امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تجربیات یک راه ابریشمی
-
سلام بچه ها
از اون جایی که دیگه بچه های یازدهممون میخوان با راه ابریشم شروع کنن و یه سری سوال دارن این تاپیک رو زدم
چون این چند روزه خیلی شاهد تاپیکای تکراری بودیم هممون و خوب خیلی اذیت میشیم هی بخوایم جوابای تکراریمون رو برای نفرات بعدی بنویسیم
دوست داشتم این یه تاپیک مرجع باشه برای بچه هایی که سال های بعد راه ابریشم میگیرن
خوشحال میشم اگه کمک کنید که سوالای دوستامون همین جا پاسخ داده بشه
دعوت میکنم از
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
sallar savadkoohireplied to sallar savadkoohi on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
sallar savadkoohi
چراغ اولم خودم روشن میکنم- تایم شروع راه ابریشم به نظر من اگر از مرداد یا تیر باشه خیلی خوبه
الان تمرکزتون رو بذارید روی تشریحی کار کردن برای امتحانات خرداد - برای تعداد فیلم روزتون ما نمیتونیم نظر خاصی بدیم چون سلیقه ایه ولی به عنوان یه تجربه بهتون میگم زیاد درگیر فیلم نشین
یه بار کلاسارو ببینین بعد برین سراغ حل تست و تمرین
اگر خیلییی دیگه مشکل داشتین دوباره یه فیلمو ببینید
در کل به فیلم متکی نباشید - در مورد جزوه ها و اموزش باید بگم بله همه چی کامل هست نیازی به کلاس اضافه یا حتی کتاب تست نیست ( کتاب تست اختیاریه )
ولی به نظرم زیست کتاب تست میطلبه با اینکه تستای استاد زیادن اما زیست پر از نکتست و ادم به یه منبع اکتفا نکنه بهتره
تستای استاد طلوعی هم تعدادشون کمه اما همه تیپ بندیارو پوشش میده
اگر وسواس دارین یا علاقه به تست زدن میتونید کتاب تست تهیه کنید
جزوه های استاد طلوعی رو هم بر حسب تجربه بهتون میگم سایز آ5 توی برگه !4 بگیرین که جای خالیش زیاد تر بشه
استاد اکثر نکته های خوبشون توی فیلماست و باید دست به قلم بشید
و به عنوان کلام اخر میخوام بگم خیلی از ما راه ابریشمیا از راه ابریشم به جز روند پخشش کاملا راضی بودیم اما این دلیل نمیشه شما هم راضی باشین
انتخاب معلم بی اندازه سلیقیه ایه
پس کنار تجربه ای که از ما گرفتین
به فیلمای اساتید هم رجوع کنید تا ببینید با کلامشون کنار میاید یا نه
بازم اگه چیزی رو از قلم انداختم دوستان کمک کنن
- تایم شروع راه ابریشم به نظر من اگر از مرداد یا تیر باشه خیلی خوبه
-
سلام به نظر شما کسی که از تابستون راه ابریشم رو استفاده می کنه می تونه توی ازمون های تابستون هم شرکت کنه
-
اقا من یه سوال داشتم
تست زدن اونم وقتی ک پاسخ نامه از رو فیلمه خیلی وقت ادمو نمیگیره؟
هر جور فکر میکنم خیلی باید زمان گذاشت اونطوری ک من فکر میکنم
لطفا دوستانی ک تست های راه ابریشم رو زدن بیان توضیح بدن واس درسی مثل ریاضی و ک تست ها زیادن و اکثرن محاسباتب فیلم های های حل تست رو چجوری نگاه میکردن؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
alireza hoseyni
درسا پاسخنامه کلیدیشون در حال تکمیله
اره ما خیلی اذیت شدیم از رو فیلم
ولی به شماها درست میرسه و فقط سوالایی که اشکال دارین رو با فیلم چک میکنین -
sallar savadkoohi در تجربیات یک راه ابریشمی گفته است:
Ati R
بله به نظرم امکانش هست
اما برای ثبت نام ازمون تابستون از مشاور مشورت بگیرین مشاور ما گفت ننویسینممنون
-
یه سوال . وقتی که راه ابریشمو خریدیم باید با نت خودمون دانلود بشه یا رایگانه؟
-
Haneie Sedighi با نت خودمون ولی سایت آلا جزو سایت های داخلیه و بسته های داخلی اینترنت خیلی ارزون تر از اینترنت بین المللی ان
-
sallar savadkoohi بنظرتون اگر از اول تیر شروع کنم و حسابی بخونم تا قبل از عید میتونم تمومش کنم؟
و اینکه هدفم اینه از اول تیر شروع کنم و ت این 3 ماه تابستون عمومی های هر 3 سال هم بخونم جمعبندی کنم و تست بزنم در کنار راه ابریشم!
و میتونید راهنماییم کنید ک حسابی بهره ببرم از این 3 ماه و بعدشم 9 ماه دوازدهم؟ ممنونتون میشم -
سلام . من قصد دارم دینی ۱و۲ و عربی ۱و۲ و زبان هر سه پایه و فارسی کع همون موضوعی بخونم و فیلمای راه ابریشم رو ببینم
خب من برای زیست میخام تا فرسنگ ۴ و شیمی فرسنگ ۳ و ریاضی فرسنگ ۵ و فیزیک فرسنگ ۵ برسم
۱-به نظرتون میشه؟؟
۲-چطور عمومی ها رو هم بخوانم؟؟
۳-با ساعت مطالعه ۱۲ ساعت میشه؟؟؟ -
Abolfazl Mousavi در تجربیات یک راه ابریشمی گفته است:
سلام . من قصد دارم دینی ۱و۲ و عربی ۱و۲ و زبان هر سه پایه و فارسی کع همون موضوعی بخونم و فیلمای راه ابریشم رو ببینم
خب من برای زیست میخام تا فرسنگ ۴ و شیمی فرسنگ ۳ و ریاضی فرسنگ ۵ و فیزیک فرسنگ ۵ برسم
۱-به نظرتون میشه؟؟
۲-چطور عمومی ها رو هم بخوانم؟؟
۳-با ساعت مطالعه ۱۲ ساعت میشه؟؟؟میشه یکی از دوستان یک برنامه ای رو بنویسه که این شرایط داخلش باشه ؟؟؟؟؟؟
-
Abolfazl Mousavi
بله
ساعت مطالعتون خیلی بالاست راحت به همه کارا میرسید -
Sarah Ghanaatiyan
به نظر من این که همش دلمون میخواد زود تموم کنیم درسارو یکم بعدا اذیتمون میکنه
من خودم هی میگفتم اره باید تا قبل بهمن تموم شه بعد گفتم تا قبل عید و...
و این هی بهم استرس میداد
دنبال تموم کردن نباشید
نه تنها شما بلکه همه
تموم کردن هنر نیست
خوب خوندن و مفهومی خوندن هنره
طوری بخونید که حتی اگه تا اردیبهشتم طول کشید خیالتون راحت باشه که قبلیارو فراموش نکردید ( جز زیست که کلا فراره)
طول سال با برنامه ازمون پیش برید
اصولا برنامه ها اینجوریه که ترم اول میان نصف دوازدهم و کل دهم رو میبندن و ترم دوم دوازدهم تکمیل میشه و یازدهمم کامل میشه
به نظر من توی تابستون یازدهم رو خوب کار کنید
چون دیگه از دی به بعد ادم خسته میشه ( نگید نه من ادم فولادیم که سخت باور میکنم) و وقتم عین برق و باد میره و یازدهم نسبت به دهم سنگین تره
تست اموزشی بعد هر مبحث فراموش نشه ( یکی از چیزایی که من انجام ندادم و ضرر کردم)
مرور زیستم که دیگه از واجباته
عمومیا هم در خلال برنامتون کار کنید و بیشتر تست بزنید تست برای من به شخصه بهتر جواب داد. -
sallar savadkoohi در تجربیات یک راه ابریشمی گفته است:
Abolfazl Mousavi
بله
ساعت مطالعتون خیلی بالاست راحت به همه کارا میرسیدخب چطور عمومی ها رو بزارم داخلش؟؟؟ یک نمونه برنامه رو می نویسید؟؟؟
-
سلام بچهها من سال تحصیلی جدید میشم پایه یازدهم تجربی
چه زمانی خوبه برام که راه ابریشم رو تهیه کنم؟ -
Maryam Nateqi
امسال رو با صفر تا صدا و کارگاه های نکته و تست قوی شین تابستون دوازدهم تهیه کنید -
sallar savadkoohi
متوجه شدم
متشکرم -
Abolfazl Mousavi
ببینید برنامه نوشتن خیلی سلیقه ایه
من الان به سلیقه خودم بخوام بنویسم بعد از ظهر عمومی میذارم چون اون زمان خسته میشم
ولی قانونایی که ازش میدونم رو بهتون میگم اگر بازم اوکی نشد یه کاریش میکنیم
تا قبل از عید 70 درصد تایم درسیتون باید تخصصی باشه 30 درصد عمومی
مثلا با 10 ساعت در روز میشه 3 ساعت عمومی
که این 3 ساعت اگه به دوتا درس عمومی اختصاص داده بشه بهتره
عمومیا رو سعی کنین پارت اول صبح یا زمانی که خیلی پر انرژی هستین نذارین چون اون زمانا درس محاسباتی یا زیست ( کلا تخصصی) بهتره
برای دینی متن کتاب خیلی دقیق خونده شه مثل زیست
عربی و فارسی و زبانم من خودم فقط لغت میخونم برای بقیش تست میزنم