کمک عاااااجزانه ازتون میخوام
-
سلام من دو نفر رو می شناسم که مهندسی کامپیوتر خوندن ولی عملا از مدرکشون استفاده ای نمی کنن توی مباحث برنامه نویسی کسی نکاه نمی کنه مدرکت چیه نگاه میکنه هنرت چیه
شاید تعجب کنی ولی من عاشق برنامه نویسی و کلا پروژه های این مدلی هستم و حتی تو تلگرامم کلی کانال برنامه نویسی داشتم درحالیکه دو تا کانال زیستی داشتم البته من پزشکی دوست ندارم و عاشق کار هایی مثل بیوتکنولوژی هستم ولی بازم وقتی همه می فهمن من چه کارایی با کامپیوتر می کنم تعجب می کنن من الان چند سالی هست مرحع مشکلات فامیل درباره مسائل کامپیوتری هستم حتی یکی از معلم هام بهم میگه مهندس
اینا رو دارم بهت میگم که بدونی امیدت رو از دست نده راستی اگه میخوای شروع کد نویسی کنی برنامه solo learn رو نصب کن البته اگر انگلیسیت لنگ نیست و مشکلی دنداری خیلی از ابتداییت هر زبونی که بخوای رو میتونی شروع کنی به یادکیری و قشنگ اصلاحات رو توضیح میده من خودم دوره پایتون رو دارم می گذرونم البته خیلی جسته گریخته ولی امتحان کن
بهت امید میده
ولی نه اینکه کلا درست رو ول کنی -
reyhane karimi 0 سلام بخدااااااا که بیشتراز ده بار هم مشاوره ها گفتن هم خودم همه همکاراش که مهندساااای موفقی هسن گفتن ولییی...
reyhane karimi 0 سلام _ دلیل خیلی واضحی داره چون همه والدین فکر میکنن موفقیت تو همین راستا هست ...
خیلی دلیل داره ولی یکی از مهم ترین هاش اینه که موقعیت فرهنگی و پرستج کاری خواصی داره و همچنین درآمد خوب....
اما یکی از دلیل های دیگش مربوط به کشور و اوضاع اقتصادی هست... تنها شغلی که واسش این چیزا اقتصادی معنی نداره .. تجربی _ پزشکی هست
همین جوری هم بخای ب قضیه نگا کنی میبینی ک تموم دکتر های کشور همشون از اوضاع اقتصادی خوبی به سر میبرند و مشکلی تو این زمينه ندارن
اما پیشنهاد میکنم حتما با والدین به مشاور به صورت حضوری ملاقات داشته باشید... ان شالله درست میشه
-
میتونی بری با خواهرت صحبت کنی که اون بیاد با بابات کنه. مثلا خواهرت میتونه بیاد به بابات که هرکسی که میره پزشکی موفق نشده
یا میتونی بری با یه مشاور صحبت کنی پدرت رو راضی کنه
یا مثلا با یه مهندس کامپیوتر موفق صحبت کنی و ازش بخوای یه جلسه حصوری بزاره و راهنماییت کنه.
در این مورد من یکیو میشناسم. ایدی اینستاگرامش amir.today هست. سرچ کنی میاره. ایشون برنامه نویس هوش مصنوعی هستن و با یه شرکت استرالیایی در حال کار هستن که مدیریت یه بهشی از شرکت رو جدیدا بهش واگذار کردن.به نظرم اگر واااقعاااا هییچ راهی نداری که بتونی پدرت رو راضی کنی راه اخرت این باشه که خودت برو برای کنکور ریاضی بخون بدون اینکه بابات بفهمه
و برو یواشکی کنکور ریاضی ثبت نام کن
حواست باشه که نمی تونی همزمان تجربی و ریاضی و انسانی بدی و فقط یک کنکور اختصاصی میتونی بدیواسه همین یواشکی برو کنکور ریاضی ثبت نام کن
اگر هم منبع میخوای واسه رشته ریاضی راه ابریشم صد در صد تضمینت میکنه اگر خودت بخونی
و یه چیز دیگه : یه ویدیو بت میدم برو تو یوتیوب ببینش (https://youtu.be/aWJUktHe0M4) راجب ارتباط برنامه نویسی و دانشگاه هست
-
خواااااااااااااااااااااااااهش میگنم پاسخ بدید خواااااااااااااهش من عاشقه رشته مهندسی کامپیوتر هستم ولیییی مامان و بابام نذاشتن برم ریاضی که منم مثه ابجیم دکتر بشم بخداااا میتونم مهندسه موفقو خوبی بشم ولییییی بابام میگه نمیتونی موفق بشی بری بیکاری بدبخت میشی بی انگیزمممممم هیچچچچچچچچچچچچچچچچ انگیزه ای ندارم میخوام ترک تحصیل کنم امسالم کنکورمو ندمو از پیششون برم بخداااا خسته شدم
Mohammad Mahdi Hosseini در کمک عاااااجزانه ازتون میخوام گفته است:
خواااااااااااااااااااااااااهش میگنم پاسخ بدید خواااااااااااااهش من عاشقه رشته مهندسی کامپیوتر هستم ولیییی مامان و بابام نذاشتن برم ریاضی که منم مثه ابجیم دکتر بشم بخداااا میتونم مهندسه موفقو خوبی بشم ولییییی بابام میگه نمیتونی موفق بشی بری بیکاری بدبخت میشی بی انگیزمممممم هیچچچچچچچچچچچچچچچچ انگیزه ای ندارم میخوام ترک تحصیل کنم امسالم کنکورمو ندمو از پیششون برم بخداااا خسته شدم
سلام .
به نظر من شما می توانید کنکور رو بدید و کارنامه را نشون پدر و مادرتون بدید و با احترام بگید که من در این رشته هیچ استعدادی ندارم ، من اون چیزی که دوسش دارم رو پیدا کردم . می توانید با یکی از آشنایان قابل احترام هم صحبت کنید تا آنها پا پیش بزارن
-
سلام حرف زدن با پدر مادر شیوه خاص خودش رو داره وباید بدون یچجوری با اون ها موضوع رو بگی ولی خب من اول باید کامل بدون در مورد خوانوادتون و اینکه جند تا خواهر و یا برادر هستید و هر کدوم تو چه رشته ای تحصیل میکنید و یا به قول خودتون که خواهرتون پزشکی داره میخونه در چه شهری داره میخونه رطبه ش چند هست و یا خودت در چه درس هایی خوب هستی و یا شغل پدر مادر چی هست وگرنه بقیر از اون نمیتونم کمکت کنم اگه تو بری پیش هر مشاوری باید این هارو بهش بگی تا بتونه کمکت کنه
-
سلام حرف زدن با پدر مادر شیوه خاص خودش رو داره وباید بدون یچجوری با اون ها موضوع رو بگی ولی خب من اول باید کامل بدون در مورد خوانوادتون و اینکه جند تا خواهر و یا برادر هستید و هر کدوم تو چه رشته ای تحصیل میکنید و یا به قول خودتون که خواهرتون پزشکی داره میخونه در چه شهری داره میخونه رطبه ش چند هست و یا خودت در چه درس هایی خوب هستی و یا شغل پدر مادر چی هست وگرنه بقیر از اون نمیتونم کمکت کنم اگه تو بری پیش هر مشاوری باید این هارو بهش بگی تا بتونه کمکت کنه
-
Mehrab Jalilian در کمک عاااااجزانه ازتون میخوام گفته است:
داداش آماری که تو میگیری سازمان داده و اطلاعات اماری ایران نمیگیره
-
Mohammad Mahdi Hosseini ای بابا
راه خودتونو برین منم واسه انتخابای خودم محکم حرفمو تو خونه میزنم. بااحترام حرفتونو بزنین احترام همیشه به معنی چشم گفتن نیست.
-
Mehrab Jalilian در کمک عاااااجزانه ازتون میخوام گفته است:
داداش آماری که تو میگیری سازمان داده و اطلاعات اماری ایران نمیگیره
-
با ترک تحصیل تنها ادمی که ضرر میبینه خودتونید با ادامه دادن تو رشته تحصیلی که دوست ندارید هم باز تنها ادمی که قراره لطمه ببینه خودتونید چون من خودم تجربشو داشتم میدونم چقدر سخته بی علاقه یه چیزی رو تا تهش انجام دادن ولی گذاشتن و رفتن هم راهش نیست شاید ساده به نظر برسه ولی بچه های نسل ما حتی یه نصف روز هم بدون پدر مادرا دووم نمیارن و خب اینجا دو تا راه بیشتر نداری یا همینطوری بخون و اخرش برو بیوتک یا مهندسی پزشکی یا رشته های مرتبط به کارای فنی و.... که دقیق اطلاع ندارم چه رشته هایی ان یا به هر نحوی که شده خانوادتونو قانع کنید
-
Mehrab Jalilian کم و کسری چیزی؟
-
چیزی نیست با حرف زدن حل نشه قانع کردن شاید سخت باشه ولی غیر ممکن نیست اونم زمانی که خود آدم بهش یقین داشته باشه
با جا زدن فکر نمیکنم چیزی حل بشه آدم برا چیزی که دوست داره تلاش میکنه و میجنگه نه اینکه جا بزنه