جزوه زیست آقای ذبحی
-
سلام خدمت دوستان آلایی
جزوه مربوط به فصل ۳.۴.۵از زیست دهم و همینطور فصول ۱تا ۵ کامل و درس یک از فصل ۶
تو خود نمودار ها مشکلی نیست ولی بعضی چیزا رو که خودم نوشتم یه چنتاش غلطه(فک کنم فقد یدونه است مربوط به ماهیچه های کند و تند اون نکته رو نخونین)بقیه نکات رو که نوشتم فکر کنم درسته و همه نکاتیم که حین توضیح میگن رو یاداشت کردم
اگر دست خطم زیبا نیست شما به زیبایی خودتون ببخشید
اینم از لینک https://www.uplooder.net/files/58ddfe9edd9a4e7f0f00a8c42f8e1c0b -
ببخشید یبار دیگم گفتم اگر امکانش هست سال دوازدهم هم آقای ذبحی تدریس کنن ممنون
@M-an sohrab -
-
سلام خدمت دوستان آلایی
تو خود نمودار ها مشکلی نیست ولی بعضی چیزا رو که خودم نوشتم یه چنتاش غلطه(فک کنم فقد یدونه است مربوط به ماهیچه های کند و تند اون نکته رو نخونین)بقیه نکات رو که نوشتم فکر کنم درسته و همه نکاتیم که حین توضیح میگن رو یاداشت کردم
اینم از لینک https://www.uplooder.net/files/58ddfe9edd9a4e7f0f00a8c42f8e1c0bParsa Amini خسته نباشی دوست عزیز
-
Parsa Amini خسته نباشی دوست عزیز
@hamed-shakouri ممنون از شما با آرزو موفقیت
-
Parsa Amini خسته نباشی دوست عزیز
@hamed-shakouri ببخشید دوست عزیز من خیلی بلد نیسم با اپلیکیشن آلا کار کنم الان بخوام شمارو به عنوان مثال دنبال کنم میشه بهم بگید باید چیکار کنم
-
سلام خدمت دوستان آلایی
اینم از لینک https://www.uplooder.net/files/58ddfe9edd9a4e7f0f00a8c42f8e1c0bParsa Amini
سلام ممنون لطف کردید به اشتراک گذاشتید
استاد ذبحی تفت واقعا عالی درس میدن.
فقط یک سوال...ببخشید شاید زیاد ربطی نداشته باشه...
ولی میشه اسم برنامه ای ک باهاش عکس هارو اسکن میکنید بگید؟!
برنامه هایی ک خودم دانلود کردم خوب نبودن....
ممنون. -
Parsa Amini
سلام ممنون لطف کردید به اشتراک گذاشتید
استاد ذبحی تفت واقعا عالی درس میدن.
فقط یک سوال...ببخشید شاید زیاد ربطی نداشته باشه...
ولی میشه اسم برنامه ای ک باهاش عکس هارو اسکن میکنید بگید؟!
برنامه هایی ک خودم دانلود کردم خوب نبودن....
ممنون.سارا M 0 camscaner پیشنهادم بهتون اینه که از سایت فارسروید دانلود کنید
-
سارا M 0 camscaner پیشنهادم بهتون اینه که از سایت فارسروید دانلود کنید
Parsa Amini
ممنونم. -
Parsa Amini
ممنونم.سارا M 0 ببخشید خانوم من از اون دوستمون هم پرسیدم بعنوان مثال اگر بخوام شمارو اینجا فالو کنم باید چیکار کنم
-
سارا M 0 ببخشید خانوم من از اون دوستمون هم پرسیدم بعنوان مثال اگر بخوام شمارو اینجا فالو کنم باید چیکار کنم
Parsa Amini
خواهش میکنم...اشکالی نداره سوالی دارید بپرسید.
روی عکس پروفایل شخصی ک میخواید دنبال کنید ی علامت مثبت سبز رنگ هست
اون رو ک بزنید دنبال میکنید طرف رو. -
سلام خدمت دوستان آلایی
اینم از لینک https://www.uplooder.net/files/58ddfe9edd9a4e7f0f00a8c42f8e1c0bParsa Amini
سلام خسته نباشی عزیز جان
مرسی لطف کردی️
️
-
Parsa Amini
سلام خسته نباشی عزیز جان
مرسی لطف کردی️
️
Maryam Nateqi ممنون
-
Maryam Nateqi ممنون
Parsa Amini
واقعا ممنونم دوست عزیز
چون من خیلی دوست داشتم این جزوات رو داشته باشم از طرفی فرصتم کم بود دستخط شما هم که خوانا است و شکلا رو هم قشنگ کشیدین میتونم پرینت بگیرم -
Parsa Amini
واقعا ممنونم دوست عزیز
چون من خیلی دوست داشتم این جزوات رو داشته باشم از طرفی فرصتم کم بود دستخط شما هم که خوانا است و شکلا رو هم قشنگ کشیدین میتونم پرینت بگیرمMaryam Nateqi اگر میخاین مال فصل دو دهم رو هم دارم منتهی تو یه دفتر دیگست
-
Maryam Nateqi اگر میخاین مال فصل دو دهم رو هم دارم منتهی تو یه دفتر دیگست
Parsa Amini
بله خیلی لطف میکنین -
@hamed-shakouri ببخشید دوست عزیز من خیلی بلد نیسم با اپلیکیشن آلا کار کنم الان بخوام شمارو به عنوان مثال دنبال کنم میشه بهم بگید باید چیکار کنم
Parsa Amini
سلام مجدد
ببنید اگر روی پروفایل من کلیک کنید، با همچین تصویری روبرو میشید که بایدروی علامت + دایره سبزرنگ بزنید.
-
Parsa Amini
بله خیلی لطف میکنین -
Parsa Amini
سلام خسته نباشی عزیز جان
مرسی لطف کردی️
️
Maryam Nateqi یچیزی دیگه شاید دچار اشتباه بشی بعضی جاها چون این دفتره کوچیک بود و جا نداشت دایره یا مربع یا حالا نقطه یا یه علامتی زدم بعد یجا دیگه همون علامتو زدم و ادامشو نوشتم