لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
اقا
دیگه بنظرم خیلی وقت نزاریم بهتره. همین شبی یه ربع بیاییم پیگیری کنیم ببینیم چی شد کافیه. حقیقتش آلا فقط طبق نظر خودش پیش میره و اینکه ما با یه استادی راحت نیستیم پشیزی واسش اهمییت نداره. حقیقت تلخیه میدونم ولی حقیقته. -
Amir Tajfar 0 اقا ثابتی مگه مدیرن بگن اون بنده خدا هم دیدی مثل اقا طلوعی فردا گفتن دیگه نیا
erfan javaheri آلا به خاطر اساتیدش شده آلا نه به خاطر عدالتش
-
اقا
دیگه بنظرم خیلی وقت نزاریم بهتره. همین شبی یه ربع بیاییم پیگیری کنیم ببینیم چی شد کافیه. حقیقتش آلا فقط طبق نظر خودش پیش میره و اینکه ما با یه استادی راحت نیستیم پشیزی واسش اهمییت نداره. حقیقت تلخیه میدونم ولی حقیقته.Mahdi Jafari 1 اقا درسته اقا طلوعی یع چیز دیگه هستن ولی منم یکم بگم همایش اقای کارزاریان دیدم یه ذره شو ایشون واقعا خوب جامع درس داده خواستم بگم اگه نشد استفاده کنین از همایش حیفه سر لج بازی استفاده نکنین
-
Mahdi Jafari 1 اقا درسته اقا طلوعی یع چیز دیگه هستن ولی منم یکم بگم همایش اقای کارزاریان دیدم یه ذره شو ایشون واقعا خوب جامع درس داده خواستم بگم اگه نشد استفاده کنین از همایش حیفه سر لج بازی استفاده نکنین
erfan javaheri
اره واقعا
داریم با خودمون لج میکنیم -
اقا کسی همایش دینی آرش اقای ناصری رو داره؟
نکات تستی رو میگن توش؟ مثل استاد رضایی بقا هستن؟
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودن -
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودنMahdi Jafari 1 یه چیزی من امروز پکیج عمومی گرفتم همه درسا هست بجز عربی اقای علیمرادی عربی خبریه؟؟
-
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودنMahdi Jafari 1
من ارش دینی استاد رو دیدم
نکات خیلی تستی و کلید واژه و اینا نه زیاد نمیگن
متن کتاب رو به صورت درختی توی جزوشون اوردن با یه مختصر تست
من تفتان رو ندیدم ولی ارش رو راضی بودم -
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودنMahdi Jafari 1 دقیقا
-
Mahdi Jafari 1
من ارش دینی استاد رو دیدم
نکات خیلی تستی و کلید واژه و اینا نه زیاد نمیگن
متن کتاب رو به صورت درختی توی جزوشون اوردن با یه مختصر تست
من تفتان رو ندیدم ولی ارش رو راضی بودمsallar savadkoohi عربی رو ندیدید؟
-
sallar savadkoohi عربی رو ندیدید؟
sali ghoreishi عربی هم اقای علیمرادی خوب گفتن بخش مسا ترجمه قواعد و با حل تست های کنکور دیگه چیزی جا نذاشتن
-
Mahdi Jafari 1 یه چیزی من امروز پکیج عمومی گرفتم همه درسا هست بجز عربی اقای علیمرادی عربی خبریه؟؟
erfan javaheri آره واسه منم عربی نداره تعجب کردم... احتمالا اشتباهی رخ داده
-
sallar savadkoohi عربی رو ندیدید؟
sali ghoreishi
عربیشم من درسنامه رو دیدم
خیلی خوب بود
مثل همیشه مختصر مفید ( کم گوی و گزیده گوین دیگه بزرگوار)
ولی خوب درسنامه رو باید بنویسین خودتون جزوه تسته
مساء هم داره که اونم تسته -
sali ghoreishi عربی هم اقای علیمرادی خوب گفتن بخش مسا ترجمه قواعد و با حل تست های کنکور دیگه چیزی جا نذاشتن
erfan javaheri ارزش تهیه کردن داره؟؟؟؟؟ درک مطلب و خوب گفتن؟
-
خیلی وحشتناکه
لطفا تمومش کنید
#دکتر طلوعی
#آرش
#سر حرف بودن -
erfan javaheri ارزش تهیه کردن داره؟؟؟؟؟ درک مطلب و خوب گفتن؟
sali ghoreishi عزیزم کسی که تست های 99 با 98 حل بکنه از اون ورم برات تستای اضاف حل کنه قبلشم درسنامه بگه برات بنظرت خوب نیست
-
sali ghoreishi عزیزم کسی که تست های 99 با 98 حل بکنه از اون ورم برات تستای اضاف حل کنه قبلشم درسنامه بگه برات بنظرت خوب نیست
erfan javaheri عربیش نیومده برای من، ولی من خودم عربی رو خلاصه نویسی کردم فکرنکنم نیازی باشه فقط باید درک مطلب کار کنم
-
erfan javaheri عربیش نیومده برای من، ولی من خودم عربی رو خلاصه نویسی کردم فکرنکنم نیازی باشه فقط باید درک مطلب کار کنم
Amir Tajfar 0 عربی سوتی دادن نذاشتن تیکت زدم بهشون
-
Amir Tajfar 0 هر چقد هم نیاز نباشه بالاخره تستای کنکور دو سال تحلیل کردن بازم همایشش ارزش داره