بررسی هفتگی گزارش ها
-
Abolfazl Mousavi
سلام
کمیت و کیفیت کار خوب بوده و مورد قبوله
اینکه زیست رو ترکیبی هم میذاری تو برنامه میتونه نقطه قوتت باشه
پیشنهادمی کنم هر شب یه کلوز و یه ریدینگ واسه زبان بذاری تو برنامت
اینکه کنکورهای سال های اخیر رو از الان تحلیل می کنی فوق العادست حتی وقتی تموم شد میتونی از آزمون های جامع پایه موسسات دیگه مثل سنجش و گزینه دو و گاج و قلم چی هم استفاده کنی -
@sania-Andiravan
سلام
حتما به این نکته توجه کن که وقتی درسنامه میخونی در کنارش حل تست هم داشته باشی چون وقتی همون زمان تست حل نکنی بخش زیادیش تا هفته بعد یادت میره و اون وقت دوباره باید بیای و درسنامه بخونی و میشه دوباره کاری
حواست به این باشه که یه برنامه ریزی مشخص هفتگی داشته باشی و طبق اون پیش بری چیزی که من حس می کنم کمرنگه یا منظم نیست شاید توضیحی داشته باشی که بتونم بهتر درکش کنم البته اینکه تایم امتحانا هم هس میتونه تداخل ایجاد کرده باشه و این اثر طولانی شدن مجازی و کرونا میتونه کمیت کارو پایین کشونده باشهromisa
سلام رومیسا جان
باشه حتما سعی میکنم تست رو بزنم حتی اگر کم شد
نمیدونم این هفته استرس داشتم و مضطرب بودم دلیلش رو هم دقیق نمیدونم واس امتحان ها و این برنامه ها نبود
واس همین استرسم،بازده ام بد بود خوب نتونستم به برنامه برسم این هفته اصلا از خودم راضی نبودم
اصلااااا
حتی برنامه ریخته بودم که تنوع درسیم بهتر باشه ولی استرس نمیزاره خوب انجام بدم
امیدوارم این هفته اینجوری نشم و به برنامه برسم
ممنونم ازت️
-
romisa
سلام رومیسا جان
باشه حتما سعی میکنم تست رو بزنم حتی اگر کم شد
نمیدونم این هفته استرس داشتم و مضطرب بودم دلیلش رو هم دقیق نمیدونم واس امتحان ها و این برنامه ها نبود
واس همین استرسم،بازده ام بد بود خوب نتونستم به برنامه برسم این هفته اصلا از خودم راضی نبودم
اصلااااا
حتی برنامه ریخته بودم که تنوع درسیم بهتر باشه ولی استرس نمیزاره خوب انجام بدم
امیدوارم این هفته اینجوری نشم و به برنامه برسم
ممنونم ازت️
@sania-andiravan لازمه که هر شب یه عملکرد کلی از برنامه اون روز حتی کارهای غیردرسی واسه خودت یادداشت کنی و کارهایی که دلت میخواد فردا هم انجام بدی رو بنویسی و ببینی تو روزات چه اتفاقی داره میوفته وکجا مشکله
تو تایم استراحتا اصلا به اومدن سمت فضای مجازی فک نکن و جایگزین های مناسب تر براش پیدا کن حتی اهنگ گوش دادن هم توصیه نمیشه ویه مجموعه ای از علایقت رو بنویس و طبق اون تصمیم بگیر -
@Dr-Mahh
سلام
ساعت مطالعه خیلی نوسانی و سینوسیه یعنی دقیقا مثل تفاوت قله و دره میمونه
یه روزهای خوب میخونی با انگیزه ای یه روزهایی به شدت کم
من میگم اول ما بیایم رو دور تعادل یعنی سعی کنیم پیوستگی رو تو برناممون بیاریم برناممون رو متعادل بچینیم نه اینکه یه روز سنگین یه روز سبک
بیایم به عمومی ها بیشتر توجه کنیم و این پیوستگی رو با عمومی ها شروع کنیم و با بقیه درس ها ادامش بدیم یعنی حتی روزهایی که کم حوصله بودیم بعد از اجرای برنامه با بیشتر خوندن عمومی ها به اون ساعت و تستی که میخوایم برسیم و بعدش این درس ها رو با درسای سخت تر جایگزین کنیم
درسته الان یازدهمی ولی از الان ضروریه که رو این پیوستگی و تعادل کار کنیم چون کنکور فقط مطالعه و یادگرفتن درس ها نیست جنبه های دیگه ای هم از جمله مدیریت شخصی خیلی میتونه توش مهم و تاثیرگذار باشه پس حواست به این موارد باشه -
@sania-andiravan لازمه که هر شب یه عملکرد کلی از برنامه اون روز حتی کارهای غیردرسی واسه خودت یادداشت کنی و کارهایی که دلت میخواد فردا هم انجام بدی رو بنویسی و ببینی تو روزات چه اتفاقی داره میوفته وکجا مشکله
تو تایم استراحتا اصلا به اومدن سمت فضای مجازی فک نکن و جایگزین های مناسب تر براش پیدا کن حتی اهنگ گوش دادن هم توصیه نمیشه ویه مجموعه ای از علایقت رو بنویس و طبق اون تصمیم بگیر -
@kosar-mottaghi
سلام
روزایی ک مطالعه کردی خوب بوده تقریبا سعی کردی مواردو رعایت کنی
ولی یه احساس خستگی تو برنامت حس میشه که لازمه بهش توجه و رسیدگی کنی حتی ممکنه لازم باشه روزانه یه تایم کوچیکی رو بهش اختصاصی بدی
مورد دیگه ای ندیدم تو برنامت جز اینکه منتظرم تست های مروری و سنجشی رو تو برنامه ببینم
همین -
zeinab dehghani
سلام
لازمه که این برنامه های اجرانشده و اونایی که از برنامت مونده تو اولین فرصت جبران بشه حتما با اولویت بندی پیش برو
یه کفی برای مطالعت تعیین کن و سعی کن تو هر شرایطی از اون کف مطالعه که مثلا ۸ ساعت با n تست عمومی و اختصاصیه پایین نیاد. اگه شرایط خاصیه به این فک کن که چجوری میشه بهترش کرد
حتی میشه درسای آسون گذاشت
دیگه سفارش نکنم که این ماهای آخر داره دانشگاهتو انتخاب می کنه اینکه شریف و امیرکبیر باشه یا جای دیگه ، همش بستگی به عملکردمون تو این ماهای آخر داره.romisa سلام ساراجان
اول از همه ممنونم ک باهمه ی مشغله های خودت ،حواست به ماهاهست..
دوم هم اینکه این هفته واقعن اتفاقای بدی برام افتاد درحدی ک میخواستم گریه کنم:/
سوم هم ان شاءالله ک بتونم...
ممنونم ازتون...خیلی دعامون کنید -
romisa سلام ساراجان
اول از همه ممنونم ک باهمه ی مشغله های خودت ،حواست به ماهاهست..
دوم هم اینکه این هفته واقعن اتفاقای بدی برام افتاد درحدی ک میخواستم گریه کنم:/
سوم هم ان شاءالله ک بتونم...
ممنونم ازتون...خیلی دعامون کنیدzeinab dehghani ان شاءالله که حل بشه حاجاتت روا خواهش می کنم
-
@Dr-Rashidi
سلام دوباره
دو روز گزارش داده بودی
یکیش تقریبا تو اوج بود یکیش نه
اگه بتونی تقریبا همه روزا رو تا کنکور تو اوج خودت نگه داری خیلی به نفعت میشه چون چیزی که دیگه برنمی گرده زمانه
نتونستم تصمیم درستی بگیرم ولی امیدوارم مشکلی که بهم گفتی حل بشه و گزارش بیشتری از حل آزمون های جامع (تو خونه) رو بفرستی البته همراه با تحلیل و همینطور حل تست های مروری و سنجشی بیشتری. -
Saleh Esmaily
سلام
ماه رمضونم که تموم شد ان شاءالله این ناپیوستگی ها دیگه حل شه
تعداد تستت در کل خوبه ولی حس می کنم تو عمومی ها نسبت به اختصاصی ها کمه یعنی یکم بیشتر تو عمومی ها هم تست بزنی بهتر میشه
لطفا همه روزه مشخص کن چه درسا و چه مباحثی حتی اگه ساعت مطالعه دلخواهت نبود اگه اسم فصل رو هم کنار هر درس بنویسی یه دید روشن تری میدهromisa سلام ممنون چشم ازین هفته انجام میدم ولی الان یکم سردرگمم که چیکار کنم از یه طرف نهایی از یه طرف دوپینگ ماز کلا نمیدونم چجوری برنامه بریزم یکی دو روزه هم که درست نمیخونم بابت همین بی برنامه بودنم
برای عمومی ها هم که خب یه کنکور میزنم ولی این چن روزه بیشتر وقتم برا دینی بوده و بیشتر خوندنمم تشریحی بوده و نه برای تست زدن
ولی خب نمیدونم واقعا الان چطور برناممو درست کنم -
atena abolhasani
سلام آتنا جان فقط دو روز گزارش داده بودی که فک کنم دلخواهت نبوده
ساعت مطالعه و عملکردت هرطوری که بود حتما گزارش رو بفرس شاید بتونیم با هم علت یابی کنیم
البته نیازه که یه نگاهی هم به برنامه هفتگیت داشته باشم شاید اونجا واقع بینانه نذاشتی یا مشکل دیگه ای پیش اومده ولی میتونه مربوط به امتحاناتت هم باشه و به همون خاطر نفرستادی. -
romisa سلام ممنون چشم ازین هفته انجام میدم ولی الان یکم سردرگمم که چیکار کنم از یه طرف نهایی از یه طرف دوپینگ ماز کلا نمیدونم چجوری برنامه بریزم یکی دو روزه هم که درست نمیخونم بابت همین بی برنامه بودنم
برای عمومی ها هم که خب یه کنکور میزنم ولی این چن روزه بیشتر وقتم برا دینی بوده و بیشتر خوندنمم تشریحی بوده و نه برای تست زدن
ولی خب نمیدونم واقعا الان چطور برناممو درست کنمSaleh Esmaily دوپینگ ماز برنامش چجوریه؟ از اون اطلاعی ندارم
ولی برای نهایی میتونی این کارو انجام بدی که همزمان با مطالعه هر درس برای امتحان بتونی برای کنکور هم مرور و جمع بندیش کنی و یه جورایی این دو تا رو در جهت هم پیش ببری مثلا تست ها و تمرین های بیشتری حل کنی و حتی دینی رو تشریحی هم خوندن بهت تو کنکور کمک می کنه حتی تو حل سوالای جدیدی که ممکنه بدن تسلط بر کتاب درسی خیلی کمک کنندس. -
Saleh Esmaily دوپینگ ماز برنامش چجوریه؟ از اون اطلاعی ندارم
ولی برای نهایی میتونی این کارو انجام بدی که همزمان با مطالعه هر درس برای امتحان بتونی برای کنکور هم مرور و جمع بندیش کنی و یه جورایی این دو تا رو در جهت هم پیش ببری مثلا تست ها و تمرین های بیشتری حل کنی و حتی دینی رو تشریحی هم خوندن بهت تو کنکور کمک می کنه حتی تو حل سوالای جدیدی که ممکنه بدن تسلط بر کتاب درسی خیلی کمک کنندس.romisa برای 3 درس شیمی و ریاضی و زیست یه ازمون داره هرروز تقریبا البته ریاضی بضی روزا نیس و این که تو 30 روز اول کل 3 سال دور میشه و بعدش ازمونای جامع شرو میشه
اینا حودشون روزی 4 تا 5 ساعت وقت ادمو میگیرن برای خوندن نهایی هم هست یه سری چیزا هم تو پایه مشکل دارم و اینکه فیزیک هم توی این برنامه نیس و نمیدونم اینارو چجوری کنار هم بزارم -
@نگین-محمدیان
سلامبه جمع ما خوش اومدی
تنوع درس و تعداد تست رو توجه کردی
ساعت مطالعه خوب بوده ولی بهترم میتونه بشه
اون روزی که نوشتی خوب بوده ولی اگه هرروز با جزئیات بیشتری بنویسی یا حتی روز بعدشم بنویسی اگه نت نداشتی باز هم قبوله چون اون شکلی بهتر میتونم راهنمایی کنم حتی اگه اسم فصلا رو هم بنویسی خیلی بهتر میشه -
romisa برای 3 درس شیمی و ریاضی و زیست یه ازمون داره هرروز تقریبا البته ریاضی بضی روزا نیس و این که تو 30 روز اول کل 3 سال دور میشه و بعدش ازمونای جامع شرو میشه
اینا حودشون روزی 4 تا 5 ساعت وقت ادمو میگیرن برای خوندن نهایی هم هست یه سری چیزا هم تو پایه مشکل دارم و اینکه فیزیک هم توی این برنامه نیس و نمیدونم اینارو چجوری کنار هم بزارمSaleh Esmaily حقیقتا پیش بردن همزمان این دوتا برنامه فشرده ایه و به هر آدمی توصیه نمیشه و شناخت کافی میخواد
با توجه به چیزی که گفتین
شما باید با تمرکز روی خودآگاهیتون تصمیم بگیرین که میتونین این برنامه ها رو با هم پیش ببرین یا نه و اینکه در کنارش از درس های دیگه از جمله عمومی ها و همینطور فیزیک هم غافل نشین و اینو میتونین با نگاه به گذشته خودتون جوابش رو پیدا کنید
شاید هم بشه این کارو کرد که الزاما همه ی آزمون ها رو شرکت نکرد و یک سری هاشو شرکت کنی تا یه جور انعطاف پذیری تو برنامه شخصیت به وجود بیاد ولی در آخر این خودت هستی که تصمیم نهایی رو برای انتخابش می گیری -
romisa سلام خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و گزارشم رو تحلیل کردید
چشم حتما سعی میکنم تو این هفته آتی این نکات رو اجرا کنم و هر روز با جزئیات بنویسم🥰
-
parisa khany
سلام
ساعت مطالعه و تعداد تست رو یادداشت نکرده بودی
چه خوب که اسم فصل ها رو نوشتی
در خاطرم نیس که چه مقطعی بودی ولی به نظر هم به عمومیا توجه می کنی هم اختصاصی
اگه برآیند کلی رو هم آخرش بنویسی بهترم میشه
یادت بمونه کمیت در کنار کیفیته که سنجیده میشه و هردو رو با هم درنظر می گیریم -
Abolfazl Mousavi
سلام
اینکه کنکورهای سال های اخیر رو از الان تحلیل می کنی فوق العادست حتی وقتی تموم شد میتونی از آزمون های جامع پایه موسسات دیگه مثل سنجش و گزینه دو و گاج و قلم چی هم استفاده کنیromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
Abolfazl Mousavi
سلام
اینکه کنکورهای سال های اخیر رو از الان تحلیل می کنی فوق العادست حتی وقتی تموم شد میتونی از آزمون های جامع پایه موسسات دیگه مثل سنجش و گزینه دو و گاج و قلم چی هم استفاده کنیسلام .
ممنون
-
parisa khany
سلام
ساعت مطالعه و تعداد تست رو یادداشت نکرده بودی
چه خوب که اسم فصل ها رو نوشتی
در خاطرم نیس که چه مقطعی بودی ولی به نظر هم به عمومیا توجه می کنی هم اختصاصی
اگه برآیند کلی رو هم آخرش بنویسی بهترم میشه
یادت بمونه کمیت در کنار کیفیته که سنجیده میشه و هردو رو با هم درنظر می گیریمromisa سلاااام
کنکوری
بیشتر برام مهم بود که چه مبحثی خونده و چه چیزی تموم شده جدای از ساعت.... کلا کیفیت کار
حتماً ساعت....و تعداد تست رو اضافه میکنم
مرسی