دور دوم بورسیه انجمن آلاء
-
ابوالفضل ریسی در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
BlAcK woLF در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
@m-an معیار امتیاز دادنتون چیه ..؟ حاضرم 5 6 روز بشینم دونه دونه امتیازارو آنلاین جلو همه محاسبه کنم با ارقامی ک خودتون می گید .. شک ندارم تقلب شده ..
"شک ندارم تقلب شده"
زشته و خجالت داره واقعاوقتی تمام مدارک محاسبه موجوده شک معنی نداره!
romisa نشون بدید ..
-
romisa نشون بدید ..
BlAcK woLF این همه امتیازو که ۵ نفر با هم محاسبه کردن و دسته دسته و این همه پست رو چجوری یهو بهت نشون بدم؟
-
عذر میخوام هیچ توقعی هم ندارم و منتی هم نیست ولی میشه یه سوال بپرسم؟!
شما ارزش کار کسی که ساعت ها وقت میزاره ساعت ها تحلیل میزاره ساعت ها تاپیک میزنه و و و کلی کار دیگه رو با کسایی که یکی دو تا تاپیک داشتن و حتی نداشتن یکی میدونید ...
بازم میگم مسابقه بوده ولی خب من حرفی نزنم بهتره کل یه انجمن خودش شاهد و ناظره و خودشون میتونن قضاوت کنن... -
BlAcK woLF این همه امتیازو که ۵ نفر با هم محاسبه کردن و دسته دسته و این همه پست رو چجوری یهو بهت نشون بدم؟
romisa یه طرف می گی موجوده یه طرف بهونه میاری .. حتی تو انتخاب یه کاندید هم تعداد رای و امتیاز رو به عموم نشون می دن .. شما هم اگه خیلی دقیق نشستید محاسبه کردید و برای کار دانش آموزا به جز در راستای سیاست های آلا ارزش قاعل هستید بیاید این لیست های فراوان امتیاز رو تو تاپیکی جداگونه قرار بدید ..
-
romisa یه طرف می گی موجوده یه طرف بهونه میاری .. حتی تو انتخاب یه کاندید هم تعداد رای و امتیاز رو به عموم نشون می دن .. شما هم اگه خیلی دقیق نشستید محاسبه کردید و برای کار دانش آموزا به جز در راستای سیاست های آلا ارزش قاعل هستید بیاید این لیست های فراوان امتیاز رو تو تاپیکی جداگونه قرار بدید ..
BlAcK woLF من اطلاعات مربوط به بخش های خودم رو دارم و اون قسمت هایی که با من بوده
-
BlAcK woLF من اطلاعات مربوط به بخش های خودم رو دارم و اون قسمت هایی که با من بوده
romisa خب همون رو نشون بدید .. خیلی ممنون معیار ارزش گذاری و امتیاز هر بخش رو هم لطف بفرمایید بگید ..
-
romisa خب همون رو نشون بدید .. خیلی ممنون معیار ارزش گذاری و امتیاز هر بخش رو هم لطف بفرمایید بگید ..
BlAcK woLF تو بخش مربوط به من سحر فعالیت زیادی نداشته برنده های زیادی هم مربوط به این بخش ها نمیشدن. باز هم به دردتون میخوره؟
و اینکه توجه کنید گفتیم قرار نیست تاپیک برتر اعلام بشه
قراره کل فعالیت ها درنظر گرفته شه -
BlAcK woLF تو بخش مربوط به من سحر فعالیت زیادی نداشته برنده های زیادی هم مربوط به این بخش ها نمیشدن. باز هم به دردتون میخوره؟
قراره کل فعالیت ها درنظر گرفته شهromisa آره می خوره ..
-
من خودم از همین موضوع میترسیدم که بعد اعلام نتایج بعضی از دوستان ناراحت بشن
بچه ها یکاری کنید سری بعد هم از این برنامه ها بزارن برامون
قطعا کسایی که برنده شدن بیشتر از ما تلاش کردن
من خودمم فعالیت کردم ولی حتما فعالیت دوستان بیشتر بوده
بنظرم این رفتار یکم بچگانس که بخوایم اینجوری ترش کنیمخیلی ممنون بابت زحماتتون و وقتی که برای شمارش آرا گزاشتید. کار سنگینی بود. انشالله از این بورسیه ها در اینده باز هم داشته باشیم
-
من خودم از همین موضوع میترسیدم که بعد اعلام نتایج بعضی از دوستان ناراحت بشن
بچه ها یکاری کنید سری بعد هم از این برنامه ها بزارن برامون
قطعا کسایی که برنده شدن بیشتر از ما تلاش کردن
من خودمم فعالیت کردم ولی حتما فعالیت دوستان بیشتر بوده
بنظرم این رفتار یکم بچگانس که بخوایم اینجوری ترش کنیمخیلی ممنون بابت زحماتتون و وقتی که برای شمارش آرا گزاشتید. کار سنگینی بود. انشالله از این بورسیه ها در اینده باز هم داشته باشیم
Mahdi Jafari 1 آها باشه ..
-
قراره کل فعالیت ها درنظر گرفته شه -
BlAcK woLF اگه بی اعتمادیتون نسبت به منه که میتونم امشب از این نظر خوشحالتون کنم و یکم دیگه میگم
گذاشته بودم بعد بورسیه بگم به بچه ها(اون بحث اعتماد که جدا تا اینجا)
ولی خب حقیقتا قبلا هم کلی تقلب و راهنمایی رسوندیمبه بچه ها که بیشترین امتیازا رو اونایی می گیرن که اومدن سوالاشونو پرسیدن یا به سوال بچه های دیگه جواب دادن و اینجور موارد
حتی چندین دفعه هم اینو یادآوری کردیم حتی من دوباره ریپلای کردم دوباره تگ کردم
بحث سر تاپیک نیست به تک تک پست ها امتیاز داده شده و حتی خیلی از بچه هایی که خودم امیدوار بودم بشن دیدم اسمشون تو لیست نیست چون در نهایت اون امتیاز کلیه که محاسبه شده -
BlAcK woLF اگه بی اعتمادیتون نسبت به منه که میتونم امشب از این نظر خوشحالتون کنم و یکم دیگه میگم
گذاشته بودم بعد بورسیه بگم به بچه ها(اون بحث اعتماد که جدا تا اینجا)
ولی خب حقیقتا قبلا هم کلی تقلب و راهنمایی رسوندیمبه بچه ها که بیشترین امتیازا رو اونایی می گیرن که اومدن سوالاشونو پرسیدن یا به سوال بچه های دیگه جواب دادن و اینجور موارد
حتی چندین دفعه هم اینو یادآوری کردیم حتی من دوباره ریپلای کردم دوباره تگ کردم
بحث سر تاپیک نیست به تک تک پست ها امتیاز داده شده و حتی خیلی از بچه هایی که خودم امیدوار بودم بشن دیدم اسمشون تو لیست نیست چون در نهایت اون امتیاز کلیه که محاسبه شدهromisa خوشا به انصاف و سیاستتون ..
-
واقعا باورم نمیشه اینقدر وقت گذاشتم ،آخرش کسایی برنده بشن که الحق و الانصاف جمع امتیازاشون شاید به ۹۰ هم نرسه
واقعا نمیدونم چی بگم
-
romisa خوشا به انصاف و سیاستتون ..
BlAcK woLF شایدم منطق این بوده دانش آموزی ک سوالای بیشتری می پرسه لابد به منابع خوبی دسترسی نداره پس بورسیه بشه بعد اون کسی ک هم آموزش می ده هم تحلیل و رفع اشکال می کنه نیازی نداره بهش ..
-
همیشه هروقت یه تصمیمی گرفته میشه
یه گروهی مخالف هستن و یه گروهی موافق!
این اولین مسابقه توی انجمن نبود
آخریش هم فکر نکنم باشه
این دومین بورسیه بود
ولی من یادمه از پارسال کاربرای برتر هم انتخاب میکردن از هر رشته و هدیه میدادن
حتی امسال هم برای راه ابریشمیا یه بار یه مسابقه ایی توی دسته ویژه راه ابریشمیا برگزار شد
همیشه یکی میبره یکی میبازه
مسابقس!
برد و باخت داره!
دیگه اینکه بخوایم بگیم چرا فلان شد چرا فلان نشد چرا به من اون جایزه رو ندادن، چه معنی داره؟! -
واقعا باورم نمیشه اینقدر وقت گذاشتم ،آخرش کسایی برنده بشن که الحق و الانصاف جمع امتیازاشون شاید به ۹۰ هم نرسه
واقعا نمیدونم چی بگم
Abolfazl Mousavi در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
واقعا نمیدونم چی بگم
اتفاقا شما هم مثل کاربر قبلی جزو پرامتیازترین ها بودین و واقعا ما هم دوست داشتیم تعداد بیشتری پک داشته باشه ولی در نهایت این یه مسابقه بوده
-
واقعا نمیدونم چی بگم
واقعا نمیدونم چی بگم
حیف این همه وقت به خدا
-
BlAcK woLF شایدم منطق این بوده دانش آموزی ک سوالای بیشتری می پرسه لابد به منابع خوبی دسترسی نداره پس بورسیه بشه بعد اون کسی ک هم آموزش می ده هم تحلیل و رفع اشکال می کنه نیازی نداره بهش ..
BlAcK woLF در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
راجبه این موضوع میشه ساعت ها بحث کرد که چرا اونایی که سوال پرسیدن و سوال جواب دادن امتیاز بیشتری گرفتن
-
واقعا نمیدونم چی بگم
اتفاقا شما هم مثل کاربر قبلی جزو پرامتیازترین ها بودین و واقعا ما هم دوست داشتیم تعداد بیشتری پک داشته باشه ولی در نهایت این یه مسابقه بوده
romisa در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
واقعا نمیدونم چی بگم
یعنی ۳۱ پست که گذاشتم و، ۲۵ پاسخ که دادم که خودم شمردم ۵۰۰ امتیاز داشته ،برنده نیست
من هر روز از کل درسام میزدم ،میومدم اینجا