Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. ریاضی استاد ثابتی
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

ریاضی استاد ثابتی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
35 دیدگاه‌ها 9 کاربران 612 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mosa ElahuM آفلاین
    Mosa ElahuM آفلاین
    Mosa Elahu
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

دوستان توجه کنید ریاضی استاد ثابتی در ارش به درد نمی خوره پیشنهاد اینه روی ابریشم فوکوس کنید یا همایش استاد امینی راد را بررسی کنید.

هدف در هر شرایطی باید خدمت صادقانه به ملت باشد وسلام.

Zahra Akbari 0Z Mosa ElahuM Akbar AhaliA 3 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Mosa ElahuM Mosa Elahu

دوستان توجه کنید ریاضی استاد ثابتی در ارش به درد نمی خوره پیشنهاد اینه روی ابریشم فوکوس کنید یا همایش استاد امینی راد را بررسی کنید.

Zahra Akbari 0Z آفلاین
      Zahra Akbari 0Z آفلاین
      Zahra Akbari 0
      دانش آموزان آلاء

Mosa Elahu
      چطور مگه ،چرا خوب نیست ؟

Mosa ElahuM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Zahra Akbari 0Z Zahra Akbari 0

Mosa Elahu
        چطور مگه ،چرا خوب نیست ؟

Mosa ElahuM آفلاین
        Mosa ElahuM آفلاین
        Mosa Elahu
        دانش آموزان آلاء

Zahra Akbari 0 نگاه کن کاملا واضح است بلکه همایش استاد امینی راد تمام تست های کنکور موجود در یک مبحث مثلا تابع را کامل حتی از سال ۷۳ نیز حل می کنه.

Zahra Akbari 0Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Mosa ElahuM Mosa Elahu

Mosa ElahuM آفلاین
          Mosa ElahuM آفلاین
          Mosa Elahu
          دانش آموزان آلاء

دوستان همچنین توجه کنید قبل از ورود به همایش ارش استاد پویان نظر تست های کنکور فرسنگ ها را که گمان نکنم زیاد باشه را حل کنید زیرا در همایش فک نکنم خبری از دست های کنکور سالیان گذشته باشد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Mosa ElahuM Mosa Elahu

Zahra Akbari 0 نگاه کن کاملا واضح است بلکه همایش استاد امینی راد تمام تست های کنکور موجود در یک مبحث مثلا تابع را کامل حتی از سال ۷۳ نیز حل می کنه.

Zahra Akbari 0Z آفلاین
            Zahra Akbari 0Z آفلاین
            Zahra Akbari 0
            دانش آموزان آلاء

Mosa Elahu
            هنوز تهیه اش نکردم ، چون راه ابریشم هم ندارم میخواستم با جمع بندی اقای ثابتی پیش برم،که نظر شما اینه ک خوب نیست 🙁

Mosa ElahuM erfan javaheriE Infinitie. AI 3 پاسخ آخرین پاسخ
            0

Mosa Elahu
              هنوز تهیه اش نکردم ، چون راه ابریشم هم ندارم میخواستم با جمع بندی اقای ثابتی پیش برم،که نظر شما اینه ک خوب نیست 🙁

Mosa ElahuM آفلاین
              Mosa ElahuM آفلاین
              Mosa Elahu
              دانش آموزان آلاء

Zahra Akbari 0 اره خوب نیست بگرد همایش استاد امینی راد را پیدا کن.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0

Mosa Elahu

erfan javaheriE آفلاین
                erfan javaheriE آفلاین
                erfan javaheri

Zahra Akbari 0 دوست عزیز همایش اقای ثابتی بسیار عالی هستن من خودم استفاده میکنم و تازه میخوان بهش تحلیل کنکور 99 اضافه کنن

Mosa ElahuM Zahra Akbari 0Z 2 پاسخ آخرین پاسخ
                1

Mosa Elahu

Infinitie. AI آفلاین
                  Infinitie. AI آفلاین
                  Infinitie. A

Zahra Akbari 0 این که همایش خوب هست یا نه
                  کاملا بستگی به خود فرد داره
                  شما از پنج شیش نفر نظر بپرس بعد تصمیم بگیر

جلوی اغراق ذهنتون رو بگیرید.

Zahra Akbari 0Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • erfan javaheriE erfan javaheri

Zahra Akbari 0 دوست عزیز همایش اقای ثابتی بسیار عالی هستن من خودم استفاده میکنم و تازه میخوان بهش تحلیل کنکور 99 اضافه کنن

Mosa ElahuM آفلاین
                    Mosa ElahuM آفلاین
                    Mosa Elahu
                    دانش آموزان آلاء

erfan javaheri برادر عزیز کاملا بدیهی که در این موقع باید فوکوس روی تست های کنکور گذشته و بررسی نکات با تست ها باشد و این مورد حال با اغماض برای راه ابریشمی ها شاید همایش استاد ثابتی خوب باشد اما برای افرادی که با راه ابریشم نبوده اند سم است ولی همایش استاد امینی راد کامل و جامع است.

81Sobhan8 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Mosa ElahuM Mosa Elahu

Akbar AhaliA آفلاین
                      Akbar AhaliA آفلاین
                      Akbar Ahali
                      ریاضی

Mosa Elahu به هیچ وجه حرفتون رو قبول ندارم که همایش آقای ثابتی بده اتفاقا عالیه مخصوصا که کنکور 99 هم بهش اضافه میشه

1
                      • Akbar AhaliA Akbar Ahali

Mosa Elahu به هیچ وجه حرفتون رو قبول ندارم که همایش آقای ثابتی بده اتفاقا عالیه مخصوصا که کنکور 99 هم بهش اضافه میشه

Mosa ElahuM آفلاین
                        Mosa ElahuM آفلاین
                        Mosa Elahu
                        دانش آموزان آلاء

Akbar Ahali جناب اگر همایش ارش استاد امینی راد را دیده باشید این حرف را نمی زنید این یک حرف حقه همایش ارش استاد با عجله است و اصلا مفهوم متقاعد نمی شود برای دانش آموز. میل خودته من گفتم.

Akbar AhaliA _Ftemeh__ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Mosa ElahuM Mosa Elahu

Akbar Ahali جناب اگر همایش ارش استاد امینی راد را دیده باشید این حرف را نمی زنید این یک حرف حقه همایش ارش استاد با عجله است و اصلا مفهوم متقاعد نمی شود برای دانش آموز. میل خودته من گفتم.

Akbar AhaliA آفلاین
                          Akbar AhaliA آفلاین
                          Akbar Ahali
                          ریاضی

Mosa Elahu بستگی به سطح شما داره اگه دنبال مفهوم هستین که مناسب نمیتونه باشه چون جنبه مرور و جمع بندی در زمان کم داره قرار نیست تدریس آنچنانی انجام بشه . باید ببینید از همایش چی میخواید همین جوری چون باب میلتون نبوده همایش رو زیر سوال نباید برد😁

2
                          • Infinitie. AI Infinitie. A

Zahra Akbari 0 این که همایش خوب هست یا نه
                            کاملا بستگی به خود فرد داره
                            شما از پنج شیش نفر نظر بپرس بعد تصمیم بگیر

Zahra Akbari 0Z آفلاین
                            Zahra Akbari 0Z آفلاین
                            Zahra Akbari 0
                            دانش آموزان آلاء

@infinitie-a
                            بله 👌
                            پک تخصصی ،دبیرای دیگش چطورن؟امکانش هست یه توضیحی بدید .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0

Zahra Akbari 0Z آفلاین
                              Zahra Akbari 0Z آفلاین
                              Zahra Akbari 0
                              دانش آموزان آلاء

erfan javaheri
                              ممنون از نظرتون 🙂
                              یه سوال .
                              تعداد تستایی که حل میشه تو همایش بالاس؟یا در کنارش نیاز به تست بیشتر هست ؟

erfan javaheriE 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

erfan javaheri
                                ممنون از نظرتون 🙂
                                یه سوال .
                                تعداد تستایی که حل میشه تو همایش بالاس؟یا در کنارش نیاز به تست بیشتر هست ؟

erfan javaheriE آفلاین
                                erfan javaheriE آفلاین
                                erfan javaheri

Zahra Akbari 0 ببین عزیز دلم همایش جمع بندی باید شمارو بتونه تو زمان کم به تسلط برسونه و اون درسی که تو طول سال نفهمیدید یا عقب موندید رو براتون ببنده الان اقای ثابتی هر بخش ریز 6 تا تست انتخاب کردن که باهاش جمع بندی کنید دقت کنید میگم مبحث ریز نه کل فصل مثلا مثلثات بخش اولش 6تا تست بخش دومش 6 تا تست و.... و من مطمعن هستم اقا ثابتی این تستا کدو حلوایی کیلویی نیاورده و حتما تستای مناسبی هستن پس اگر برای همایش جمع بندی تو این مدت باقی مانده و تسلط میخواید بله همایش عالی هست

Zahra Akbari 0Z ali kalantariA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                4
                                • Akbar AhaliA Akbar Ahali

Mosa Elahu بستگی به سطح شما داره اگه دنبال مفهوم هستین که مناسب نمیتونه باشه چون جنبه مرور و جمع بندی در زمان کم داره قرار نیست تدریس آنچنانی انجام بشه . باید ببینید از همایش چی میخواید همین جوری چون باب میلتون نبوده همایش رو زیر سوال نباید برد😁

Mosa ElahuM آفلاین
                                  Mosa ElahuM آفلاین
                                  Mosa Elahu
                                  دانش آموزان آلاء

Akbar Ahali دوست عزیز اصلا متوجه حرف من شدید یا خودتون زدید به خواب من مخالف استاد که نیستم من خودم کل سالو با ایشون پیش اومدم ولی ما بحثمون بر روی یک منبع خوب برای جمع بندی. دوست عزیز استاد کبریایی گفت چی گفت تستهای تالیفی را بریزید دور من میگم تمرکز روی تست های کنکور و حل آنها برای تفهیم دانش آموز برادر من چرا جو به چالش می کشونی این ویژگی فقط در همایش ارش تاکید می کنم ارش استاد امینی راد دیده می شود و بس وسلام.

Akbar AhaliA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

Zahra Akbari 0 ببین عزیز دلم همایش جمع بندی باید شمارو بتونه تو زمان کم به تسلط برسونه و اون درسی که تو طول سال نفهمیدید یا عقب موندید رو براتون ببنده الان اقای ثابتی هر بخش ریز 6 تا تست انتخاب کردن که باهاش جمع بندی کنید دقت کنید میگم مبحث ریز نه کل فصل مثلا مثلثات بخش اولش 6تا تست بخش دومش 6 تا تست و.... و من مطمعن هستم اقا ثابتی این تستا کدو حلوایی کیلویی نیاورده و حتما تستای مناسبی هستن پس اگر برای همایش جمع بندی تو این مدت باقی مانده و تسلط میخواید بله همایش عالی هست

Zahra Akbari 0Z آفلاین
                                    Zahra Akbari 0Z آفلاین
                                    Zahra Akbari 0
                                    دانش آموزان آلاء

erfan javaheri
                                    بله درست میگید 👌👌
                                    ممنون 🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0

ali kalantariA آفلاین
                                      ali kalantariA آفلاین
                                      ali kalantari

erfan javaheri
                                      سلام عزیز،وقتت بخیر
                                      چند تا سوال درمورد همایش ارش استاد ثابتی داشتم
                                      اینکه نوشتن همایش ۲۴ ساعت هستش دقیق هستش؟
                                      حدودا چند تا تست حل میشه تو کل همایش؟
                                      کلا خودت راضی هستی؟
                                      ببخشید اینقدر سوال پرسیدم
                                      من سطح ریاضیم بالاس خداروشکر،یه همایشی میخواستم که یه جمع بندی خوبی بشه برام و نقطه ضعفام بزنه بیرون و رفع کنم میخواستم ببینم برام مناسبه یا نه
                                      💕

Mosa ElahuM ali kalantariA 81Sobhan8 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • ali kalantariA ali kalantari

erfan javaheri
                                        سلام عزیز،وقتت بخیر
                                        چند تا سوال درمورد همایش ارش استاد ثابتی داشتم
                                        اینکه نوشتن همایش ۲۴ ساعت هستش دقیق هستش؟
                                        حدودا چند تا تست حل میشه تو کل همایش؟
                                        کلا خودت راضی هستی؟
                                        ببخشید اینقدر سوال پرسیدم
                                        من سطح ریاضیم بالاس خداروشکر،یه همایشی میخواستم که یه جمع بندی خوبی بشه برام و نقطه ضعفام بزنه بیرون و رفع کنم میخواستم ببینم برام مناسبه یا نه
                                        💕

Mosa ElahuM آفلاین
                                        Mosa ElahuM آفلاین
                                        Mosa Elahu
                                        دانش آموزان آلاء

ali kalantari عزیز اگر سطح بالایی داری تمرکز کن بر روی تست های آزمون های آزمایشی قلم چی گاج و..... خودتو درگیر نکن. همین ها اشکالات مثل بمب بیرون می زنه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • Mosa ElahuM Mosa Elahu

Akbar Ahali دوست عزیز اصلا متوجه حرف من شدید یا خودتون زدید به خواب من مخالف استاد که نیستم من خودم کل سالو با ایشون پیش اومدم ولی ما بحثمون بر روی یک منبع خوب برای جمع بندی. دوست عزیز استاد کبریایی گفت چی گفت تستهای تالیفی را بریزید دور من میگم تمرکز روی تست های کنکور و حل آنها برای تفهیم دانش آموز برادر من چرا جو به چالش می کشونی این ویژگی فقط در همایش ارش تاکید می کنم ارش استاد امینی راد دیده می شود و بس وسلام.

Akbar AhaliA آفلاین
                                          Akbar AhaliA آفلاین
                                          Akbar Ahali
                                          ریاضی

Mosa Elahu کسی جوی رو به چالش نکشیده شما اومدید گفتید همایش استاد به درد نخوره و بنده مخالفت کردم و دلیلم رو هم اوردم نه کسی خوابه نه کسی خودشو به خواب زده

0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه