پدیده تشدید
-
-
ابوالفضل ریسی سلام
فکر کنید یک تاب داریم ( تاب یک نوسانگر هست) بعد کسی میخواد اونو هل بده
چه جوری هل میده که بیشتر تاب بخوره؟؟
بسامد هل دادن همون بسامد حرکت تاب هست یعنی به ازای هر یک رفت و برگشت تاب ،یک بار ها میدهیم »» دامنه حرکت تاب افزایش می یابداگر ما بیشتر از این ( هر رفت و برگشت ) ها بدیم آیا دامنه بیشتر میشه؟؟ ( تصور کنید)
نه , درواقع در حرکت نوسانی اون نوسانگر هم اختلال ایجاد میکنیممتوجه شدین؟
اگر حل شده لطفاً تاپیک را به صورت حل شده دربیاورید باتشکر 🙏 -
ابوالفضل ریسی
این بخش رو توضیح بدید

بسامد کوچک درسته باعث کاهش دامنه میشه
ولی چرا بسامد بزرگ هم باعث کاهش دامنه میشه؟؟؟ -
ابوالفضل ریسی
سلام
دامنه کوچک است یا میشه؟
الان من اومدم با تاب مدل سازی کردم فرکانس بر عکس دوره است پس جایی که فرکانس کوچک میشه دوره بزرگتره پس میرا میشه ولی وقتی فرکانس بیشتر میشه دوره کمتر میشه ؟
الان داشتم فکر میکردم برای منم سوال شد وقتی تاب تا نصفه رفته یکی دوباره هل بده این دامنه کم میشه یا زیاد ؟ من که فکر میکنم زیاد میشه
اومدم یکی از تو چاه در بیارم خودمم افتادم😪😪😪
کسی خواست بیاد مراقب باشه خودش نیفته -
ابوالفضل ریسی
سلام
دامنه کوچک است یا میشه؟
الان من اومدم با تاب مدل سازی کردم فرکانس بر عکس دوره است پس جایی که فرکانس کوچک میشه دوره بزرگتره پس میرا میشه ولی وقتی فرکانس بیشتر میشه دوره کمتر میشه ؟
الان داشتم فکر میکردم برای منم سوال شد وقتی تاب تا نصفه رفته یکی دوباره هل بده این دامنه کم میشه یا زیاد ؟ من که فکر میکنم زیاد میشه
کسی خواست بیاد مراقب باشه خودش نیفتهاحمد قادری در پدیده تشدید گفته است:
ابوالفضل ریسی
سلام
دامنه کوچک است یا میشه؟
کسی خواست بیاد مراقب باشه خودش نیفتهسلام
خودمم منظور دوستم رو درست نگرفتم گفتم اینجا بپرسم
ممنونم💮 -
ابوالفضل ریسی ببینید اگر بیشتر از فرکانس رزونانس رخ بدیم دامنه موج که میشنویم همون شدت صوت میشه تقریبا گفت کم میشه و اگر هم فرکانس کم باشه کم میشه فقط و فقط در پدیده رزونانس به بیشترین دامنه میرسیم و اگر فرکانس حتی زیادتر از رزونانس کنیم دامنه صوت و صدا مثلا کمتر میشه اگر فیلم هم دیده باشید دیدید وقتی مثلا زنگ کلیسا به صدا در میارن یه صدای بم طوری شنیده میشه حتی تا فاصله های دور شهر اون پدیده همین پدیده رزونانس
-
احمد قادری در پدیده تشدید گفته است:
ابوالفضل ریسی
سلام
دامنه کوچک است یا میشه؟
کسی خواست بیاد مراقب باشه خودش نیفتهسلام
خودمم منظور دوستم رو درست نگرفتم گفتم اینجا بپرسم
ممنونم💮ابوالفضل ریسی البته این استاد طلوعی تو راه ابریشم بخش مربوطه گفتن بیشترین دامنه تو فرکانس رزونانس کمتر یا بیشتر از رزونانس بریم دامنه کم میشود
-
ابوالفضل ریسی ببینید اگر بیشتر از فرکانس رزونانس رخ بدیم دامنه موج که میشنویم همون شدت صوت میشه تقریبا گفت کم میشه و اگر هم فرکانس کم باشه کم میشه فقط و فقط در پدیده رزونانس به بیشترین دامنه میرسیم و اگر فرکانس حتی زیادتر از رزونانس کنیم دامنه صوت و صدا مثلا کمتر میشه اگر فیلم هم دیده باشید دیدید وقتی مثلا زنگ کلیسا به صدا در میارن یه صدای بم طوری شنیده میشه حتی تا فاصله های دور شهر اون پدیده همین پدیده رزونانس
erfan javaheri ممنون از پاسختون😊🌹💮
-
ابوالفضل ریسی سلام
بسامد هل دادن همون بسامد حرکت تاب هست یعنی به ازای هر یک رفت و برگشت تاب ،یک بار ها میدهیم »» دامنه حرکت تاب افزایش می یابداگر ما بیشتر از این ( هر رفت و برگشت ) ها بدیم آیا دامنه بیشتر میشه؟؟ ( تصور کنید)
اگر حل شده لطفاً تاپیک را به صورت حل شده دربیاورید باتشکر 🙏 -
ابوالفضل ریسی سلام
اگر حل شده لطفاً تاپیک را به صورت حل شده دربیاورید باتشکر 🙏z Gheibi در پدیده تشدید گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام
اگر حل شده لطفاً تاپیک را به صورت حل شده دربیاورید باتشکر 🙏بله بله متوجه شدم😊
ممنونم💮🌹 -
z Gheibi در پدیده تشدید گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام
اگر حل شده لطفاً تاپیک را به صورت حل شده دربیاورید باتشکر 🙏بله بله متوجه شدم😊
ممنونم💮🌹ابوالفضل ریسی خواهش میکنم 🌷
-
ابوالفضل ریسی سلام
اگر حل شده لطفاً تاپیک را به صورت حل شده دربیاورید باتشکر 🙏z Gheibi
سلام
فرض کنید هل دادیم تاب رو
تاب تا وسط رسیده و داره به جلو میره اگه دوباره هلش بدیم چه اتفاقی میفته؟
من حس میکنم دامنه بیشتر میشه -
z Gheibi
سلام
فرض کنید هل دادیم تاب رو
من حس میکنم دامنه بیشتر میشهاحمد قادری در پدیده تشدید گفته است:
z Gheibi
سلام
فرض کنید هل دادیم تاب رو
من حس میکنم دامنه بیشتر میشهسلام
چند بار بررسی کردم یک اختلالی رو در حرکت ایجاد میکنه
البته باید توجه داشت که این هل دادن اگه تزریق نیرو به نوسانگر بشه دیگه حرکت آونگ ساده نیستمنم خیلی با جزئیات بلد نیستم این مثال ها رو برامون میزدن
-
احمد قادری در پدیده تشدید گفته است:
z Gheibi
سلام
فرض کنید هل دادیم تاب رو
من حس میکنم دامنه بیشتر میشهسلام
چند بار بررسی کردم یک اختلالی رو در حرکت ایجاد میکنه
البته باید توجه داشت که این هل دادن اگه تزریق نیرو به نوسانگر بشه دیگه حرکت آونگ ساده نیستمنم خیلی با جزئیات بلد نیستم این مثال ها رو برامون میزدن
z Gheibi
اختلال که ایجاد میشه ولی خب هر اختلالی سبب مردن نوسانگر نمیشه
مگه میشه هلش بدی بهش نیرو وارد نشه
شما اگه توی فرکانس برابر هم هلش بدی بالاخره باید بهش نیرو وارد شه که تشدید بشه دیگه
من خودم حس میکنم که مثلا تاب رو اگه وسط باشه هل بدیم دامنه ش زیاد میشه
نمی دونم شاید حس من باشهمنم تا قبل از اینکه این سوال رو بررسی کنم فکر میکردم هر حرکتی که با دامنه متناسب نباشه سبب میرایی میشه ولی الان شک کردم
-
z Gheibi
اختلال که ایجاد میشه ولی خب هر اختلالی سبب مردن نوسانگر نمیشه
مگه میشه هلش بدی بهش نیرو وارد نشه
شما اگه توی فرکانس برابر هم هلش بدی بالاخره باید بهش نیرو وارد شه که تشدید بشه دیگه
من خودم حس میکنم که مثلا تاب رو اگه وسط باشه هل بدیم دامنه ش زیاد میشه
نمی دونم شاید حس من باشهمنم تا قبل از اینکه این سوال رو بررسی کنم فکر میکردم هر حرکتی که با دامنه متناسب نباشه سبب میرایی میشه ولی الان شک کردم
احمد قادری الزاما مردن نیست شاید فقط کاهش دامنه
منم موافقم وقتی بررسی می کردم انگار هم یه اختلالی بود و هم یه قدرتی
و این که اگر از وسط ها بدیم باید هر نصف نوسان جهته دادن را تغییر بدیم ( شاید این بشه دو مدل ها دادن و اگر فقط در یک جهت باشیم قطعا منجر به افزایش دامنه نمیشه) -
نمی گه کوچک میشه بلکه میگه کوچک تر از حالتی میشه که با نوسان خود تاب هل بدیم
ابوالفضل ریسی -
احمد قادری الزاما مردن نیست شاید فقط کاهش دامنه
منم موافقم وقتی بررسی می کردم انگار هم یه اختلالی بود و هم یه قدرتی
و این که اگر از وسط ها بدیم باید هر نصف نوسان جهته دادن را تغییر بدیم ( شاید این بشه دو مدل ها دادن و اگر فقط در یک جهت باشیم قطعا منجر به افزایش دامنه نمیشه)z Gheibi
نمی دونم والا مثله باتلاقه هرچی بیشتر فکر میکنم بیشتر توش گیر میکنم
ولش کنم راحت ترمممنون بابت راهنمایی تون🌺🌺
-
z Gheibi
نمی دونم والا مثله باتلاقه هرچی بیشتر فکر میکنم بیشتر توش گیر میکنم
ولش کنم راحت ترمممنون بابت راهنمایی تون🌺🌺
احمد قادری خواهش میکنم
اتفاقا موضوعات جالبین که میشه این طوری ملموس تجربه شون کنیم، انشاالله بعد کنکور سرفرصت