لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
ابوالفضل ریسی حالا بگیم شاید فرجی شد
@haniehno مشکل ارش اقای کارزاریان اینه تستاش خیلی سخت نیست حتی تستای تثبین صد درصد همشون سخت نیست
-
@haniehno تفتان یک نکاتی داره که کل راه ابریشم زیست نداشت.
Mosa Elahu کم لطفیه
-
Mosa Elahu کم لطفیه
@haniehno ولی ببینید ارش اقای کارزاریان یه پک دی ال سی شبیه ساز کنکور 45 سوال دارن و تستای 98 و 99 هم دارن تازه
-
@haniehno مشکل ارش اقای کارزاریان اینه تستاش خیلی سخت نیست حتی تستای تثبین صد درصد همشون سخت نیست
erfan javaheri آره یه سری تستایی هستن که فقط کافیه فرمولو حفظ باشی درحالی که طرح چنین تست هایی تو کنکور اگه محال نباشه ، خیلی هم احتمال نداره
-
@haniehno ولی ببینید ارش اقای کارزاریان یه پک دی ال سی شبیه ساز کنکور 45 سوال دارن و تستای 98 و 99 هم دارن تازه
erfan javaheri بله
من منظورم بخش جمعبندی شونه -
erfan javaheri آره یه سری تستایی هستن که فقط کافیه فرمولو حفظ باشی درحالی که طرح چنین تست هایی تو کنکور اگه محال نباشه ، خیلی هم احتمال نداره
@haniehno تستای خود درسنامه اقای کارزاریان تو یکی از فیلماش گفت چون این همایش همایش جمع بندی تسلطی تستارو متوسط انتخاب کردم دانش اموزی کع حتی درس نخونده با این تستا به مفهوم برسه و در حقیقت اصل تستا همون دی ال سی و 98 99 هست
-
@haniehno تستای خود درسنامه اقای کارزاریان تو یکی از فیلماش گفت چون این همایش همایش جمع بندی تسلطی تستارو متوسط انتخاب کردم دانش اموزی کع حتی درس نخونده با این تستا به مفهوم برسه و در حقیقت اصل تستا همون دی ال سی و 98 99 هست
erfan javaheri الان شما فیزیک آقای طلوعی رو نمیخواین ؟
-
erfan javaheri الان شما فیزیک آقای طلوعی رو نمیخواین ؟
@haniehno صد درصد میخوام من ابریشم ایشون داشتم و ترجیحم ایشونه
-
@haniehno عزیز اگر فصل های دیگر را دیده باشی تستهای مفهومی کم نداره.
-
erfan javaheri بله
من منظورم بخش جمعبندی شونه@haniehno ولی از بین همایش هاس کنکور 99 آلا خیلی ترکونده بود همایش فیزیک یکی از بهترینا شده بود
-
Mosa Elahu در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
نکته از کره مریخ نمیاد که
حتی اگر تو درسنامه نگفتن حتما تو تستها بوده
من بارها این مورد اینجوری واسم پیش اومد
به قول @haniehno واقعا کم لطفیه -
@haniehno عزیز اگر فصل های دیگر را دیده باشی تستهای مفهومی کم نداره.
Mosa Elahu باشه مرسی
-
@haniehno ولی از بین همایش هاس کنکور 99 آلا خیلی ترکونده بود همایش فیزیک یکی از بهترینا شده بود
Reza Moslemi Naeini ممنونم ولی من بازم از آلا میخوام که فیزیک آقای طلوعی رو بهمون بدن
-
@haniehno ولی از بین همایش هاس کنکور 99 آلا خیلی ترکونده بود همایش فیزیک یکی از بهترینا شده بود
Reza Moslemi Naeini خب استاد طلوعی رو امسال ببینید چیکارمیکنه.
-
Reza Moslemi Naeini ممنونم ولی من بازم از آلا میخوام که فیزیک آقای طلوعی رو بهمون بدن
@haniehno استاد طلوعی من گدارشون دیدم حتی اگر یه مبحثی صفر باشی بهت قشنگ یاد میدن تستای جوندار حل میکنن
-
Reza Moslemi Naeini خب استاد طلوعی رو امسال ببینید چیکارمیکنه.
-
@haniehno استاد طلوعی من گدارشون دیدم حتی اگر یه مبحثی صفر باشی بهت قشنگ یاد میدن تستای جوندار حل میکنن
erfan javaheri مخصوصا حرکت شناسی گدار اون تست های ترسناکش
-
@haniehno به شخصه هیچ تست اسونی در گدار حل نکردن همه تستا چالشی
-
erfan javaheri خب برادر من منم میخوام آرش ایشون رو هم بهمون بدن ،ما فیزیک رو کاملاً مفهومی خوندیم الان وقتشه بریم سراغ تستی خوندن