سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
موسسه حرف آخر
-
ابوالفضل ریسی شما آزمونی جایی شرکت میکنی اگه تخصصی راه ابریشم داری میشه درصداتو بهم بگی. متوسط چند میزنی؟؟
-
مصطفی عباسیان در موسسه حرف آخر گفته است:
ابوالفضل ریسی واقعا تعجب میکنم منظورتون اینه زیاد تست کار میکنن یا اینکه چیز دیگه ای هست؟؟
اینقد با اطمینان حرف میزنینمن دهمم راه ابریشم به درد من میخوره؟؟
با اطمینان میگم راه ابریشم رو با دقت و کامل ببینید حتما صد میزنید ولی شوخی بازی هم نیست صد زدن حوصله بالا و پشتکار شرط اوله این که میان بر یاد بگیرید به غیر از گیج شدن سود دیگه ای نداره
درسنامه کامل و جامع و تست فراوان(اینم بگم فرمول تستی هم دارن ولی اساس کار مفهومه)
چون دهم هستید پیشنهاد میکنم اول صفرتاصد و نکته و تست استاد گودرزی رو ببینید و دوازدهم راه ابریشم -
ladan.karami karami
ریاضیش از نظر من اصلا خوب نبود حالا خودتون میدونید
در مورد بقیه دروس در نظر داشته باش
اگه فکر میکنی این موسسه حرف اخر چیزی میگه که بقیه نمیگن صد درصد در اشتباهی
چون این فکر رو با تبلیغات فراوان میتونن القا کنند -
مصطفی عباسیان در موسسه حرف آخر گفته است:
ابوالفضل ریسی شما آزمونی جایی شرکت میکنی اگه تخصصی راه ابریشم داری میشه درصداتو بهم بگی. متوسط چند میزنی؟؟
من آزمون نمیدم فعلا چون دیر اضافه شدم ولی میتونید از بچه های دیگه درصد بپرسید
-
@mohsen-sari در موسسه حرف آخر گفته است:
ladan.karami karami
ریاضیش از نظر من اصلا خوب نبود حالا خودتون میدونید
در مورد بقیه دروس در نظر داشته باش
اگه فکر میکنی این موسسه حرف اخر چیزی میگه که بقیه نمیگن صد درصد در اشتباهی
چون این فکر رو با تبلیغات فراوان میتونن القا کنندریاضی تجربی
فکر کنم مشکلتون با درسنامه بوده
اگر استاد درسنامه جدید میذاشتن بهتر بود -
موسسه حرف آخر عالی هستش.
مخصوصا تو زیست و ادبیات و عربی و زبان و دینی.خلاصه دروس عمومی.
تو اختصاصی ها به جز زیست باید اطلاعاتت در سطح کتاب باشه
مثلا من خریدم کاملشو .خودشون میگن نیاز نیست و صفر آموز هست پکیجا اما اونوقت نمیتونید دروس رو درک کنید چون روشش کلا فرق داره.مثلا تو مبحث ترکیب توابع من اصلا نخونده بودم و نمیدونستم چی هست اما سوال هارو اکثرا حل میکردم امامطالب رو عمیق نمیدونستم. وقتی مطالب رو میق بلد نباشی یه سوال مفهومی بدن گیر پاچ میکنی.توی شیمی من مسایل محلول رو نابود میکردم بیشتر تست هارو اما اصلا نمیدونستم چی به چیه چون برای اولین بار بود تست هاش رو میزدم و درک قبلی نداشتم.ولی سوال های سختو نمیشد زد. چن مفهومی بود و منم تا حالا شیمی نخونده بودم
.تو فیزیک ۱۰۰ در ۱۰۰ اید روی کتاب درسی مسل باشی و بعد فیلم هاشو ببینی.
چون یه جور درس میگه که انگار بلدی اون مبحث رو.
اگه واقعا درس میخوای بخونی بخرش چون حدودا ۱۵ میلیون میشه بدون تخفیف و کم پولی نیست.
برنامه مشاوره هم داره که نقطه قوتش هست و میگه کلا چند ساعته چند جلسه هست و برای دیدن هر جلسه چقدر باید وقت گذاشت.
و فکرم نکن که فیلمارو خریدی معجزه میشه و چون معجزه رو تو باید رقم بزنی.
خلاصه:دروس عمومی عالیه از صفر میگه تو ادبیات و عربی فقط میخندی.کلا عمومی هاش عالیه.
زیستش حرف ندارهبه قول خودشون حرف اول و آخر رو میزنن
اما تو فیزیک و ریاضی و شیمی باید روی کتاب مسلط باشی.
چون اونوقت مطالب رو عمیق نمیفهمی و تو تستای مفهومی گیر اند پاچ میکنی.
بازم سوالی داشتی بگو.
مطالبی که این معلمای کنکور میگن همشون یکین فقط به سبک های مختلف ارایه میدنش. -
مصطفی عباسیان فقط استاد احسان گودرزی
-
سینا داده ببین شیمی چطوره؟؟
اون نقشه مسائل که میگن چقد تفاوت داره با عادی حل کردن
شیمی رو چند درصد میزنی؟؟ -
ابوالفضل ریسی
متوجه نشدم چی فرمودین اما منظورم الا نبود -
مصطفی عباسیان همون کسرهای تناسب هست
-
ladan.karami karami من عمومیشو دارم عالیه ولی اختصاصی الا بهتره ...5 روز با حرف اخر رو بگیر حتما...رایگانه
-
@mohsen-sari در موسسه حرف آخر گفته است:
ابوالفضل ریسی
متوجه نشدم چی فرمودین اما منظورم الا نبودآها ببخشید بد متوجه شدم
-
Amir Ezadpanah
سلام. قبول کنید آلا خیلی بهتر هست -
رضا آلناصر در موسسه حرف آخر گفته است:
Amir Ezadpanah
سلام. قبول کنید آلا خیلی بهتر هسترضا آلناصر دوست عزیز آنچه عیان است چه حاجت به بیان است
-
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to ladan.karami karami on آخرین ویرایش توسط رضا آلناصر انجام شده
ladan.karami karami
به نظر من تا آلا هست حتی به دیگران نگاه نکن
به جای خرید تداریس حرف آخر همین آرش و تفتان را بگیرید هم از لحاظ مالی سود می کنید و هم از لحاظ درسی(راه ابریشم که جای خو دارد) -
ladan.karami karami این همه استاد خوب استاد ثابنی استاد اریان حیدری
-
Amin Rm فیزیکو باهات هستم
-
amirmohammad shakeri الان کلاسینو و تاملند و اینام برای شما اشغال محسوب میشه؟؟؟ منظور بدی ندارم فقط برام سوال شد
-
@mohsen-sari این همه میگن کل مسائل شیمی رو تو یه نقشه مسائل خلاصه کرده هر تستی باهاش حل میشه اینو میگم
5 روزو گرفتم مسخره بود فک کردن ما خلیم
همش تبلیغ خیالم از شیمی راحت بشه دیگه سمتش نمیرم