تست فوق العاده چالشی زیست(کی میتونه حل کنه؟!)
-
H_R فقط گزینه 3 تو کتاب ما هس نظر شما در این مورد چیه؟
-
سارا M 0 خوب اگه اینجوری باشه من تو نود و شیش هم دیدم
من فقط به بخش اون بوم سازگان مراجعه کردم نه ابتدای گفتار سوم.این تست کلا مال نظام قدیم هس
ali mohamadi 0
مال هر نظام و سالی باشه خدایی من همه تحلیل ها رو بر حسب ۹۹ گفتمک قشنگ درست در اومدن و رد گزینه کردم
ولی بله قبول دارم مال قدیم هستش. -
H_R فقط گزینه 3 تو کتاب ما هس نظر شما در این مورد چیه؟
ali mohamadi 0 به نظر منم موجودات مشکل داره...!
-
ali mohamadi 0
مال هر نظام و سالی باشه خدایی من همه تحلیل ها رو بر حسب ۹۹ گفتمک قشنگ درست در اومدن و رد گزینه کردم
ولی بله قبول دارم مال قدیم هستش. -
گایز به زودی تحلیل کنکور 99 رو توی تاپیک میراث کمپبل میزارم
-
ali mohamadi 0 به نظر منم موجودات مشکل داره...!
-
ali mohamadi 0
اگه درست در نمیومدن، من گزینه ۴ رو همون موقع انتخاب نمی کردم
بحث من روی ۹۷ یا چه سالی بودنش نیست.
بعضی تست ها برای قدیم هستند ولی قشنگ با استفاده از مطالب ۹۹ میشه پاسخ داد.
چرا میگید درست نیستن؟!
این تحلیل های منه والا
من خودم همچنان میگم بوم سازگان از یک اجتماع هست ولی کاری هم ندارم شما میگید چند اجتماعبا اینکه بقیه دوستان هم گفتند ک یک اجتماع یا چند اجتماع.
اصلا میگیم تست سوخته، ولی بر حسب ۹۹ قشنگ میشه پاسخ دادگزینه ۴ ک نه ، ولی قشنگ ۳ گزینه اول میتونه برای تست های سال ۹۹ مناسب باشه(دلایلم رو هم گفتم به اندازه کافی)
هر طور دوست دارید تحلیل کنید و نظر بدید، قابل احتراممنم نظر خودم رو میگم.
موفق باشید. -
ali mohamadi 0
اگه درست در نمیومدن، من گزینه ۴ رو همون موقع انتخاب نمی کردم
بحث من روی ۹۷ یا چه سالی بودنش نیست.
بعضی تست ها برای قدیم هستند ولی قشنگ با استفاده از مطالب ۹۹ میشه پاسخ داد.
چرا میگید درست نیستن؟!
این تحلیل های منه والا
من خودم همچنان میگم بوم سازگان از یک اجتماع هست ولی کاری هم ندارم شما میگید چند اجتماعبا اینکه بقیه دوستان هم گفتند ک یک اجتماع یا چند اجتماع.
اصلا میگیم تست سوخته، ولی بر حسب ۹۹ قشنگ میشه پاسخ دادگزینه ۴ ک نه ، ولی قشنگ ۳ گزینه اول میتونه برای تست های سال ۹۹ مناسب باشه(دلایلم رو هم گفتم به اندازه کافی)
هر طور دوست دارید تحلیل کنید و نظر بدید، قابل احتراممنم نظر خودم رو میگم.
موفق باشید.سارا M 0 سارا خانم به خدایی که اون بالاس حل شد اون مورد چند اجتماع
به کتاب نگا کردم شد یک اجتماع منم قبول کردم فقط مورد ما این گزینه 1 بود که تعریف اجتماع هس یا بوم سازگان
سه گزینه ی اول بله تو کتاب ما هستند
پنج شنبه هم از راهنما زیست میپرسیم دیگه قاعله ختم به خیر میشه
دیگه هر چی استاد گفتن اونه هرتحلیلی که دارمو میزارم کنار و حرف های استادو دیگه به عنوان اتمام حجت قبول میکنیم.
تو گزینه 3 که گفته خدمات بوم سازگان قبل ترش هم گفته به طور کلی منابع و سود هایی که هر بوم سازگان دارد
خوب این کانی ها و سنگ های قیمتی خدمات بوم سازگان حساب میشن( منظور از خدمات بوم سازگان خدمت به انسانه نه خود بوم سازگان)
تولید کننده این سنگ های قیمتی هم عناصر محیطی هستند
کتاب گفته خدمات بوم سازگان به تولید کنندگان آن بستگی دارد. قید فقط نیاورده که فقط موجودات تولید کنند. پس هر نوع تولید کننده ای میتونه باشه . -
فک کنم من باید بخاطر اینکه به این سوال جواب ااوم عذرخواهی کنم
خب اگه جواب من با نظر شما یکی نیست و اوه منتظرید یکی بیاد حرفای خودتونو تکرار کنه اصن چرا تایپک میزنیدBio من کی اینو گفتم؟!
خب آخه به جواب های من دلایلی ندارین که نقض کنه و جواب هاتون واقعا حداقل تو گزینه 1 غیر منطقی بود.
فقط هم من نبودم که قبول نمیکرد جواب های شما رو
چشم بسته نظرات شما رو قبول کنم؟
-
فک کنم من باید بخاطر اینکه به این سوال جواب ااوم عذرخواهی کنم
خب اگه جواب من با نظر شما یکی نیست و اوه منتظرید یکی بیاد حرفای خودتونو تکرار کنه اصن چرا تایپک میزنیدBio شما یجور در مورد بوم سازگان صحبت میکنین انگار فقط در بوم سازگان ما تعامل رو داریم و تو اجتماع نداریم.