سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
کتب جمع بندی
-
سلام دوستان وقت همگی بخیر.
من لیست کتابهای جمع بندی خودم رو میگم در ترتیب و بایدها و نباید های استفاده راهنماییم کنید و با وجود این منابع اگر منبع دیگه ای نیازه ممنون میشم بگید-
۱۲ کنکور قلم چی
-
۱۰ مجموعه کنکور ۹۹ قلمچی
-
کتاب نوروز قلم چی
-
کتاب تابستان دوازدهم قلم چی
-
دور دنیا در ۴ ساعت عمومی گاج
-
همایش آرش
-
همایش تایتان(به احتمال زیاد)
-
همایش گدار
-
تستهای مارکدار راه ابریشم
ممنون میشم بگید کدوم رو چه موقع استفاده کنم (به ترتیب) و به جز اکثر تستهای راه ابریشم بقیه رو نخوندم
@تجربیا
@ریاضیا
romisa -
-
-
ابوالفضل ریسی راجبه انتخاب منابع برای نظام جدید اطلاعاتم قوی نیس ولی سوالای کنکور حتمااا باید حل بشه
-
romisa در کتب جمع بندی گفته است:
ابوالفضل ریسی راجبه انتخاب منابع برای نظام جدید اطلاعاتم قوی نیس ولی سوالای کنکور حتمااا باید حل بشه
حتما
ممنونم -
ابوالفضل ریسی در کتب جمع بندی گفته است:
من لیست کتابهای جمع بندی خودم رو میگم در ترتیب و بایدها و نباید های استفاده راهنماییم کنید و با وجود این منابع اگر منبع دیگه ای نیازه ممنون میشم بگید-
۱۲ کنکور قلم چی
-
۱۰ مجموعه کنکور ۹۹ قلمچی
-
کتاب نوروز قلم چی
-
-
-
همایش آرش
-
-
همایش گدار
-
ممنون میشم بگید کدوم رو چه موقع استفاده کنم (به ترتیب) و به جز اکثر تستهای راه ابریشم بقیه رو نخوندم
@تجربیا
@ریاضیا
romisaسلام .
داخل یکی از مصاحبه های تراز بالاها شنیده بودم ،که تست های ۱۲ کنکور قلم چی رو میزنه خب البته زدن کنکورهای اخیر خیلی در کنکور تاثیر داره ، سعی کنید برای جمع بندی سوالات کنکور رو حل کنید
با آرزوی موفقیت شما
-
-
Abolfazl Mousavi در کتب جمع بندی گفته است:
۱۲ کنکور قلم چی
-
۱۰ مجموعه کنکور ۹۹ قلمچی
-
کتاب نوروز قلم چی
-
-
-
همایش آرش
-
-
همایش گدار
-
@تجربیا
@ریاضیا
romisaسلام .
داخل یکی از مصاحبه های تراز بالاها شنیده بودم ،که تست های ۱۲ کنکور قلم چی رو میزنه خب البته زدن کنکورهای اخیر خیلی در کنکور تاثیر داره ، سعی کنید برای جمع بندی سوالات کنکور رو حل کنید
با آرزوی موفقیت شما
ممنونم
همچنین -
-
ابوالفضل ریسی سلام من کنار اینا یه پی دی اف دارم سوالای کنکور درسا رو گذاشته ، استفاده عمومی ش هم حلاله ، اگه بخواید براتون بفرستم
-
@haniehno در کتب جمع بندی گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام من کنار اینا یه پی دی اف دارم سوالای کنکور درسا رو گذاشته ، استفاده عمومی ش هم حلاله ، اگه بخواید براتون بفرستم
سلام
ممنون میشم بفرستید -
ابوالفضل ریسی همایش تایتان نمیدنم چی هست
ولی به نظرم همه شو بنداز دور با دور دنیا و ارش کار کن
با روش سه روز یک بار برو جلو
یه نصف روز یه کنکور بزن، بعد تو 2 روزو نیم بعدی رو نقطه ضعفات و اشکالات کار کن
با ارش بخون و تستاشم خودت بزن، اگر تونستی یه 10,15 تایی هم تست بزن از رو کتاب -
amirh_hmyf در کتب جمع بندی گفته است:
ابوالفضل ریسی همایش تایتان نمیدنم چی هست
ولی به نظرم همه شو بنداز دور با دور دنیا و ارش کار کن
با روش سه روز یک بار برو جلو
یه نصف روز یه کنکور بزن، بعد تو 2 روزو نیم بعدی رو نقطه ضعفات و اشکالات کار کن
با ارش بخون و تستاشم خودت بزن، اگر تونستی یه 10,15 تایی هم تست بزن از رو کتابسلام
ممنون از راهنماییتون
تایتان هم فکر کنم سوالات کنکور رو بررسی کنن -
ابوالفضل ریسی خواهش میکنم
عااا
اونم بد نمیشه ها
ولی بهترین روش برا جمع بندی روش سه روز یک باره
تو گوگل سرچ کنی میاره توضیحات بیشترشو
تو قلمچی هم بزنی اون رتبه برترا روشای سه روز یه بارشونو که شخصی سازی کردن برا خودشونو هم اونجا توضیح دادن و میتونی استفاده کنی -
amirh_hmyf در کتب جمع بندی گفته است:
ابوالفضل ریسی خواهش میکنم
عااا
اونم بد نمیشه ها
ولی بهترین روش برا جمع بندی روش سه روز یک باره
تو گوگل سرچ کنی میاره توضیحات بیشترشو
تو قلمچی هم بزنی اون رتبه برترا روشای سه روز یه بارشونو که شخصی سازی کردن برا خودشونو هم اونجا توضیح دادن و میتونی استفاده کنیاین روشو میدونم ولی بیشتر دونستن هم خوبه
بازم ممنونم -
ابوالفضل ریسی بله فردا میفرستم
-
-
ابوالفضل ریسی
قلم چیا رو در جریان نیستم ولی چند کنکور خیلی سبزم خوبه برای درسای تخصصی ( چون عمومیش فقط 98 و 99 هست و به درد نمیخوره)
من برای جمع بندی عمومی دور دنیا عمومی و برای تخصصی چند کنکور گرفتم علاوه بر راه ابریشم و ارش -
sallar savadkoohi در کتب جمع بندی گفته است:
ابوالفضل ریسی
قلم چیا رو در جریان نیستم ولی چند کنکور خیلی سبزم خوبه برای درسای تخصصی ( چون عمومیش فقط 98 و 99 هست و به درد نمیخوره)
من برای جمع بندی عمومی دور دنیا عمومی و برای تخصصی چند کنکور گرفتم علاوه بر راه ابریشم و ارشممنونم
اگر برسم اونا رو هم امتحان میکنم -
سلام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم اینکه:
من صفرتاصد زبان هر سه پایه رو کامل دیدم(بخش درسنامه) و جزوه رو تکمیل کردم ،تفتان رو هم کامل دیدم ولی به جز تفتان و بخش های کمی از صفرتاصد تست نزدم،دامنه لغات خوبی دارم و گرامر هم کم و بیش میفهمم
حالا بنظرتون میتونم با آزمون جامع عمومی زدن جمع بندی کنم؟از کتاب دور دنیا در ۴ ساعت منظورمه
در ضمن همایش آرش هم نتونستم بگیرم و منبعم تستهای صفرتاصد و کتاب آبی قلمچی و سیرتاپیاز و همین دور دنیا هست که هیچ کدوم رو نزدم در این مورد هم بنده رو راهنمایی کنید
ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
romisa -
سلام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم اینکه:
من صفرتاصد زبان هر سه پایه رو کامل دیدم(بخش درسنامه) و جزوه رو تکمیل کردم ،تفتان رو هم کامل دیدم ولی به جز تفتان و بخش های کمی از صفرتاصد تست نزدم،دامنه لغات خوبی دارم و گرامر هم کم و بیش میفهمم
حالا بنظرتون میتونم با آزمون جامع عمومی زدن جمع بندی کنم؟از کتاب دور دنیا در ۴ ساعت منظورمه
در ضمن همایش آرش هم نتونستم بگیرم و منبعم تستهای صفرتاصد و کتاب آبی قلمچی و سیرتاپیاز و همین دور دنیا هست که هیچ کدوم رو نزدم در این مورد هم بنده رو راهنمایی کنید
ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
romisaسلام
با توجه به اینکه همه چیزو خوندید و الان فقط مشکل تست دارید
همون دور دنیا قشنگ رو به راهتون میکنه
اگرم میخوای کتاب ابی قلم چی یا سیرتاپیازو بزنی فقط تستای کنکورشو بزن که تیپشون دستت بیاد -
ابوالفضل ریسی
به نظرم یه کاری کن
اول شروع کن به حل جمع بندی
یعنی یه دونه از دور دنیا حل کن بعد ببین ایرادت از کدوم بخشاست مثلا ریدینگ یا لغت یا حتی لغت های چه سالی رو بیشتر مشکل داری بعدش بیا و از منابعی که داری مثلا صفرتاصد یا آبی قلم چی اون درس و لغات مربوط به اون درس رو بیشتر تست بزن و دوباره برو یه آزمون جامع دیگه حل کن و همینطور برگرد تو اشکالاتت از منابعی که داری تست حل کن و با این شیوه کلا پیش برو
منظورمو تونستم برسونم؟ -
Dr.Rashidi در کتب جمع بندی گفته است:
سلام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم اینکه:
ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
romisaسلام
با توجه به اینکه همه چیزو خوندید و الان فقط مشکل تست دارید
همون دور دنیا قشنگ رو به راهتون میکنه
اگرم میخوای کتاب ابی قلم چی یا سیرتاپیازو بزنی فقط تستای کنکورشو بزن که تیپشون دستت بیادسلام
بله درسته ممنونم