لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
erfan javaheri الان شما فیزیک آقای طلوعی رو نمیخواین ؟
@haniehno صد درصد میخوام من ابریشم ایشون داشتم و ترجیحم ایشونه
-
erfan javaheri آره یه سری تستایی هستن که فقط کافیه فرمولو حفظ باشی درحالی که طرح چنین تست هایی تو کنکور اگه محال نباشه ، خیلی هم احتمال نداره
@haniehno عزیز اگر فصل های دیگر را دیده باشی تستهای مفهومی کم نداره.
-
erfan javaheri بله
من منظورم بخش جمعبندی شونه@haniehno ولی از بین همایش هاس کنکور 99 آلا خیلی ترکونده بود همایش فیزیک یکی از بهترینا شده بود
-
@haniehno تفتان یک نکاتی داره که کل راه ابریشم زیست نداشت.
Mosa Elahu در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
نکته از کره مریخ نمیاد که
حتی اگر تو درسنامه نگفتن حتما تو تستها بوده
من بارها این مورد اینجوری واسم پیش اومد
به قول @haniehno واقعا کم لطفیه -
@haniehno عزیز اگر فصل های دیگر را دیده باشی تستهای مفهومی کم نداره.
Mosa Elahu باشه مرسی
-
@haniehno ولی از بین همایش هاس کنکور 99 آلا خیلی ترکونده بود همایش فیزیک یکی از بهترینا شده بود
Reza Moslemi Naeini ممنونم ولی من بازم از آلا میخوام که فیزیک آقای طلوعی رو بهمون بدن
-
@haniehno ولی از بین همایش هاس کنکور 99 آلا خیلی ترکونده بود همایش فیزیک یکی از بهترینا شده بود
Reza Moslemi Naeini خب استاد طلوعی رو امسال ببینید چیکارمیکنه.
-
Reza Moslemi Naeini ممنونم ولی من بازم از آلا میخوام که فیزیک آقای طلوعی رو بهمون بدن
@haniehno استاد طلوعی من گدارشون دیدم حتی اگر یه مبحثی صفر باشی بهت قشنگ یاد میدن تستای جوندار حل میکنن
-
Reza Moslemi Naeini خب استاد طلوعی رو امسال ببینید چیکارمیکنه.
-
@haniehno استاد طلوعی من گدارشون دیدم حتی اگر یه مبحثی صفر باشی بهت قشنگ یاد میدن تستای جوندار حل میکنن
erfan javaheri مخصوصا حرکت شناسی گدار اون تست های ترسناکش
-
@haniehno به شخصه هیچ تست اسونی در گدار حل نکردن همه تستا چالشی
-
erfan javaheri خب برادر من منم میخوام آرش ایشون رو هم بهمون بدن ،ما فیزیک رو کاملاً مفهومی خوندیم الان وقتشه بریم سراغ تستی خوندن
-
خداروشکر که اعتراضامون جواب داد. اخرین باری که اعتراض کردم و به نتیجه رسیدم دبستان بود میخواستم پیش دوس صمیمیم بشینم نزاشتن. انقدر اعتراض کردم و ننه من غریبم بازی دراوردم جابجام کردن
خدایا شکرت -
خداروشکر که اعتراضامون جواب داد. اخرین باری که اعتراض کردم و به نتیجه رسیدم دبستان بود میخواستم پیش دوس صمیمیم بشینم نزاشتن. انقدر اعتراض کردم و ننه من غریبم بازی دراوردم جابجام کردن
خدایا شکرتMahdi Jafari 1 منم ببار اعتراض کردم به همه برخورد
-
Mosa Elahu در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
نکته از کره مریخ نمیاد که
حتی اگر تو درسنامه نگفتن حتما تو تستها بوده
من بارها این مورد اینجوری واسم پیش اومد
به قول @haniehno واقعا کم لطفیهابوالفضل ریسی نه از کره مریخ نمیاد ولی ممکنه برای یک نکته لازم باشه ۱۰۰ تست بزنی ولی یه جای دیگر حاضر و آماده بهت میده ولی پیشنهاد من اینه که مکمل ابریشم باشه نه ارش.
-
erfan javaheri اره انصافا. تستای گدار خیلی چیزای نابی بودش. مساله اینه که استاد طلوعی چون کل حرکت شناسیو با یه فرمول بستن تونستن ذهنمونو منسجم تر کنن رو مفهوم برای همین تستای سنگین ترم میتونیم حل کنیم
وگرنه اگر میخواستیم این فرمولای اضافی تو کتابارو بشینیم حل کنیم کار خیلی سخت تر میشد -
erfan javaheri خب برادر من منم میخوام آرش ایشون رو هم بهمون بدن ،ما فیزیک رو کاملاً مفهومی خوندیم الان وقتشه بریم سراغ تستی خوندن
@haniehno هیچ وقت جلو اقا طلوعی نگو ایشون برا روش تستی میخوام استاد طلوعی اینقد استادن مفهومی تستی تو همایش با هم به خوردت میدن جوری که میگی از مریخ اومده استاد انشاالله همایش بیاد متوجه میشی
-
به نظرتون اعتراض ها ی امتحان ها چی میشه؟
-
erfan javaheri اره انصافا. تستای گدار خیلی چیزای نابی بودش. مساله اینه که استاد طلوعی چون کل حرکت شناسیو با یه فرمول بستن تونستن ذهنمونو منسجم تر کنن رو مفهوم برای همین تستای سنگین ترم میتونیم حل کنیم
وگرنه اگر میخواستیم این فرمولای اضافی تو کتابارو بشینیم حل کنیم کار خیلی سخت تر میشدMahdi Jafari 1 اون تستارو دانش اموز عادی میخواست حل کنه سی پی یو میسوزوند