معنی
-
سلام دوستان اینو ببیند:

مفهوم این جمله، «درگیر دیدگاه مادی شدن و از بین رفتن دیدگاه معنوی» هستش. اما من اینطور چیزی استنباط نمیکنم🤔میشه معنیشو بگید
@Kosar-Mortazaviدانش-آموزان-آلاء
فکر میکنم🤔
بخاطر اینکه
تشبیه کرده
اگر زیبایی ها در کاسه باشند مثل شربت! اگر لب ها باعقل و منطق تلخ باشند، مزه شیرین زیبایی رو متوجه نمیشوند. -
سلام دوستان اینو ببیند:

مفهوم این جمله، «درگیر دیدگاه مادی شدن و از بین رفتن دیدگاه معنوی» هستش. اما من اینطور چیزی استنباط نمیکنم🤔میشه معنیشو بگید
@Kosar-Mortazavi -
سلام دوستان اینو ببیند:

@Kosar-Mortazavi@m-sina این بیشتر به سادگی و بی ریا بودن مردم و جایی که در ان زندگی میکرده اشاره دارد
-
سلام دوستان اینو ببیند:

@Kosar-Mortazavi@m-sina نمیدونم درسته یا نه ولی فکر کنم اینطوریه
کاسه زیبایی در کف دست ها و بر لب ها تلخی دانایی ره میخانه و شراب و می برو که شهر تو درجای دیگر است و خودت را اسیر تلخی و زیبایی این دنیا مکن که تو جای دیگری داری و مال اینجا نیستی :face_with_open_mouth: :exploding_head: چه معنی عجیبی کردم:face_with_tears_of_joy: -
سلام دوستان اینو ببیند:

@Kosar-Mortazavi