●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
atena abolhasani
هرکی میزنه برای من فرقی نداره
فقط باشه که زودتر راه بیوفته این موضوع -
سلام دوستان خوبید؟
دوستان من میخوام تاپیک رو بزنم و اسمش رو بچه های زیر ذره بین میزارم و خودمون رو تگ میکنم موافقید؟
و اینکه برای هر فصل یه تاپیک باید بزنم؟ -
@sania-andiravan
سلام تشکر شما خوبید؟
هرکدومتون زدین تاپیک در خصوص قراردادن مطالب برای تحلیل شکل حتما بزنین زودتر که برا فردا دیگه حاضرشده باشه
تشکر -
Amir 6 ممنونم
باشه من تاپیک رو الان میزنم عکس ها رو هم اونجا می فرستم فقط نکات رو شما می نویسید؟ یا من بنویسم؟ -
Amir 6 خوبه که رو تست ها قبلش فکر کنیم ولی خب یه بازه زمانی دیگه رو باید برای تست های تحلیل بزاریم علاوه بر ساعت تحلیل خودمون
زمان زیادی برای تحلیل میره الانم فصل امتحاناس ممکنه از درس هامون و برنامه مون عقب بیوفتیم
حل کردن و فرستادن تست همون ساعت تحلیل به نظرم بهتره
البته نظر بنده اس شما هم نظر بدید -
Amir 6 خوبه که رو تست ها قبلش فکر کنیم ولی خب یه بازه زمانی دیگه رو باید برای تست های تحلیل بزاریم علاوه بر ساعت تحلیل خودمون
زمان زیادی برای تحلیل میره الانم فصل امتحاناس ممکنه از درس هامون و برنامه مون عقب بیوفتیم
حل کردن و فرستادن تست همون ساعت تحلیل به نظرم بهتره
البته نظر بنده اس شما هم نظر بدید -
یه نکته اینکه سه راه وجود داره برای گذاشتن مطالب:
1)تایپ کردن
۲)نوشتن روی برگه و عکس گرفتن
۳)وویس گرفتن
اما ترجیحا از مورد اول و دوم استفاده کنین مورد سوم برای زمانیه که تایم کمی دارید و مطالبی که باید بخونین زیاده
نکته بعدی هم اینه مثلا من فردا امتحان دارم میتونم از یکی تقاضا کنم که اون اگه تایم آزاد بیشتری داشت امروز اون نکات رو بنویسه و بزاره ولی من باید دفعه بعدی که نوبت اونه من باید نکاتش رو بنویسم و بزارم
میدونم پیچیده شد جاییش رو نفهمیدین بگین بازم توضیح بدم -
Amir 6
باشه ممنون از زحمت تون
بعدی رو من می نویسم البته احتمالا تو برگه می نویسم می فرستم -
یه نکته اینکه سه راه وجود داره برای گذاشتن مطالب:
1)تایپ کردن
۲)نوشتن روی برگه و عکس گرفتن
۳)وویس گرفتن
اما ترجیحا از مورد اول و دوم استفاده کنین مورد سوم برای زمانیه که تایم کمی دارید و مطالبی که باید بخونین زیاده
نکته بعدی هم اینه مثلا من فردا امتحان دارم میتونم از یکی تقاضا کنم که اون اگه تایم آزاد بیشتری داشت امروز اون نکات رو بنویسه و بزاره ولی من باید دفعه بعدی که نوبت اونه من باید نکاتش رو بنویسم و بزارم
میدونم پیچیده شد جاییش رو نفهمیدین بگین بازم توضیح بدم -
@sania-andiravan
باشه هر طور مایلین فقط نکات فرداتون رو بزارین تو اون تاپیک میتونین از کتابتون هم عکس بدین من مینویسم میفرستم مشکلی ندارم دیگ لازم نیست تایپ کنین -
Amir 6 دقیقا منم موافقم یهویی یه کاری پیش میاد یه دوست دیگه بنویسه
البته وویس دادن چه شکلی میشه؟ آخه اونجوری باید نوت برداری کنیم سخت نیست؟ -
@sania-andiravan
گفتم خب ترجیحا دو مورد اول
حالا بازم سعی کنین وویس ندین ولی دیگه کاره پیش میاد
برای این هم میتونین گوگلتون رو فعال کنین بعد وویس رو پخش کنین و رو قابلیت گفتار به نوشتار بزارین اون خودش براتون تایپ میکنه