قرابت معنایی ۱
-
توضیحشم اینه که اون سه تا دارن میگن خدا در وصف نمیگنجه گزینه دو میگه هرچی عقل میگه هرچی خیال میگه همش به درک من اونیو انتخاب میکنم که دوست دارم. که البته کار بیجایی میفرماید شاعرمون
-
@infinitie-a سلام گزینه دو
-
توضیحشم اینه که اون سه تا دارن میگن خدا در وصف نمیگنجه گزینه دو میگه هرچی عقل میگه هرچی خیال میگه همش به درک من اونیو انتخاب میکنم که دوست دارم. که البته کار بیجایی میفرماید شاعرمون
-
samira pournazar ممنون
ممکنه بیت ۳ رو معنی کنید؟ -
samira pournazar ممنون
ممکنه بیت ۳ رو معنی کنید؟@infinitie-a ببینین راستش مفهوم بیتو گرفتم تا معنیشو. معنی مصرع اولو دقیق نمیدونم شاید میگه جان ما قابلیت راه بردن به یک حقیقت رو داره و میتونه به چیزی پی ببره
تو مصرع بعدی میگه اما کنه وجود خدا و ماهیتش (چیستیش) قابل درک و قابل پی بردن نیست -
@infinitie-a ببینین راستش مفهوم بیتو گرفتم تا معنیشو. معنی مصرع اولو دقیق نمیدونم شاید میگه جان ما قابلیت راه بردن به یک حقیقت رو داره و میتونه به چیزی پی ببره
تو مصرع بعدی میگه اما کنه وجود خدا و ماهیتش (چیستیش) قابل درک و قابل پی بردن نیستsamira pournazar با تشکر🌹