چند تست سنجش
-
سلام بچه ها در سوال6 گزینه 4 معنی قدح های صور یعنی چی دقیقا؟
در اینجا زر به معنی پیر و سالخورده تو واژه نامه که نبود ولی یادمه یه جا تو کتاب فکر کنم خوان 8 سال 12 گفته بود پور زال زر

اینجا چرا حسن تعلیل نداریم شاعر دلیل گلستان شدن رو برگرفتن پرده از رخ معشوقش میدونه و اینکه آستین ناز یعنی آستین به قصد ناز کردن افشاندن
معنیشو درک نمیکنم
سوال 9 خواستم بهتون بگم سنجشم گیر داده که واژه های در ساختار کنایه رو مجاز نمی گیره:grinning_face:
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
دوستان عزیزنظراتتونو بگید
-
در اینجا زر به معنی پیر و سالخورده تو واژه نامه که نبود ولی یادمه یه جا تو کتاب فکر کنم خوان 8 سال 12 گفته بود پور زال زر

اینجا چرا حسن تعلیل نداریم شاعر دلیل گلستان شدن رو برگرفتن پرده از رخ معشوقش میدونه و اینکه آستین ناز یعنی آستین به قصد ناز کردن افشاندن
معنیشو درک نمیکنم
سوال 9 خواستم بهتون بگم سنجشم گیر داده که واژه های در ساختار کنایه رو مجاز نمی گیره:grinning_face:
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 در مورد آستین ناز افشاندی فکر کنم معنیش میشه با آستینش جلوی صورتشو گرفته در مورد حسن تعلیلش به نظر من بخاطر این حسن تعلیل نیست که مثلا اینجا خزانی که گفته دقیقا منظورش پاییز که نیست در واقع میگه تو که جلوی صورتتو گرفتی خیلی ناراحت کننده بود و ...نه اینکه بگه مثلا علت پدید اومدن فصل پاییز این بوده که تو آستین ناز افشاندی این نظر من بود بازم ببینید بقیه چی میگن🌷
-

معنیشو درک نمیکنم
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 به نظرم قدح های صور اونجا عیبجویی از ظواهر معنی بده ولی مطمئن نیستم
-
reyhane karimi 0 در مورد آستین ناز افشاندی فکر کنم معنیش میشه با آستینش جلوی صورتشو گرفته در مورد حسن تعلیلش به نظر من بخاطر این حسن تعلیل نیست که مثلا اینجا خزانی که گفته دقیقا منظورش پاییز که نیست در واقع میگه تو که جلوی صورتتو گرفتی خیلی ناراحت کننده بود و ...نه اینکه بگه مثلا علت پدید اومدن فصل پاییز این بوده که تو آستین ناز افشاندی این نظر من بود بازم ببینید بقیه چی میگن🌷
Nila YS مرسی از شما