کدوم استاد بهتره؟!
-
Fateme Radseresht سلام
ببینید آلا با چندین دبیر کار میکنه واسه اینکه هر دانش آموزی با توجه به سلیقه خودش هر دبیری رو که دوست داشت انتخاب کنه
در حال حاضر واسه فیزیک دوازدهم تدریس رایگان ۳ دبیر رو سایت موجود هست استادان داداشی و کازرانیان و فدایی فرد
پیشنهاد من اینه ی قسمت از مبحث بخصوصی رو از هر دبیر مشاهده کنید با هر دبیری که تونستید ارتباط برقرار کنید همون رو ادامه بدید
من واس خودم همین روش رو انجام دادم و تونستم با آقای کازرانیان ارتباط برقرار کنم و درس رو با ایشون ادامه دادم
موفق باشید
81Sobhan خیلی ممنونم

شما هم موفق باشی -
sallar savadkoohi در کدوم استاد بهتره؟!
گفته است:Fateme Radseresht
سلام
اگه بخوام به ترتیب بگم
اول استاد کازرانیان
بعد استاد یاری
بعد استاد داداشی
اینارم با توجه به نتیجه ای که از تستام و فهمیدن اون درس گرفتم میگم
ولی اگر راه ابریشم استاد طلوعی رو بگیرید که عالیه چون ایشون صدر جدولن

البته اضافه کنم که توی بخش نظام قدیم الا تدریس رایگان استاد طلوعی هست
میتونید برید به عنوان نمونه ببنید
یا اگر میدونید که کتاب خیلی تغییری نکرده از همونا استفاده کنیدsallar savadkoohi
ممنونم

امیدوارم موفق باشی -
Fateme Radseresht
راه ابریشم خیلی عالی هست.(برای جمع بندی همایش آرش را فراموش نکنید)
اما برای صفر تا صد من شیوه ی استاد داداشی را می پسندم -
sallar savadkoohi
ممنونم

امیدوارم موفق باشیFateme Radseresht
خواهش میکنم
همچنین شما دوست عزیز
-
سلام ببخشید چرا آقای رنجبرزاده ک دینی دهم تدریس کردن چیز هایی ک میگن توی کتاب سال دهم نیس با اینکه نظام جدید تدریس کردن کسی میدونه چرا؟
-
سلام ببخشید چرا آقای رنجبرزاده ک دینی دهم تدریس کردن چیز هایی ک میگن توی کتاب سال دهم نیس با اینکه نظام جدید تدریس کردن کسی میدونه چرا؟
Zahra Esmaeili
واسه سوالتون باید تایپک بزنید
جواب سوالتون هم میشه تدریس ایشون مال 97 هستش و کتاب دینی تغییر کرده -
Zahra Esmaeili
واسه سوالتون باید تایپک بزنید
جواب سوالتون هم میشه تدریس ایشون مال 97 هستش و کتاب دینی تغییر کرده81Sobhan ببخشید من تازه عضو انجمن شدم و متوجه نشدم ک منظورتون از تاپیک چیه؟
و یعنی دینی کسی تدریس نکرده ک جدید باشه؟ -
81Sobhan ببخشید من تازه عضو انجمن شدم و متوجه نشدم ک منظورتون از تاپیک چیه؟
و یعنی دینی کسی تدریس نکرده ک جدید باشه؟Zahra Esmaeili https://forum.alaatv.com/topic/5760/چیزایی-که-آلاء-دوست-داره?_=1620282767815
پست های این لینک رو کامل بخونید راجب انجمن
برای دینی دوازدهم و یازدهم آقای ناصری امسال دوباره ضبط کردن
دهم ولی فقط آقای رنجبر زاده نظام جدید درس دادن میشه استفاده کرد فقط کتاب نسبت به دو سال پیش یکم حذفیات و جابه جایی داشته خودتون مطابق کتاب اعلامشون کنید -
Zahra Esmaeili https://forum.alaatv.com/topic/5760/چیزایی-که-آلاء-دوست-داره?_=1620282767815
دهم ولی فقط آقای رنجبر زاده نظام جدید درس دادن میشه استفاده کرد فقط کتاب نسبت به دو سال پیش یکم حذفیات و جابه جایی داشته خودتون مطابق کتاب اعلامشون کنید81Sobhan در کدوم استاد بهتره؟!
گفته است:Zahra Esmaeili https://forum.alaatv.com/topic/5760/چیزایی-که-آلاء-دوست-داره?_=1620282767815
دهم ولی فقط آقای رنجبر زاده نظام جدید درس دادن میشه استفاده کرد فقط کتاب نسبت به دو سال پیش یکم حذفیات و جابه جایی داشته خودتون مطابق کتاب اعلامشون کنیدخیلی ممنون

-
81Sobhan ببخشید من تازه عضو انجمن شدم و متوجه نشدم ک منظورتون از تاپیک چیه؟
و یعنی دینی کسی تدریس نکرده ک جدید باشه؟Zahra Esmaeili
سلام
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم
تاپیک یعنی تیتر(موضوع جدید)