یه سوال کوچولو از شیمی
-
سلام. ببخشید بر چه اساسی میگیم تو یک ترکیب بار جزئی یک اتم مثبته یا منفی؟
خودم فکر میکنم در یک ترکیب اون اتمی که الکترونگاتیوی بیشتری داشته باشه بار جزئیش میشه منفی و بار جزئی بقیه میشه مثبت. درسته؟ -
این پست پاک شده!
-
-
خودم فکر میکنم در یک ترکیب اون اتمی که الکترونگاتیوی بیشتری داشته باشه بار جزئیش میشه منفی و بار جزئی بقیه میشه مثبت. درسته؟Sajedeh Ghavi 0 در یه سوال کوچولو از شیمی گفته است:
خودم فکر میکنم در یک ترکیب اون اتمی که الکترونگاتیوی بیشتری داشته باشه بار جزئیش میشه منفی و بار جزئی بقیه میشه مثبت. درسته؟سلام
حرفتون درسته -
خودم فکر میکنم در یک ترکیب اون اتمی که الکترونگاتیوی بیشتری داشته باشه بار جزئیش میشه منفی و بار جزئی بقیه میشه مثبت. درسته؟Sajedeh Ghavi 0 آره درست فکر میکنید
-
خودم فکر میکنم در یک ترکیب اون اتمی که الکترونگاتیوی بیشتری داشته باشه بار جزئیش میشه منفی و بار جزئی بقیه میشه مثبت. درسته؟Sajedeh Ghavi 0 در واقع به دلیل حذف بحث الکترونگاتیوی از کتب بهتره بهتون بگم براساس خصلت نافلزی
-
خودم فکر میکنم در یک ترکیب اون اتمی که الکترونگاتیوی بیشتری داشته باشه بار جزئیش میشه منفی و بار جزئی بقیه میشه مثبت. درسته؟Sajedeh Ghavi 0 سلام
توی یک ترکیب اتم با خاصیت نافلزی بیشتر یا همون الکترونگاتیوتر سر منفی و الکترونگاتیوی کمتر سر مثبت مولکول هست . -
Sajedeh Ghavi 0 در یه سوال کوچولو از شیمی گفته است:
خودم فکر میکنم در یک ترکیب اون اتمی که الکترونگاتیوی بیشتری داشته باشه بار جزئیش میشه منفی و بار جزئی بقیه میشه مثبت. درسته؟سلام
حرفتون درستهابوالفضل ریسی
ممنونم -
Sajedeh Ghavi 0 سلام
توی یک ترکیب اتم با خاصیت نافلزی بیشتر یا همون الکترونگاتیوتر سر منفی و الکترونگاتیوی کمتر سر مثبت مولکول هست .شهیده sh
متشکرم -
Sajedeh Ghavi 0 در واقع به دلیل حذف بحث الکترونگاتیوی از کتب بهتره بهتون بگم براساس خصلت نافلزی
reyhane karimi 0
سپاسگزارم -
ابوالفضل ریسی
ممنونم