●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 خب من همیشه از 6 ساعت اینا شروع میکردم تا برم به ساعت مطالعه بالا حتی شده ولی خب تو این زمان همیشه 10 ساعت نخوندم که 4 ساعت هم داشتم اصلا روزی هم داشتم که نخوندم
تست هم همین طور
بله خب منم همینم تو اون شرایط خسته نیستم انگاری افسردگی دارم نمیدونم چطور توصیف کنم😐😂یکمی سخته باید تحمل کرد -
@sania-andiravan
من باید تایم مطالعم رو بالا ببرم خیلی تایم مطالعم پایینه حدودا دوماهی هست پنج ساعت روزی میخونم وقت بیشترشدن ساعت مطالعه اس به نظرم -
سلام بچها خیلی عذر میخام ک نتونستم همراهتون باشم یه مشکلاتی پیش اومد متاسفانه نشد
-
بچها میخاستم ببینم شما بیشتر الان تشریحی میخونین یا تستی؟!
-
Amir 6 بله درسته باید ببینید چرا تو این دو ماه 5 ساعت مونده و حلش کنید اگر تایم مدرسه تون هم کم باشه که دیگه چه بهتر
-
@sania-andiravan
درسته باید هر طور که شده حل بشه
علت اصلیش مدیریت نکردن زمان میتونه باشه
ممنون ازتون🌹 -
Amir 6 خواهش میکنم
بعدش باید ببینید چرا مدیریت زمان رو ندارید
حتما هم انگیزه داشته باشید -
@sania-andiravan
منم مشاور ندارم
اما برا برنامه ریزی تابستون قصد دارم با یه مشاور صحبت کنم -
Amir 6 مشاور خوبه ولی خب من خودم بدم میاد یکی برام برنامه بریزه زندگیم دستش باشه دوست دارم کاملا برنامه زندگیم دست خودم باشه برای همین احتمالا نگیرم
@sania-andiravan
حرف شما درسته
اما خب اگه برنامه ریزی درست نباشه چی؟
من راجب برنامه درست زیاد تحقیق کردم یه مواردی هم هست که رعایت میکنم تو برنامه ریزی اما خب تابستون خیلی مهمه باید دهم و یازدهم رو باهم خوند
من میخوام مشاور بودجه بندی رو برام انجام بده خودم برنامه روزانه خودمو بریزم -
@sania-andiravan
حرف شما درسته
اما خب اگه برنامه ریزی درست نباشه چی؟
من راجب برنامه درست زیاد تحقیق کردم یه مواردی هم هست که رعایت میکنم تو برنامه ریزی اما خب تابستون خیلی مهمه باید دهم و یازدهم رو باهم خوند
من میخوام مشاور بودجه بندی رو برام انجام بده خودم برنامه روزانه خودمو بریزم -
Amir 6 بله درسته
سعی میکنم برنامه ام خوب باشه جوری که درس ها رو جواب بده و برسم به تست ها الان چون دوباره استارت زدم یکمی برنامه ام مشکل داره -
@sania-andiravan
شما ساعت مطالعتون خیلی خوبه
منم باید به نه یا ده ساعت برسم اما خب کم کم
یه روز7ساعت خوندم
از فرداش یه هفته درس نخوندم😂