گوارش ۷ 😐😂
-
@mitra-ism-rahmani چین میکروسکوپی گفته!!! این رو میشه غشای چین خورده سلول درنظر گرفت « ریزپرز» چون گفته میکروسکوپی!!! به خاطر همین نمیشه دیواره روده که چین حلقوی داره رو درنظر گرفت
-
@mitra-ism-rahmani چین میکروسکوپی گفته!!! این رو میشه غشای چین خورده سلول درنظر گرفت « ریزپرز» چون گفته میکروسکوپی!!! به خاطر همین نمیشه دیواره روده که چین حلقوی داره رو درنظر گرفت
@parisa-khany در گوارش ۷ 😐😂 گفته است:
عههه آری شیر دامداران بود😐
-
@parisa-khany در گوارش ۷ 😐😂 گفته است:
عههه آری شیر دامداران بود😐
-
@mitra-ism-rahmani
۴،۵ روز پیش داشتم با خودم میگفتم سارا حواست باشه چین میکروسکوپی یعنی ریزپرز نه چین 😶😶😂
موندم اگه نمیگفتم حواست باشه چ میکردم که الان کردم😁 -
@mitra-ism-rahmani
۴،۵ روز پیش داشتم با خودم میگفتم سارا حواست باشه چین میکروسکوپی یعنی ریزپرز نه چین 😶😶😂
@mitra-ism-rahmani
@sara-haghighatrad جالب اینجاست این چند روز این همه تست زدم هیچ کدوم این دام را نداشت خب شد این یکی داشت 😃
-
@kosar-mottaghi
دقیقا
من نصف سوالارو تو ذهنم خودم جمله سازی میکنم😶😂
بعد برمیگردم تازه میفهمم سوال چی میخواد😅 -
@kosar-mottaghi
دقیقا
من نصف سوالارو تو ذهنم خودم جمله سازی میکنم😶😂
بعد برمیگردم تازه میفهمم سوال چی میخواد😅 -
@mitra-ism-rahmani 😁😅