از راه ابریشم راضی بودین؟
-
fatemeh asadi 1 در از راه ابریشم راضی بودین؟ گفته است:
Abolfazl Sattari انتشار یعنی چی؟ از نظر تستی(وه سرعت، چه نکات تستی و اینا...)هم خوبه؟ از کلاس کنکور های دیگه ادم رو بی نیاز میکنه؟
یعنی اومدن فیلم و جزوه
از اون لحاظ هم اگر کامل استفاده کنید صد در صدابوالفضل ریسی اها پس بسته ی کامل و جامعیه... مرسی
-
Abolfazl Sattari انتشار یعنی چی؟ از نظر تستی(وه سرعت، چه نکات تستی و اینا...)هم خوبه؟ از کلاس کنکور های دیگه ادم رو بی نیاز میکنه؟
اگه از من بپرسید
کلاس های آبکی کنکور جلو راه ابریشم بدون اغراق میگم پشیزی نیستن شما یه نمونه از فیزیک استاد طلوعی ببینید حساب کار دستت میادبعدشم اگه میخواید حضوری کلاس برید عملا وقتتون تلف میشه اونم خیلی زیادبعدشم تو راه ابریشم برا هر درس کماکم 2000 تا تست (حالا برا آقا ثابتی 4000 تا ایناس) با حل خود استاد هست یعنی عملا یه کتاب تستی ارائه میشه که پاسخ نامش حل دبیره
اگه نظر من مهم باشه میتونم بگم علاوه بر کلاس کنکور از کتاب و منابع آموزشی دیگه هم بی نیاز میشید -
اگه از من بپرسید
کلاس های آبکی کنکور جلو راه ابریشم بدون اغراق میگم پشیزی نیستن شما یه نمونه از فیزیک استاد طلوعی ببینید حساب کار دستت میادبعدشم اگه میخواید حضوری کلاس برید عملا وقتتون تلف میشه اونم خیلی زیادبعدشم تو راه ابریشم برا هر درس کماکم 2000 تا تست (حالا برا آقا ثابتی 4000 تا ایناس) با حل خود استاد هست یعنی عملا یه کتاب تستی ارائه میشه که پاسخ نامش حل دبیره
اگه نظر من مهم باشه میتونم بگم علاوه بر کلاس کنکور از کتاب و منابع آموزشی دیگه هم بی نیاز میشیدAbolfazl Sattari واقعا فکر نمیکردم انقدر خوب باشه
-
@سجاد-ذوالفقاری از نظر های دیگه چی؟
-
Abolfazl Sattari واقعا فکر نمیکردم انقدر خوب باشه
اگه هنوز شک دارید نمونه ویدیو و نمونه جزوه ها تو هر صفحه درس های راه ابریشم هست
میتونید ببینید و با اطمینان هرچه بیشتر خرید کنید
به نظر من اگه یازدهم یا دهم هستین 1 هفته بعد امتحان مدرسه استارت بزنید -
نمونه هارو ببین باباجان شنیدن کی بوَد مانند دیدن :))
-
اگه هنوز شک دارید نمونه ویدیو و نمونه جزوه ها تو هر صفحه درس های راه ابریشم هست
میتونید ببینید و با اطمینان هرچه بیشتر خرید کنید
به نظر من اگه یازدهم یا دهم هستین 1 هفته بعد امتحان مدرسه استارت بزنیدAbolfazl Sattari شک که دارم بین موسسه های دیگه مثه حرف اخر اینا و الا(یعنی خییلی گیج شدم چند روزه)
ولی نمیدونم چرا حسم ب الا بهتره
مگه برای سال اخر نیست؟؟ توی هایلایت های پیج الا نوشته بود دهم یازدهم بهتره از همایش های دیگمون استفاده کنن -
نمونه هارو ببین باباجان شنیدن کی بوَد مانند دیدن :))
Abolfazl Sattari عاخه معمولا برای نمونه ها ، چیز خوب هاشون رو میذارن
باید یکی ک تجربه کرده بگه
-
fatemeh asadi 1
من عید 1400خریدم و نتونستم کامل بخونمش
واز نظر تاخیر در منتشر شدن مشکلی نداشتم اما سایر هم سفران تو راه ابریشم از این نظر مشکل داشتن
ولی به عقیدهی خود من چون سال اول این برنامه بود طبیعیه (ولی این نظر من باعث کم اهمیت نشون دادن زمان کنکوری ها نیست .سوءتفاهم پیش نیاد)
به هر حال من توی این زمان کم خیلی باهاش پیشرفت کردم
دبیراشون هم که حتما آشنایی دارید حرف ندارن
من چون وضع مالیم خوب نبود اول مهر نخریدم . وبهشما پیشنهاد میکمنم هرچه زودتر اقدام کنید . -
Abolfazl Sattari شک که دارم بین موسسه های دیگه مثه حرف اخر اینا و الا(یعنی خییلی گیج شدم چند روزه)
مگه برای سال اخر نیست؟؟ توی هایلایت های پیج الا نوشته بود دهم یازدهم بهتره از همایش های دیگمون استفاده کننfatemeh asadi 1 در از راه ابریشم راضی بودین؟ گفته است:
Abolfazl Sattari شک که دارم بین موسسه های دیگه مثه حرف اخر اینا و الا(یعنی خییلی گیج شدم چند روزه)
مگه برای سال اخر نیست؟؟ توی هایلایت های پیج الا نوشته بود دهم یازدهم بهتره از همایش های دیگمون استفاده کننکنکوری هرچه زودتر شروع به خوندن کنه براش بهتره
شخصا فیزیک حرف آخر بخش مدارش رو دیدم باید بگم که .......
نه خب نمیگم :/// -
راضی کنندست
-
مگه برای سال اخر نیست؟؟ توی هایلایت های پیج الا نوشته بود دهم یازدهم بهتره از همایش های دیگمون استفاده کننکنکوری هرچه زودتر شروع به خوندن کنه براش بهتره
نه خب نمیگم :///Abolfazl Sattari عه خوب نیس؟؟ خب واقعا تجربه تون رو اگه دارید قشنگ بگید.(حتی موسسه های دیگه) خیلی نیاز دارم ب تجربه های بقیه
️
️
-
نه خب نمیگم :///Abolfazl Sattari در از راه ابریشم راضی بودین؟ گفته است:
نه خب نمیگم :///استادای راه ابریشمم که درجه یکن
حرف استاد موقاری که برا کل آلایی ها سنده
آقا ثابتی که دیگه نگم برات :)))
دکتر طلوعی و استاد پویان نظر هم که صفر تا صد دارن قبلا شاید دیده باشید
اگه هم ندیدید تکرار میکنم نمونه ویدیو راه ابریشم هست -
راضی کنندست
رضا آلناصر عالی نیست یعنی؟
-
fatemeh asadi 1
من عید 1400خریدم و نتونستم کامل بخونمش
واز نظر تاخیر در منتشر شدن مشکلی نداشتم اما سایر هم سفران تو راه ابریشم از این نظر مشکل داشتن
ولی به عقیدهی خود من چون سال اول این برنامه بود طبیعیه (ولی این نظر من باعث کم اهمیت نشون دادن زمان کنکوری ها نیست .سوءتفاهم پیش نیاد)
به هر حال من توی این زمان کم خیلی باهاش پیشرفت کردم
دبیراشون هم که حتما آشنایی دارید حرف ندارن
من چون وضع مالیم خوب نبود اول مهر نخریدم . وبهشما پیشنهاد میکمنم هرچه زودتر اقدام کنید .@سجاد-ذوالفقاری کنکوری هستید دیگه درسته؟ یعنی توی دو سه ماه تونستین همه رو جمع کنید؟؟
-
Abolfazl Sattari عه خوب نیس؟؟ خب واقعا تجربه تون رو اگه دارید قشنگ بگید.(حتی موسسه های دیگه) خیلی نیاز دارم ب تجربه های بقیه
️
️
Abolfazl Sattari عه خوب نیس؟؟ خب واقعا تجربه تون رو اگه دارید قشنگ بگید.(حتی موسسه های دیگه) خیلی نیاز دارم ب تجربه های بقیه
️
️
یادمه تابستون سال 99 بود
دنبال یه منبع برا زیست دوازدهم میگشتم
از هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر موسسه ای که وجود خارجی داره یه نمونه ویدیو دیدم
هیچکدوم باب میل من نبود
یکی فن بیانش ضعیف بود یکیش مثل آزمون ... نکته خارج از کتاب میگفت که فقط به درد خودش میخوره و ... آره خلاصه :))) -
ابوالفضل ریسی چقدر خوب
از نظر تستی مثل سرعت تست زدن یا نکات اینا هم اوکیه؟ چیز هایی که تو کلاس کنکور اینا میگن رو اینجا اموزش میدن؟
ابوالفضل ریسی چقدر خوب
از نظر تستی مثل سرعت تست زدن یا نکات اینا هم اوکیه؟ چیز هایی که تو کلاس کنکور اینا میگن رو اینجا اموزش میدن؟
دیگه اینجا هم کلاس کنکور با بهترین اساتید کنکوره پس نکته ای نمیمونه که نگن
-
Abolfazl Sattari در از راه ابریشم راضی بودین؟ گفته است:
نه خب نمیگم :///استادای راه ابریشمم که درجه یکن
حرف استاد موقاری که برا کل آلایی ها سنده
آقا ثابتی که دیگه نگم برات :)))
دکتر طلوعی و استاد پویان نظر هم که صفر تا صد دارن قبلا شاید دیده باشید
اگه هم ندیدید تکرار میکنم نمونه ویدیو راه ابریشم هستAbolfazl Sattari
نه راستش خیلی فیلم هارو ندیدم
-
نسبت به قیمت و خدمات از همه جا بهتره