تست ترکیبی از دنا و رنا
-
@kosar-mottaghi در تست۳ گفته است:
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400هر کدوم از گزینه ها.... ://
گرینه۱←سوال گفته فاقد علاءم!!! ایدز بیماری که میتون تا مدت ها علاءم نداشته باشه!! سال دوازدهم آخر های فصل ۷ میگه که دنا استخراج شده از خون فرد مشکوک هم دنای خودش رو داره هم دنای ساخته شده از رنای ویروس!!!← هر مولکول دنا برای ساخته شدن نیاز به دنا نداره!!!
گزینه۲←یه چیزی!!!خود گزینه رو نگاه کن!!! رنای ناقل(mRNA) نوشته!!!؟؟؟؟منظورش چی بوده رنای ناقل یا رنای پیک من این متوجه نشدم://
گزینه۳←گفته «هر یک از رنای خارج شده از A حداقل دو آمینواسید» نه!!! اونایی که به اشتباه واردA میشده بعد میرفتن چی!! اونا فقط یه آمینواسید داشتن
گزینه۴←خود کتاب اون قسمت دوراهی همانند سازی هست!! میگه هنگام اضافه شدن نوکلوئید سه فسفاته...
هر چهار گزینه جمله رو غلط میکنه :// -
@parisa-khany برای توضیح گزینه یکتون
من اونو آخر نفهمیدم که اون دنا از دنا ساخته شده بود یا از رنا آخه یه سریا میگفتن اشتباه تایپی بوده -
@parisa-khany برای توضیح گزینه یکتون
من اونو آخر نفهمیدم که اون دنا از دنا ساخته شده بود یا از رنا آخه یه سریا میگفتن اشتباه تایپی بوده
اون سلول آلوده، هم دنای خودش رو داره از روی دنا ساخته شده
هم دنای ساخته شده از رنای ویروس !!! از روی رنای ویروس دنا ساخته -
اون سلول آلوده، هم دنای خودش رو داره از روی دنا ساخته شده
هم دنای ساخته شده از رنای ویروس !!! از روی رنای ویروس دنا ساخته@parisa-khany
قبلا توی یه تایپیکی راجب همین بحث کردیم که چه طور از روی رنا دنا ساخته میشه آخر هم به نتیجه نرسیدیم
و من خودم به این رسیدم که اینو اشتباه تایپی در نظر بگیرم -
@parisa-khany
قبلا توی یه تایپیکی راجب همین بحث کردیم که چه طور از روی رنا دنا ساخته میشه آخر هم به نتیجه نرسیدیم
و من خودم به این رسیدم که اینو اشتباه تایپی در نظر بگیرماحمد قادری متن کتاب!!! کتاب درسی نگفته چه طور از روی رنای میشه دنا ساخت و فقط یه اشاره کرده که« دنای ساخته شده از رنای...» صفرتاصد استاد مقاری زیست دوازدهم جلسه ۹۱ رو ببینید! اشتباه چاپی نیست!! دنا از روی رنای ساخته شده
-
احمد قادری متن کتاب!!! کتاب درسی نگفته چه طور از روی رنای میشه دنا ساخت و فقط یه اشاره کرده که« دنای ساخته شده از رنای...» صفرتاصد استاد مقاری زیست دوازدهم جلسه ۹۱ رو ببینید! اشتباه چاپی نیست!! دنا از روی رنای ساخته شده
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
@parisa-khany در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
@kosar-mottaghi مثل اینکه آره
هر کدوم از گزینه ها یه مشکلی داره که باعث غلط شدن بشه
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi ۳ میشه؟
-
@kosar-mottaghi ۳ میشه؟
zoohre hocini ببین فکر میکنم که صورت سوال اشتباهه یعنی چهار فقط درسته سه گزینه دیگه نادرستن
-
@kosar-mottaghi ۳ میشه؟
-
@kosar-mottaghi پاسخ تشریحی شو داری؟
اینجوری زده برای این سوال -
اینجوری زده برای این سوالzoohre hocini
خودش گفته کدام یک غلطه بعد اومده درسته رو گرفته -
اینجوری زده برای این سوالzoohre hocini آره دارم واسه همون سوال شد
فک کنم صورت سوال اشتباهه -
@parisa-khany
و من خودم به این رسیدم که اینو اشتباه تایپی در نظر بگیرماحمد قادری سوال منم بوده
-
zoohre hocini
خودش گفته کدام یک غلطه بعد اومده درسته رو گرفتهاحمد قادری آره صورتش اشتباس
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
اینجوری زده برای این سوالzoohre hocini در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است: