راه ابریشم
-
سلام بچه ها ان شاء الله نماز روزه هاتون قبول باشه بچه هایی که راه ابریشم رو تهیه کردن چنتا سوال داشتم میخاستم بپرسم
1.اینکه راه ابریشم به برنامه هر ازمون میرسه؟
2.با راه ابریشم ترازاتون چطور بوده؟
3.برای امادگی کنکور چه اندازه خوبه؟
4.با برنامه مدرستون هماهنگ بود؟
سوال دوم خیلی برام مهمه ایا تو ترازاتون رشد کردین با راه ابریشم
ممنون میشم جواب بدین
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام بچه ها ان شاء الله نماز روزه هاتون قبول باشه بچه هایی که راه ابریشم رو تهیه کردن چنتا سوال داشتم میخاستم بپرسم
ممنون میشم جواب بدین
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسالار باقری در راه ابریشم گفته است:
ممنون میشم جواب بدین
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسلام
من آزمون نمیدادم که درباره تراز صحبت کنم
ضبط تکمیل شده پس شما باید به برنامه برسید😊
وقتی درسنامه کامل و تست فراوان داره مگه میشه واسه کنکور آماده نشد؟
تایپک های زیادی درباره نظرات بچه ها هست حتما اون ها رو هم ببینید😀 -
سالار باقری در راه ابریشم گفته است:
ممنون میشم جواب بدین
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسلام
من آزمون نمیدادم که درباره تراز صحبت کنم
ضبط تکمیل شده پس شما باید به برنامه برسید😊
وقتی درسنامه کامل و تست فراوان داره مگه میشه واسه کنکور آماده نشد؟
تایپک های زیادی درباره نظرات بچه ها هست حتما اون ها رو هم ببینید😀ابوالفضل ریسی ممنون
-
کسی بهم کمک نمیکنه؟:(
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
-
جوابتون رو دادن که
راجع به برنامه و آزمون برا ما در حال ضبط بود ولی برا شما دیگه آمادس به خودتون بستگی داره چقدر کلیپارو ببینین
راه ابریشمم یه پروژه کامل و جامع هستش و باهاش به موفقیت (تراز و کنکور و...) میشه رسید ولی اگه طرف تلاش کنه
همین راه ابریشمو یکی میخره شل میکنه یکی هم قوی کار میکنه ، خب مشخصه که با بهترین پک دنیا هم خالی خالی نمیشه ب چیزی رسید
تو اگه تلاش میکنی و درس میخونی ... بهتر از راه ابریشم نمیتونی گیر بیاری -
جوابتون رو دادن که
راجع به برنامه و آزمون برا ما در حال ضبط بود ولی برا شما دیگه آمادس به خودتون بستگی داره چقدر کلیپارو ببینین
راه ابریشمم یه پروژه کامل و جامع هستش و باهاش به موفقیت (تراز و کنکور و...) میشه رسید ولی اگه طرف تلاش کنه
همین راه ابریشمو یکی میخره شل میکنه یکی هم قوی کار میکنه ، خب مشخصه که با بهترین پک دنیا هم خالی خالی نمیشه ب چیزی رسید
تو اگه تلاش میکنی و درس میخونی ... بهتر از راه ابریشم نمیتونی گیر بیاریshayan jafari ممنون ولی از کی با راه ابریشم شروع کنم خوبه؟
-
shayan jafari ممنون ولی از کی با راه ابریشم شروع کنم خوبه؟
سالار باقری
یازدهمین؟!
اگه اره......به نظرم بهترین موقع همین الانه.
بعد از اتمام امتحانات ترم دومتون شروع کنید راه ابریشم رو.
چون راه ابریشم حجمش بالاست. -
shayan jafari ممنون ولی از کی با راه ابریشم شروع کنم خوبه؟
سالار باقری خواهش میکنم
برنامه راه ابریشم از مهر شروع میشه ولی اگر یازدهمی هستی الان موقع مناسبیه
بعدش آلا هم استوری گذاشته بود و تا یه تاریخی مشخص کرده بود که وقت هست برا خرید که اگه بخری آپدیت های سال بعد هم رایگان برات قرار میگیره
و اینم گفتن چون ی سری برنامه ها دارن قراره قیمتش هم گرون تر بشه -
سالار باقری خواهش میکنم
برنامه راه ابریشم از مهر شروع میشه ولی اگر یازدهمی هستی الان موقع مناسبیه
بعدش آلا هم استوری گذاشته بود و تا یه تاریخی مشخص کرده بود که وقت هست برا خرید که اگه بخری آپدیت های سال بعد هم رایگان برات قرار میگیره
و اینم گفتن چون ی سری برنامه ها دارن قراره قیمتش هم گرون تر بشهshayan jafari خیلی ممنون یازدهمم میخام ببینم که برای جمع بندی دهم و یازدهم تو تابستون راه ابریشم چطوره؟ یعنی چطوری باهاش کار کنم نمیدونم چطوریه روشه کارش یه توضیحی میدین بهم
-
shayan jafari خیلی ممنون یازدهمم میخام ببینم که برای جمع بندی دهم و یازدهم تو تابستون راه ابریشم چطوره؟ یعنی چطوری باهاش کار کنم نمیدونم چطوریه روشه کارش یه توضیحی میدین بهم
سالار باقری راه ابریشم برا جمع بندی نیست اصلا
یه پروژه خیلی کامل و سنگینه
اگه دهم و یازدهم رو کامل خوندی و فقط دوره میخوای بکنی از تفتان استفاده کن -
سالار باقری راه ابریشم برا جمع بندی نیست اصلا
یه پروژه خیلی کامل و سنگینه
اگه دهم و یازدهم رو کامل خوندی و فقط دوره میخوای بکنی از تفتان استفاده کنshayan jafari یعنی برای تابستون و خوندن دهم و یازدهم خوب نیست؟ اصلا نخوندم به نظرت راه ابریشم برام خوبه برای کسی که نخونده
-
shayan jafari یعنی برای تابستون و خوندن دهم و یازدهم خوب نیست؟ اصلا نخوندم به نظرت راه ابریشم برام خوبه برای کسی که نخونده
سالار باقری راه ابریشم برا همه خوبه ، مخصوصا کسایی که نخوندن چون از 0 همه چی گفته میشه
اوناییم که خوندن به مهارت بیشتر و سرعت بیشتر میرسن
اینجوری نیست به ترتیب 10 بعد 11 بعد 12
با توجه به بودجه بندی آزمونا تو هر فرسنگ یه بخش از پایه و یه بخش از 12 تدریس شده
من که پیشنهادم اینه امشب بخر فردا شروع کن ولی تفتان رو برا این گفتم که اگه هدفت جمع بندی پایه اس اینکارو بکنی
چون نمیشه راه ابریشم رو تو تابستون تموم کرد -
سالار باقری راه ابریشم برا همه خوبه ، مخصوصا کسایی که نخوندن چون از 0 همه چی گفته میشه
اوناییم که خوندن به مهارت بیشتر و سرعت بیشتر میرسن
اینجوری نیست به ترتیب 10 بعد 11 بعد 12
با توجه به بودجه بندی آزمونا تو هر فرسنگ یه بخش از پایه و یه بخش از 12 تدریس شده
من که پیشنهادم اینه امشب بخر فردا شروع کن ولی تفتان رو برا این گفتم که اگه هدفت جمع بندی پایه اس اینکارو بکنی
چون نمیشه راه ابریشم رو تو تابستون تموم کردshayan jafari ترازاتون با راه ابریشم تو ازمون خوب میشه؟ بعد اینکه همه رو بخرم یا درس درس ؟
-
shayan jafari ترازاتون با راه ابریشم تو ازمون خوب میشه؟ بعد اینکه همه رو بخرم یا درس درس ؟
سالار باقری بله رو من خیلی تاثیر داشته ولی خب از اونجایی که اغلب ب برنامه آزمونا نمیرسیدم با چیزایی که خونده بودم خودمو می سنجیدم
مثلا میگفتم این 30 تا سوال 23 تاشو خوندی ببین چند تاشو میتونی بزنی و...سوال دومت هم اگه همه درس ها رو میخوای بخری ، خب یهو پک بگیر اگه نه جدا جدا
-
سالار باقری بله رو من خیلی تاثیر داشته ولی خب از اونجایی که اغلب ب برنامه آزمونا نمیرسیدم با چیزایی که خونده بودم خودمو می سنجیدم
مثلا میگفتم این 30 تا سوال 23 تاشو خوندی ببین چند تاشو میتونی بزنی و...سوال دومت هم اگه همه درس ها رو میخوای بخری ، خب یهو پک بگیر اگه نه جدا جدا
shayan jafari ممنون از وقتی که برام گذاشتین
-
shayan jafari ممنون از وقتی که برام گذاشتین
سالار باقری خواهش میکنم :cherry_blossom:
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد