امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ریاضی استاد ثابتی
-
دوستان توجه کنید ریاضی استاد ثابتی در ارش به درد نمی خوره پیشنهاد اینه روی ابریشم فوکوس کنید یا همایش استاد امینی راد را بررسی کنید.
-
Mosa Elahu
چطور مگه ،چرا خوب نیست ؟ -
Zahra Akbari 0 نگاه کن کاملا واضح است بلکه همایش استاد امینی راد تمام تست های کنکور موجود در یک مبحث مثلا تابع را کامل حتی از سال ۷۳ نیز حل می کنه.
-
دوستان همچنین توجه کنید قبل از ورود به همایش ارش استاد پویان نظر تست های کنکور فرسنگ ها را که گمان نکنم زیاد باشه را حل کنید زیرا در همایش فک نکنم خبری از دست های کنکور سالیان گذشته باشد.
-
Mosa Elahu
هنوز تهیه اش نکردم ، چون راه ابریشم هم ندارم میخواستم با جمع بندی اقای ثابتی پیش برم،که نظر شما اینه ک خوب نیست -
Zahra Akbari 0 اره خوب نیست بگرد همایش استاد امینی راد را پیدا کن.
-
Zahra Akbari 0 دوست عزیز همایش اقای ثابتی بسیار عالی هستن من خودم استفاده میکنم و تازه میخوان بهش تحلیل کنکور 99 اضافه کنن
-
Zahra Akbari 0 این که همایش خوب هست یا نه
کاملا بستگی به خود فرد داره
شما از پنج شیش نفر نظر بپرس بعد تصمیم بگیر -
erfan javaheri برادر عزیز کاملا بدیهی که در این موقع باید فوکوس روی تست های کنکور گذشته و بررسی نکات با تست ها باشد و این مورد حال با اغماض برای راه ابریشمی ها شاید همایش استاد ثابتی خوب باشد اما برای افرادی که با راه ابریشم نبوده اند سم است ولی همایش استاد امینی راد کامل و جامع است.
-
Mosa Elahu به هیچ وجه حرفتون رو قبول ندارم که همایش آقای ثابتی بده اتفاقا عالیه مخصوصا که کنکور 99 هم بهش اضافه میشه
-
Akbar Ahali جناب اگر همایش ارش استاد امینی راد را دیده باشید این حرف را نمی زنید این یک حرف حقه همایش ارش استاد با عجله است و اصلا مفهوم متقاعد نمی شود برای دانش آموز. میل خودته من گفتم.
-
Mosa Elahu بستگی به سطح شما داره اگه دنبال مفهوم هستین که مناسب نمیتونه باشه چون جنبه مرور و جمع بندی در زمان کم داره قرار نیست تدریس آنچنانی انجام بشه . باید ببینید از همایش چی میخواید همین جوری چون باب میلتون نبوده همایش رو زیر سوال نباید برد
-
Infinitie. A
بله
پک تخصصی ،دبیرای دیگش چطورن؟امکانش هست یه توضیحی بدید . -
erfan javaheri
ممنون از نظرتون
یه سوال .
تعداد تستایی که حل میشه تو همایش بالاس؟یا در کنارش نیاز به تست بیشتر هست ؟ -
Zahra Akbari 0 ببین عزیز دلم همایش جمع بندی باید شمارو بتونه تو زمان کم به تسلط برسونه و اون درسی که تو طول سال نفهمیدید یا عقب موندید رو براتون ببنده الان اقای ثابتی هر بخش ریز 6 تا تست انتخاب کردن که باهاش جمع بندی کنید دقت کنید میگم مبحث ریز نه کل فصل مثلا مثلثات بخش اولش 6تا تست بخش دومش 6 تا تست و.... و من مطمعن هستم اقا ثابتی این تستا کدو حلوایی کیلویی نیاورده و حتما تستای مناسبی هستن پس اگر برای همایش جمع بندی تو این مدت باقی مانده و تسلط میخواید بله همایش عالی هست
-
Akbar Ahali دوست عزیز اصلا متوجه حرف من شدید یا خودتون زدید به خواب من مخالف استاد که نیستم من خودم کل سالو با ایشون پیش اومدم ولی ما بحثمون بر روی یک منبع خوب برای جمع بندی. دوست عزیز استاد کبریایی گفت چی گفت تستهای تالیفی را بریزید دور من میگم تمرکز روی تست های کنکور و حل آنها برای تفهیم دانش آموز برادر من چرا جو به چالش می کشونی این ویژگی فقط در همایش ارش تاکید می کنم ارش استاد امینی راد دیده می شود و بس وسلام.
-
erfan javaheri
بله درست میگید
ممنون -
erfan javaheri
سلام عزیز،وقتت بخیر
چند تا سوال درمورد همایش ارش استاد ثابتی داشتم
اینکه نوشتن همایش ۲۴ ساعت هستش دقیق هستش؟
حدودا چند تا تست حل میشه تو کل همایش؟
کلا خودت راضی هستی؟
ببخشید اینقدر سوال پرسیدم
من سطح ریاضیم بالاس خداروشکر،یه همایشی میخواستم که یه جمع بندی خوبی بشه برام و نقطه ضعفام بزنه بیرون و رفع کنم میخواستم ببینم برام مناسبه یا نه
-
ali kalantari عزیز اگر سطح بالایی داری تمرکز کن بر روی تست های آزمون های آزمایشی قلم چی گاج و..... خودتو درگیر نکن. همین ها اشکالات مثل بمب بیرون می زنه.
-
Mosa Elahu کسی جوی رو به چالش نکشیده شما اومدید گفتید همایش استاد به درد نخوره و بنده مخالفت کردم و دلیلم رو هم اوردم نه کسی خوابه نه کسی خودشو به خواب زده