●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا -
Amir 6 سلام ببخشید من عصری خیلی سرم شلوغ شد یادم رفت خبر بدم که نمیتونم بیام🤦🏻♀️
قرار بود تایپیک بزنیم برای نکات کسی تایپیک نزد؟
میخواید من تایپیک بزنم شما تا فردا نکات رو بزارین ؟ -
Amir 6 سلام ببخشید من عصری خیلی سرم شلوغ شد یادم رفت خبر بدم که نمیتونم بیام🤦🏻♀️
قرار بود تایپیک بزنیم برای نکات کسی تایپیک نزد؟
میخواید من تایپیک بزنم شما تا فردا نکات رو بزارین ؟atena abolhasani
هرکی میزنه برای من فرقی نداره
فقط باشه که زودتر راه بیوفته این موضوع -
atena abolhasani
هرکی میزنه برای من فرقی نداره
فقط باشه که زودتر راه بیوفته این موضوع -
سلام دوستان خوبید؟
دوستان من میخوام تاپیک رو بزنم و اسمش رو بچه های زیر ذره بین میزارم و خودمون رو تگ میکنم موافقید؟
و اینکه برای هر فصل یه تاپیک باید بزنم؟ -
@sania-andiravan
سلام تشکر شما خوبید؟
هرکدومتون زدین تاپیک در خصوص قراردادن مطالب برای تحلیل شکل حتما بزنین زودتر که برا فردا دیگه حاضرشده باشه
تشکر🌹 -
Amir 6 ممنونم
باشه من تاپیک رو الان میزنم عکس ها رو هم اونجا می فرستم فقط نکات رو شما می نویسید؟ یا من بنویسم؟ -
Amir 6 خوبه که رو تست ها قبلش فکر کنیم ولی خب یه بازه زمانی دیگه رو باید برای تست های تحلیل بزاریم علاوه بر ساعت تحلیل خودمون
زمان زیادی برای تحلیل میره الانم فصل امتحاناس ممکنه از درس هامون و برنامه مون عقب بیوفتیم
حل کردن و فرستادن تست همون ساعت تحلیل به نظرم بهتره
البته نظر بنده اس شما هم نظر بدید -
Amir 6 خوبه که رو تست ها قبلش فکر کنیم ولی خب یه بازه زمانی دیگه رو باید برای تست های تحلیل بزاریم علاوه بر ساعت تحلیل خودمون
زمان زیادی برای تحلیل میره الانم فصل امتحاناس ممکنه از درس هامون و برنامه مون عقب بیوفتیم
حل کردن و فرستادن تست همون ساعت تحلیل به نظرم بهتره
البته نظر بنده اس شما هم نظر بدید