چند کلامی با آلایی ها پس از بازگشت به انجمن
-
با سلام خدمت دوستان عزیز آلایی
مدتی بود که بخاطر مشکلات شخصی فقط از طریق تلگرام به آلا و بچه ها تونستم کمک کنم
بگذریم از توهین ها و حرفایی که شنیدیم بخاطر کمک هایی که کردیم !!
دوستان عزیز خوشحالم که دوباره به جمعتون برگشتم و میخوام از تجربیات شما برای کنکور ۹۷ خودم استفاده کنم و اگر دوستان قابل بدونن به من کمک کنن تا به نتیجه برسم
ی چند تا حرف رو خیلی راحت و دوستانه بگم و بعدش دیگه مزاحمتون نمیشم بزرگواران
اول اینکه وقتی آدم داره کمک میکنه در جواب کمکش بخواد توهین ببینه واقعا زور داره و از جماعت آلا توهین برنمیاد قطعا و هرکی رو میبینید ک به بچه ها یا ادمین ها یا ... توهین میکنه بدونید قصدش فقط خراب کردن آلا هستش!
ما همیشه سعی کردیم جو دوستانه ای رو تو انجمن برقرار کنیم ولی ی سری از دوستان میخوان این جو دوستانه رو خراب کنن که مجبور میشیم باهاشون برخورد کنیم
یه حرفایی شنیدم که واقعا تعجب کردم !
مثلا چرا ادمینا خانوم هستن ! آخه این چه معنایی داره ؟ کم کاری دیدید از خانوما که اینجور میگید ؟خانوما هم مثل آقایون دارن کمک میکنن به سایت و انجمن و دوستان کنکوری پس به جای اینکه بگیم چرا خانوم هستن وبهشون توهین بکنیم در کنار هم انجمن رو پربار تر بکنیم که به نفع خودمون هست !
صحبت دیگه ای که داشتم این بود که بشینید درس بخونید فقط که مثل من الان پشیمون نشید و بعد ۲ ترم دانشگاه و ۲ سال پشت کنکور بودن بخواید بازم کنکور بدید برای سومین دفعه !
راستی یه چیزیم بگم !
من خودمم مخالف اینم که ادم تو سال کنکورش زندگیشو تعطیل کنه !
بالاخره ورزش نیازه تفریح نیازه و ... ولی به اندازش !
هرچیزی بخواد از حد بگذره بد میشه چه تفریح باشه چه درس خوندن
پس سعی کنیم یکم وقتمون رو کنترل کنیم به وقتش بیایم تو تاپیک های سرگرمی به وقتش تو درسیا باشیم و هم جواب دوستامونو بدیم و هم خودمون سوالامونو بپرسیم
چون تلف کردن یا نکردن وقتمون دست خودمونه و دست تاپیک ها نیست !
مثلا آدمیکه رژیم میگیره کلی هم غذای خوشمزه جلوشه دست خودشه که بخوره و رژیمش رو خراب کنه یا نخوره !
موفق باشید دوستان -
با سلام خدمت دوستان عزیز آلایی
مدتی بود که بخاطر مشکلات شخصی فقط از طریق تلگرام به آلا و بچه ها تونستم کمک کنم
بگذریم از توهین ها و حرفایی که شنیدیم بخاطر کمک هایی که کردیم !!
دوستان عزیز خوشحالم که دوباره به جمعتون برگشتم و میخوام از تجربیات شما برای کنکور ۹۷ خودم استفاده کنم و اگر دوستان قابل بدونن به من کمک کنن تا به نتیجه برسم
ی چند تا حرف رو خیلی راحت و دوستانه بگم و بعدش دیگه مزاحمتون نمیشم بزرگواران
اول اینکه وقتی آدم داره کمک میکنه در جواب کمکش بخواد توهین ببینه واقعا زور داره و از جماعت آلا توهین برنمیاد قطعا و هرکی رو میبینید ک به بچه ها یا ادمین ها یا ... توهین میکنه بدونید قصدش فقط خراب کردن آلا هستش!
ما همیشه سعی کردیم جو دوستانه ای رو تو انجمن برقرار کنیم ولی ی سری از دوستان میخوان این جو دوستانه رو خراب کنن که مجبور میشیم باهاشون برخورد کنیم
یه حرفایی شنیدم که واقعا تعجب کردم !
مثلا چرا ادمینا خانوم هستن ! آخه این چه معنایی داره ؟ کم کاری دیدید از خانوما که اینجور میگید ؟خانوما هم مثل آقایون دارن کمک میکنن به سایت و انجمن و دوستان کنکوری پس به جای اینکه بگیم چرا خانوم هستن وبهشون توهین بکنیم در کنار هم انجمن رو پربار تر بکنیم که به نفع خودمون هست !
صحبت دیگه ای که داشتم این بود که بشینید درس بخونید فقط که مثل من الان پشیمون نشید و بعد ۲ ترم دانشگاه و ۲ سال پشت کنکور بودن بخواید بازم کنکور بدید برای سومین دفعه !
راستی یه چیزیم بگم !
من خودمم مخالف اینم که ادم تو سال کنکورش زندگیشو تعطیل کنه !
بالاخره ورزش نیازه تفریح نیازه و ... ولی به اندازش !
هرچیزی بخواد از حد بگذره بد میشه چه تفریح باشه چه درس خوندن
پس سعی کنیم یکم وقتمون رو کنترل کنیم به وقتش بیایم تو تاپیک های سرگرمی به وقتش تو درسیا باشیم و هم جواب دوستامونو بدیم و هم خودمون سوالامونو بپرسیم
چون تلف کردن یا نکردن وقتمون دست خودمونه و دست تاپیک ها نیست !
مثلا آدمیکه رژیم میگیره کلی هم غذای خوشمزه جلوشه دست خودشه که بخوره و رژیمش رو خراب کنه یا نخوره !
موفق باشید دوستانalireza_ysf75
سلامخوش اومدین
-
خوش اومدین ! انشالا ک امسال موفق میشین !
-
-
alireza_ysf75
سلامخوش اومدین
بهاره در چند کلامی با آلایی ها پس از بازگشت به انجمن گفته است:
alireza_ysf75
سلامخوش اومدین
سلام بازم ممنونم
-
forough در چند کلامی با آلایی ها پس از بازگشت به انجمن گفته است:
خوش اومدین ! انشالا ک امسال موفق میشین !
همچنین شما هم موفق باشید همیشه
-
ما هم خوشحال میشیم شما بهمون کمک کنین
-
@mahdis127 در چند کلامی با آلایی ها پس از بازگشت به انجمن گفته است:
ما هم خوشحال میشیم شما بهمون کمک کنین
اگر کمکی بر بیاد حتما در خدمتم خواهرم