🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
IMG_20220810_230352_364.jpg
داشگاه صنعتی شریف
دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاهی دولتی در تهران و رتبه اول در بین دانشگاههای صنعتی کشور و همچنین بر اساس آخرین رتبهبندی تایمز در سال ۱۳۹۹، رتبه مابین ۲۰۰ الی ۲۵۰ جهانی را داراست.
رتبه قبولی در این دانشگاه تا ۲۰۰۰ کشوری در رشته ریاضی است.
دانشآموختگان دانشگاه شریف همواره در ردیف قویترین مهندسین و بالاترین مدیریتهای علمی، فنی و اجرایی کشور بوده و از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسیارشد در اکثر رشتههای فنی، مهندسی بالاترین مقام را در بین دانشگاههای کشور داشتهاند.
دکتر پرویز دوامی، دکتر سعید سهراب پور، دکتر سیاوش شهشهانی، دکتر مهدی گلشنی و دکتر علیمحمد رنجبر از اساتید این دانشگاه هستند که در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان و چهرههای ماندگار کشوری معرفی شدند.
از مزایا این دانشگاه میتوان به سطح بالای علمی فارغالتحصیلان و از معایب آن به سختگیری برخی از اساتید اشاره کرد.
IMG_20220810_230355_009.jpg
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاهی دولتی و چهارمین دانشگاه کشور از نظر رتبهیندی us news است.
این دانشگاه هماکنون در ۱۴ دانشکده مهندسی و علوم پایه در مقاطع کارشناسی تا دکتری با ۱۰هزار دانشجو فعال است، همچنین در ۱۹۴ رشته از تمامی مقاطع دانشجو جذب میکند.
حدود رتبه قبولی رشته ریاضی در این دانشگاه ۹۰۰ تا ۲۲۰۰۰ کشوری است.
از اساتید برتر این دانشگاه میتوان به دکتر کیخسرو کریمی از دانشکده مهندسی شیمی، دکتر حسین فرزانه فرد از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر رضا مدرس از دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان، که در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا هستند، اشاره کرد.
از معایب این دانشگاه میتوان به کمبود ظرفیت خوابگاه دانشجویان اشاره کرد. بنابراین، دانشجویان در صورتی که قصد تحصیل و استفاده از امکانات این دانشگاه را دارند می توانند با پرداخت هزینه خوابگاه دانشجویی، از خوابگاه های بیرون از دانشگاه استفاده نمایند.
همچنین برخی از اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان ممکن است در زمان انجام پروژه درسی و نمره دهی به دانشجویان سخت گیری بیشتری نسبت به دانشجویان داشته باشند.
IMG_20220810_230408_385.jpg
دانشگاه خوارزمی
این دانشگاه در زمره برجستهترین دانشگاههای ایران بوده و جزء دانشگاههای گروه «الف» وزارت علوم محسوب میگردد.
این دانشگاه، تنها دانشگاه در کشور است که در رشتهی ریاضیات در مقطع دکترای پیوسته دانشجو میپذیرد.
همچنین دارای دو شعبه متفاوت در تهران و کرج است.
یکی از معایب بزرگ این دانشگاه داشتن دو شعبه در تهران و کرج است. دانشجویان مجبورند برای برخی از دروس خود به شعبهی دیگر آن مراجعه کنند و این امر با توجه به ترافیک تهران و کرج کار دشواری است.
رتبه قبولی در این دانشگاه در رشته ریاضی بین ۱۰۰۰ تا ۷۰۰۰ و در رشته انسانی ۵۰۰ تا ۱۰۰۰کشوریست.
شهید محمدعلی رجایی، دکتر غلامحسین مصاحب و جلال آل احمد از چهرههای ماندگار این دانشگاه هستند.
IMG_20220810_230403_185.jpg
دانشگاه شیراز
دانشگاه شیراز یک دانشگاه جامع و دولتی در شیراز است که در سال ۱۳۲۵ تاسیس گردید.
در جدیدترین رتبهبندی دانشگاههای ایران بر اساس بازده علمی، دانشگاه شیراز جزء سه دانشگاه برتر پژوهشمحور کشور است و یکی از ۵ دانشگاه مادر در رشتههای مهندسی بهشمار میآید.
در اولین گزارش رتبهبندی دانشگاههای دولتی، دانشگاه شیراز به عنوان سطح یک رتبهبندی شدهاست.
دانشگاه شیراز در زمینه ایجاد برنامههای دکترا در ایران پیشگام بودهاست. اکنون این دانشگاه دارای بیش از ۲۰۰۰۰ دانشجو، با ۲۰۰ دوره کارشناسی، ۳۰۰ دوره کارشناسی ارشد، یک دوره دکترای حرفهای (دکتر دامپزشکی یا DVM)، و ۱۵۰ دوره دکتری میباشد.
از اساتید برجسته این دانشگاه به دکتر مصطفی معین، عباس میلانی و ایرج بشیری اشاره کرد.
IMG_20220810_230418_881.jpg
دانشگاه تبریز
دانشگاه تبریز دومین دانشگاه بزرگ ایران و یکی از قدیمیترین دانشگاههای ایران محسوب میشود.
دانشگاه تبریز از ۲۱ دانشکده و دو پردیس با نامهای پردیس بینالمللی ارس و پردیس خودگردان تبریز تشکیل شده است.
رتبه قبولی در این دانشگاه بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ کشوری در رشته ریاضی و ۲۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ کشوری در رشته تجربی است.
براساس رتبهبندی در نیویورک تایمز در سال ۲۰۲۲ دانشگاه تبریز در جایگاه ۶۰۰ تا ۸۰۰ جهانی قرار گرفته است.
از دانشگاه تبریز دکتر محمد حسین پورنقی آذر، دکتر علی رستمی، دکتر سید حسین حسینی و دکتر مهران صباحی در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان براساس دادههای پایگاه اسکوپوس در سال ۲۰۲۰ (single year impact) قرار گرفتند.
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
و فارغ از هر گونه ناراحتی و دلسردی باشید
دیروز بعد چند وقت رفتم ی سری توی شاد بزنم دیدم ی سری مطلب در مورد رشته ها گذاشتن دیدم که دسته بندی مطالب خوبه
گفتم برای شما هم بفرستم
امیدوارم که به دردتون بخوره
علوم تجربی
⏪پزشکی
(3)پزشکی.pdf
⏪ دندانپزشکی
(12)دندانپزشکی.pdf
⏪ داروسازی
(5)داروسازی.pdf
⏪مامایی
(9)مامایی.pdf
⏪ دام پزشکی
(13)دامپزشکی.pdf
علوم ریاضی
⏪ مهندسی برق
(1)مهندسی برق.pdf
⏪ مهندسی کامپیوتر
(2)مهندسی کامپیوتر.pdf
⏪ مهندسی مکانیک
(3)مهندسی مکانیک.pdf
⏪ مهندسی عمران
(4)مهندسی عمران.pdf
⏪ مهندسی پزشکی
(13)مهندسی پزشکی.pdf
گزارش مطالعه بچه های همخوانی
-
shayan jafari سلام
طبق برنامه آرش :
زیست : درسنامه : 1:22
عربی : درسنامه : 9min ... تست : 32 تا در 28min
ریاضی : درسنامه : 6min ... تست : 15 تا در : 22min
ادبیات : درسنامه : 5min ... تست : 20 تا در 23min
فیزیک : درسنامه : 25min ... تست : 39 تا در 1:12خارج از آرش :
کلاس جمع بندی عربی : 1:45 + 27 تست
عربی : آزمون 15 تایی در 13min
ادبیات (آرایه) : درسنامه : 9min ... تست : 50 تا در 28min
فردا امتحان ترم مدیریت خانواده دارم و باید برم مدرسه ... برا این درس هم 2 ساعت وقت گزاشتممجموع : 9:07 ... تست : 198 تا
پ.ن : باز تا مرز 2 رقمی اومدم ولی نشد
-
@kosar-mottaghi
🤍به نام خدا🤍
امروز سه شنبه
۱۴۰۰/۲/۲۱
زمان باقی مانده تا کنکور:
۱ ماه و ۲۱ روز
۷ هفته
۵۲ روز
۱۲۴۸ ساعت
۷۴۸۸۰ دقیقهسلام
کنکور۱۴۰۰
گزارش
۳ ساعت :شیمی۱۲ فصل۴(بالاخره تموم شد)
۲ ساعت :فارسی آرش+مرور لغات+درک مطلب عربی
۲ساعت: مرور زیست ۱۱+۱۰تست
۴/۱۰ ساعت:کنکور سال۹۷ زمان گرفتم و زدم
جمع ساعت:۱۱
جمع تست:۲۸۰"کسی که امروز را از دست می دهد
فردا را نخواهد یافت
چون نمیداند هیچ روزی
از امروز با ارزش تر نیست -
سلامی به زیبایی گیتار زدن
00/2/21
یازدهم تجربی
2.5 ساعت زیست + 40 تست ادامه گفتار دو فصل 8 + فیلم + نوشتن جزوه و خوندن کتاب و جزوه
2.5 شیمی+ 40 تست فصل دو شیمی
1.5 فیزیک دیدن فیلم فقد
2 ساعت فارسی + 30 تست درس دهم و یازدهم
2 ساعت زبان + 20 تست ریدینگ و لغت درس دوم
جمع ساعت:10.5
جمع تست:130
گزارش سوم
SADAF
شبتون اروم -
Zahra Akbari 0
سلام ..
*روز چهارم *
زیست :۲ ساعت
فیزیک ۲:۴۵ +۲۰تست
شیمی:۳:۳۰ +۳۰ تست
ریاضی: ۳ ساعت +۲۰تست
درکل:۱۱:۱۵ + ۷۰ تست .
روز سوم ..
خیلی نتونستم بخونم ولی تو روزای بعد سعی میکنم جبران کنم
زیست :۵ساعت + ۴۰ تست ،(فیلم و تست )
ریاضی :۱ساعت
مکث کن ،نفس بکش،اگه باید گریه کنی اینکارو بکن ،امااااهیچ وقت ناامید نشو و به راهت ادامه بده -
parisa khany
سلامی چو بوی خوش آشنایی....
درودی چو نور دل پارسایان....
بسم الله
• ریاضی دهم مثلثات
• ادبیات
• زیست دهم قلب
• زبان دهم درس یک (اما یه مقدار دیگه تست....!!!)
• دینی دهم درس یک و دو ( این هم یکم دیگه تست...!!)رویاهات تو رو صدا میکنن...
🥼 -
@sania-andiravan
سلام گزارش 1400/2/21
دیروز خوب بود ولی یهویی سردرد خیلی بدی گرفتم با سوزش چشم واس همین زیاد نخوندم
115 دقیقه برای امتحان ترم محیط زیستم خوندم
225 دقیقه هم زمین شناسی خوندم
در کل 5:30 -
ابوالفضل ریسی
سلام
شبتون بخیر
طاعات و عباداتتون قبول درگاه خداوند
ریاضی:۱:۳۰h با ۳۰تست
شیمی:۲:۴۰h با ۲۵ تست
فیزیک:۲:۴۵h با ۱۳ تست
زیست:۱:۳۵h بدون تست
دینی:۱:۲۰h بدون تست که درسنامه دینی بالاخره تموم شد
جمع کل:۹:۵۰h با ۶۸تست
درسنامه یکمش مونده و تست اومده پایین ولی یه هفته مجبورم اینطور ادامه بدم
ان شاء الله فردا صبح زودتر شروع میکنم و بیشتر میخونم -
@نگین-محمدیان در گزارش مطالعه بچه های همخوانی گفته است:
سلام شبتون بهشت
18 اردیبهشت1400
🟡ریاضی آرش: 1:15ساعت_31تست
🟡شیمی آرش: 2:30ساعت_45تست
🟡دین و زندگی: 2ساعت_50تست
🟡عربی: 1ساعت_50تست
🟡روتین عمومی: 1ساعت_44تست
🟡زیست: 2ساعت_بدون تست مرور برای کلاس فردا
جمع کل: 9:45ساعت_220ساعت
یه پارت ریاضی رو وقت نکردم انجام بدم....روتین عمومی هم کامل اجرا نشد...
یهویی دلم خواست بیام گزارش بدم و پایبند باشم بهش دلم واسه وقتی تو تاپیک ریلود گزارش میدادیم تنگ شده بود...
نگین_دوازده تجربیسلام شبتون بهشت
عیدتون هم مبارک دوستان
🟡یک شنبه:19اردیبهشت_8ساعت_234تست
🟡دوشنبه:20اردیبهشت_10ساعت_218تست
🟡سه شنبه:21اردیبهشت_10:15ساعت_247تست
🟡چهارشنبه:22اردیبهشت_9:30ساعت_223تست
یک شنبه 3 ساعت کلاس نکته و تست زیست داشتم
امروز هم 2 الی 2:30 ساعت کلاس جمع بندی عربی بود
دو روز که اینترنت نداشتم بیام گزارش بدم و هم یا خسته بودم یا وقت نمیشد دیگه امشب یه جا همه رو گفتم....
نگین_دوازدهم تجربی -
@dr-mahh سلام به زیبایی گیتار زدن
عیدتونم مبارک
00/2/22
یازدهم تجربی
1.5 عربی + تشریحیی
متاسفانه متاسفااااااااااااانه دارم میبینم ک درس خوندنم هیچ تداومی نداره یه روز 10 یه روز تا مرز 1.5
خودم حس میکنم مشکل از برنامه یا زیادی بالاس یا نمدونم ولی قبلا همین حدود 9 اینا میخوندم دسم نمیره ک ایموجی چش قلبی رو بففرسم ..!
گزارش چهارم
صدف -
@dr-mahh سلاام اخرین نفر بودین من ریپلی زدم
اینجا بلد نیستم چجوری پیام بدم دوس دارم شرکت کنم تو این همخوانی و بحث های اینجا و واقعیت بلد نیستم همین پیام هم نمیدونم ارسال بشه یا نه:/ میشه ی توضیحی کمکی چیزی درباره نحوه کار کردن و پیام دادن اینجا بهم بدین ممنون میشم -
amirmohammad Iranshahi سلام خوش اومدین خوب اینجا ک ک برا گزارش دادنه هر شب گزارش میدین و اخر هفته تحلیل میشه
فرقی هم نداره ک کنکوری هسین یا دهم یازدهم تو قسمتی ک نوتیفاتونو میبینین نوششته راهنمای الا اونجارو بخونین با نحوه تاپییک درس کردن و همه چی اشنا میشین -
-
zeinab dehghani
گزارش روز پانزدهم
نگارش(برای امتحان مدرسه )ـــــ 1 ساعت
فیزیک 2 +25 تست _____ 1 ساعت
دینی3 مرور کردم ـــــ 1 ساعت
5سوال مشتق ـــــ1 ساعت
ـــــــــــــ
مجموع 4ساعت + 25 تست.............................
گزارش روز شانزدهم
فیزیک 2 + 23 تست ـــــــ 1 ساعت
دینی 3 مرور درسای آخر ــــــ 1 ساعت
حسابان2 +یه چندتا مسائل مشتق ____1ساعت و نیم
ادبیات +25 تست _____ 1 ساعت
ــــــــــــــ
مجموع 4 ساعت و نیم + 48 تستپ.ن:میدونم اصن خوب نبودو اینکه یادم هم رفته بودک گزارش دیروز رو بدم و گزارش امروز رو هم همین امشب نوشتم...چون دیگه برنامم نسبت به رمضان تغییر میکنه و ساعتای اومدنم هم همینطور
romisa ساراجانم.....اصن نمیخواستم ک این گزارشای بسی گوهرباری ک فقط و فقط بعدن خودم چوبش رو میخورم رو بنویسم...اماچون میدونم ک شما با وجود همه ی سختی ها و مشغله ای ک داری ،میای و گزارشامون رو آخر هفته بررسی میکنی....پس بدلطفی بودک بزنم زیرش و گزارشم رو ننویسم...حتی اگه صفرِ صفر بود..
................
آب زنید راه را هین که نگار میرسد
مژده دهید باغ را بوی بهار میرسد
..............
عیدتون هم مبارک -
سلام عیدتون مبارک
خب امروز واقعا روزه اذیتم کرد انشاالله از فردا دیگ میترکونم
امروزم یه 6 یا 7 ساعتی خوندم نشمردم دقیق -
Niki Finn سلام، شبتون بخیر.
دوازدهم تجربی- یک ساعت کلاس فیزیک مدرسه
- حل تمرین های فصل اول شیمی دوازدهم از کتاب
- زدن مقداری از تست های شیمی تجربی 98
- ادبیات تست قرابت با تحلیل
- زیست دیدن کارگاه نکته و تست همراه با نکته نویسی
- فیزیک مرور نوسان تا حدی
ساعت مطالعه 7 ساعت
تعداد تست اختصاصی: 40تست
عمومی: 30 تست
ساعت مطالعم خیلی بالا نبود، عذر می خوام. سعی می کنم فردا جبران کنم.
موفق باشید.
-
سلام بر همه عیدتون مبارک
۱۲۰ دقیقه ریاضی آرش
۹۰ دقیقه زیست و ۳۰ حل یه آزمون جامع
۷۵ دقیقه ازمون عمومی
۶۰ دقیقه زمین
۶۰ دقیقه شیمی ارش -
shayan jafari سلام
امروز مدرسه بودم امتحان ترم مدیریت خانواده داشتم که تا نزدیک ظهر بیام خونه کمر تایم مطالعه امروزو شکوندطبق برنامه آرش :
زیست : درسنامه : 55min
ادبیات : تست : 20 تا در 26min
ریاضی : درسنامه : 14min ... تست : 45 تا در 1:18
شیمی : درسنامه : 1:10 ... تست : 45 تا در 1:07
فیزیک : درسنامه : 10min ... تست 18 تا در 57min (طول کشید چون تو مبحث گرما اشکال دارم یکمی و فیلم تحلیل کامل تستا + حل خودم اینقدر شد)مجموع : 6:17 ... 128 تا تست
امروز به خارج از آرش نرسیدم
نمیدونم موقع امحانات چیکار باید بکنم اینجوری تایم هدر میره
شب خوش -
سلام دوستان شبتون ستاره ای
عیدتونم مبارک باشه
نمیخوام تو ترتیب پست ها اختلال ایجاد کنم ،ولی دلم نیومد نگم واقعا هرشب که میام تایم مطالعتون رو میبینم انرژی میگیرم انشاءالله منم بعد امتحانات که تایمم درست شد میام وگزارش میدمپ.ن:امیدوارم رمیسا جان قبول کنند و من روهم مثل بقیه راهنمایی کنند.
-
سارا M 0
سلام سلام عیدتون مبارک
پایه دهم.
خب گزارش دیروز ۲۱ سه شنبه.
و امروز ۲۲ چهارشنبه.
دیروز امتحان امروز رو خوندم ....از کل کتاب بود..و اینکه تایم نگرفتم.
امروز هم بعد از امتحان خسته بودم، ظهر تقریبا از خستگی غش کردم دیگه
و بعد از استراحت هم گرفتم دور جزوه زیستم، و کلیپ زیست.
امتحانات ترم شروع شده و زیاد نمیتونم تنوع داشته باشم...و فعلا هم ک امتحانات ترم برام الویت داره بیشتر تک درس میخونم.
موفق باشید -