تست ترکیبی از دنا و رنا
-
@kosar-mottaghi ۳ میشه؟
zoohre hocini ببین فکر میکنم که صورت سوال اشتباهه یعنی چهار فقط درسته سه گزینه دیگه نادرستن
-
@kosar-mottaghi ۳ میشه؟
-
@kosar-mottaghi پاسخ تشریحی شو داری؟
اینجوری زده برای این سوال -
اینجوری زده برای این سوالzoohre hocini
خودش گفته کدام یک غلطه بعد اومده درسته رو گرفته -
اینجوری زده برای این سوالzoohre hocini آره دارم واسه همون سوال شد
فک کنم صورت سوال اشتباهه -
@parisa-khany
قبلا توی یه تایپیکی راجب همین بحث کردیم که چه طور از روی رنا دنا ساخته میشه آخر هم به نتیجه نرسیدیم
و من خودم به این رسیدم که اینو اشتباه تایپی در نظر بگیرماحمد قادری سوال منم بوده
-
zoohre hocini
خودش گفته کدام یک غلطه بعد اومده درسته رو گرفتهاحمد قادری آره صورتش اشتباس
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
اینجوری زده برای این سوالzoohre hocini در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
اینجوری زده برای این سوال -
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi سلام
گزینه یک رو نمی دونم( توضیح اون عکسی از متن کتاب ) اگه از معلم هاتون بپرسید به منم بگین خیلی خوب میشهدو که خیلی واضح غلطه زنای ناقل m نیست و t هستش
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
( البته یک نکته ای یادمه که میگفت آخرین نوکلئوتید میتونه سه فسفاته باشه لطفاً این رو بپرسید) -
@kosar-mottaghi سلام
گزینه یک رو نمی دونم( توضیح اون عکسی از متن کتاب ) اگه از معلم هاتون بپرسید به منم بگین خیلی خوب میشهدو که خیلی واضح غلطه زنای ناقل m نیست و t هستش
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
( البته یک نکته ای یادمه که میگفت آخرین نوکلئوتید میتونه سه فسفاته باشه لطفاً این رو بپرسید) -
@kosar-mottaghi سلام
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
( البته یک نکته ای یادمه که میگفت آخرین نوکلئوتید میتونه سه فسفاته باشه لطفاً این رو بپرسید)z Gheibi در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
@kosar-mottaghi سلام
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
( البته یک نکته ای یادمه که میگفت آخرین نوکلئوتید میتونه سه فسفاته باشه لطفاً این رو بپرسید)چرا سه فسفاته خود کتاب گفته یک فسفاته میشه
اینو از کجای کتاب گفتین؟؟ -
z Gheibi در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
@kosar-mottaghi سلام
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
( البته یک نکته ای یادمه که میگفت آخرین نوکلئوتید میتونه سه فسفاته باشه لطفاً این رو بپرسید)چرا سه فسفاته خود کتاب گفته یک فسفاته میشه
اینو از کجای کتاب گفتین؟؟@kosar-mottaghi در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
@kosar-mottaghi سلام
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
اینو از کجای کتاب گفتین؟؟تو کتاب نیست
@parisa-khany در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
z Gheibi گزینه ۴ درست یا نه!!
کتاب میگه «هنگام اضافه شدن نوکلوئید سه فسفاته...»درست میگید
در ادامه هم میگه به صورت تک فسفاته متصل میشودپس چهار هم درست شد اما دو قطعا غلطه
-
@kosar-mottaghi در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
@kosar-mottaghi سلام
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
اینو از کجای کتاب گفتین؟؟تو کتاب نیست
@parisa-khany در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
z Gheibi گزینه ۴ درست یا نه!!
کتاب میگه «هنگام اضافه شدن نوکلوئید سه فسفاته...»درست میگید
در ادامه هم میگه به صورت تک فسفاته متصل میشودپس چهار هم درست شد اما دو قطعا غلطه
-
بنظرم فقط چهارش درسته
-
بنظرم فقط چهارش درسته
__chakisaldva__
سواله سنجش بود
فک کنم خودش مورد درست رو جواب گرفته بود ، گزینه چهار
یک ، تو فصل 7 دوازدهم میگه که دنای ویروس hiv از رو رنا ساخته میشه
حالا کسی که تو بدنش ویروس hiv هست میتونه سالم باشه
گزینه دو ، اون رناهایی که میچسبن به mrna که رونویسی از روش انجام نشه
گزینه سه هم ، اگه یه trna حامل امینواسبد که مکمل کدون نیست و وارد A بشه ، از a خارج میشه ، اون یکی امینواسید داره -
@kosar-mottaghi
بله متن سوال مشکل داشت