گوارش ۷ 😐😂
-
@mitra-ism-rahmani
حتما چین اونا با ما فرق داره😂 -
دیگه روم نمیشه سلام کنم
این دو تا سوال را میشه بگید غلطه یا درسته؟
چین های میکروسکوپی موجود در روده باریک انسان سالم فاقد هر گونه باز آلی نیتروژن دار در ساختار خود است .( بنظر من غلطه)
چین حلقوی حرکت داره در اثر لایه ماهیچه ای؟🤔
یاخته های ماهیچه صاف هم اکتین و میوزین دارن؟
تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
@mitra-ism-rahmani چین میکروسکوپی گفته!!! این رو میشه غشای چین خورده سلول درنظر گرفت « ریزپرز» چون گفته میکروسکوپی!!! به خاطر همین نمیشه دیواره روده که چین حلقوی داره رو درنظر گرفت
-
@mitra-ism-rahmani چین میکروسکوپی گفته!!! این رو میشه غشای چین خورده سلول درنظر گرفت « ریزپرز» چون گفته میکروسکوپی!!! به خاطر همین نمیشه دیواره روده که چین حلقوی داره رو درنظر گرفت
@parisa-khany در گوارش ۷ 😐😂 گفته است:
عههه آری شیر دامداران بود😐
-
@parisa-khany در گوارش ۷ 😐😂 گفته است:
عههه آری شیر دامداران بود😐
-
@mitra-ism-rahmani
۴،۵ روز پیش داشتم با خودم میگفتم سارا حواست باشه چین میکروسکوپی یعنی ریزپرز نه چین 😶😶😂
موندم اگه نمیگفتم حواست باشه چ میکردم که الان کردم😁 -
@mitra-ism-rahmani
۴،۵ روز پیش داشتم با خودم میگفتم سارا حواست باشه چین میکروسکوپی یعنی ریزپرز نه چین 😶😶😂
@mitra-ism-rahmani
@sara-haghighatrad جالب اینجاست این چند روز این همه تست زدم هیچ کدوم این دام را نداشت خب شد این یکی داشت 😃
-
@kosar-mottaghi
دقیقا
من نصف سوالارو تو ذهنم خودم جمله سازی میکنم😶😂
بعد برمیگردم تازه میفهمم سوال چی میخواد😅 -
@kosar-mottaghi
دقیقا
من نصف سوالارو تو ذهنم خودم جمله سازی میکنم😶😂
بعد برمیگردم تازه میفهمم سوال چی میخواد😅 -
@mitra-ism-rahmani 😁😅