لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
دوستان پیشنهاد میکنم به جای همایش ارش استاد موقاری اگر تفتان زیست را دارید یک بار دیگر آن را ببینید.
Mosa Elahu آرش آقای موقاری بازم خوبه بقیه احساس میکنم یکم برا ۱۴۰۰ مناسب نیستن
-
@M-an سلام نمیدونم میشه یا نه ولی میشه برای ما هم آرش آقای طلوعی رو بدید ؟
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی@haniehno به احتمال بالا میگن بین ارش اقای طلوعی و ارش اقای کارزاریان یکیو انتخاب کنید باید بهشون بگید
-
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی@haniehno در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربیخیلی از بچه ها درخواست دارن
ولی فکر نکنم انجام بدن -
@haniehno به احتمال بالا میگن بین ارش اقای طلوعی و ارش اقای کارزاریان یکیو انتخاب کنید باید بهشون بگید
erfan javaheri نمیدونم که
ولی من نتونستم با آرش آقای کازرانیان راحت باشم
تستاشون یه کوچولو ساده بودن
کاش بشه پیگیری کرد -
@haniehno در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ولی فکر نکنم انجام بدنابوالفضل ریسی والا من اقای کارزاریان فیلماش یکم دیدم مخصوصا بخش فشار یه دانش اموزی که این بخش حتی صفره باز عالی توضیح دادن ما هم که میگیم استاد طلوعی چون بهشون عادت کردیم
-
مهر و ماه یه کتاب از سری لقمه داره که جیبیه و دقیقا گرامر رو همینطوری موضوعی گفته.
من تمومش کردم کتاب جالب و منسجمیه
دوس داشتید میتونید اونو بگیریدMahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
مهر و ماه یه کتاب از سری لقمه داره که جیبیه و دقیقا گرامر رو همینطوری موضوعی گفته.
من تمومش کردم کتاب جالب و منسجمیه
دوس داشتید میتونید اونو بگیریدAli Nemati 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
یه کتاب جمع بندی که دیدم واقعا موضوعی کار کرده کتاب زبان جمع بندی مهر و ماه ((جلدش زرد رنگه))
خیلی عالی کارکرده
من خیلی باهاش حال کردمممنونم ازتون
اگر پیداش نکردم منشنتون میکنم -
اصلا ببینید اگر نمیخواستن آرش آقای طلوعی را بدن چقدر از بچه ها هم ریاضی ها هم تجربی ها ضرر میکردن.
-
@haniehno در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ولی فکر نکنم انجام بدنابوالفضل ریسی حالا بگیم شاید فرجی شد
-
Mosa Elahu آرش آقای موقاری بازم خوبه بقیه احساس میکنم یکم برا ۱۴۰۰ مناسب نیستن
@haniehno تفتان یک نکاتی داره که کل راه ابریشم زیست نداشت.
-
ابوالفضل ریسی حالا بگیم شاید فرجی شد
@haniehno مشکل ارش اقای کارزاریان اینه تستاش خیلی سخت نیست حتی تستای تثبین صد درصد همشون سخت نیست
-
@haniehno تفتان یک نکاتی داره که کل راه ابریشم زیست نداشت.
Mosa Elahu کم لطفیه
-
Mosa Elahu کم لطفیه
@haniehno ولی ببینید ارش اقای کارزاریان یه پک دی ال سی شبیه ساز کنکور 45 سوال دارن و تستای 98 و 99 هم دارن تازه
-
@haniehno مشکل ارش اقای کارزاریان اینه تستاش خیلی سخت نیست حتی تستای تثبین صد درصد همشون سخت نیست
erfan javaheri آره یه سری تستایی هستن که فقط کافیه فرمولو حفظ باشی درحالی که طرح چنین تست هایی تو کنکور اگه محال نباشه ، خیلی هم احتمال نداره
-
@haniehno ولی ببینید ارش اقای کارزاریان یه پک دی ال سی شبیه ساز کنکور 45 سوال دارن و تستای 98 و 99 هم دارن تازه
erfan javaheri بله
من منظورم بخش جمعبندی شونه -
erfan javaheri آره یه سری تستایی هستن که فقط کافیه فرمولو حفظ باشی درحالی که طرح چنین تست هایی تو کنکور اگه محال نباشه ، خیلی هم احتمال نداره
@haniehno تستای خود درسنامه اقای کارزاریان تو یکی از فیلماش گفت چون این همایش همایش جمع بندی تسلطی تستارو متوسط انتخاب کردم دانش اموزی کع حتی درس نخونده با این تستا به مفهوم برسه و در حقیقت اصل تستا همون دی ال سی و 98 99 هست
-
@haniehno تستای خود درسنامه اقای کارزاریان تو یکی از فیلماش گفت چون این همایش همایش جمع بندی تسلطی تستارو متوسط انتخاب کردم دانش اموزی کع حتی درس نخونده با این تستا به مفهوم برسه و در حقیقت اصل تستا همون دی ال سی و 98 99 هست
erfan javaheri الان شما فیزیک آقای طلوعی رو نمیخواین ؟
-
erfan javaheri الان شما فیزیک آقای طلوعی رو نمیخواین ؟
@haniehno صد درصد میخوام من ابریشم ایشون داشتم و ترجیحم ایشونه
-
@haniehno عزیز اگر فصل های دیگر را دیده باشی تستهای مفهومی کم نداره.
-
erfan javaheri بله
من منظورم بخش جمعبندی شونه@haniehno ولی از بین همایش هاس کنکور 99 آلا خیلی ترکونده بود همایش فیزیک یکی از بهترینا شده بود