر اساتیدش شده آلا نه به خاطر عدالتش
-
اقا
دیگه بنظرم خیلی وقت نزاریم بهتره. همین شبی یه ربع بیاییم پیگیری کنیم ببینیم چی شد کافیه. حقیقتش آلا فقط طبق نظر خودش پیش میره و اینکه ما با یه استادی راحت نیستیم پشیزی واسش اهمییت نداره. حقیقت تلخیه میدونم ولی حقیقته.Mahdi Jafari 1 اقا درسته اقا طلوعی یع چیز دیگه هستن ولی منم یکم بگم همایش اقای کارزاریان دیدم یه ذره شو ایشون واقعا خوب جامع درس داده خواستم بگم اگه نشد استفاده کنین از همایش حیفه سر لج بازی استفاده نکنین
-
Mahdi Jafari 1 اقا درسته اقا طلوعی یع چیز دیگه هستن ولی منم یکم بگم همایش اقای کارزاریان دیدم یه ذره شو ایشون واقعا خوب جامع درس داده خواستم بگم اگه نشد استفاده کنین از همایش حیفه سر لج بازی استفاده نکنین
erfan javaheri
اره واقعا
داریم با خودمون لج میکنیم -
اقا کسی همایش دینی آرش اقای ناصری رو داره؟
نکات تستی رو میگن توش؟ مثل استاد رضایی بقا هستن؟
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودن -
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودنMahdi Jafari 1 یه چیزی من امروز پکیج عمومی گرفتم همه درسا هست بجز عربی اقای علیمرادی عربی خبریه؟؟
-
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودنMahdi Jafari 1
من ارش دینی استاد رو دیدم
نکات خیلی تستی و کلید واژه و اینا نه زیاد نمیگن
متن کتاب رو به صورت درختی توی جزوشون اوردن با یه مختصر تست
من تفتان رو ندیدم ولی ارش رو راضی بودم -
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودنMahdi Jafari 1 دقیقا