استوکیومتری 2
-
@parisa-khany
مررررسی😁
یادمه توی جزوم هم ی همچین مثالی بود ک تعداد اتم رو حساب نکرد بعد استادمون گفت درسمون باید بره جلوتر تا این نکته رو بهتون بگم.
الان ک گفتی فهمیدم مثل کدوم بود😅
ممنون عزیزم، موفق باشی⚘ -
@parisa-khany چرا؟ اینجا که گفت تعدا د اتم های اتانول خب بعد از اینکه مول بدست بیاد هر مول درسته با عدد اووگادرو برار میشه تعدادش ولی گفته تعاد اتم ها شخب باید تعداد اتمش م صرب بشه که به تعداد اتم به دست بیاد
@jahad-128 در استوکیومتری 2 گفته است:
@parisa-khany چرا؟ اینجا که گفت تعدا د اتم های اتانول خب بعد از اینکه مول بدست بیاد هر مول درسته با عدد اووگادرو برار میشه تعدادش ولی گفته تعاد اتم ها شخب باید تعداد اتمش م صرب بشه که به تعداد اتم به دست بیاد
برای تعداد← مول × ۶.۰۲در ده به توان ۲۳ میشه
ضریب مولکول حساب میشه در محاسبات ولی من جایی ندیدم که تعداد اتم های مولکول رو بشمارند -
@jahad-128 در استوکیومتری 2 گفته است:
برای تعداد← مول × ۶.۰۲در ده به توان ۲۳ میشه
ضریب مولکول حساب میشه در محاسبات ولی من جایی ندیدم که تعداد اتم های مولکول رو بشمارند@parisa-khany آره برای تعداد ملکول درسته ولی وقتی سوال از ما تعداد اتم ملکول رو بخواد باید تعداد اتم های هر ملکول رو حساب کرد.
-
سلام
بچه ها اینو نگاه کنید

تست تعداد اتم ها رو خواسته
مگه نباید هر موقع تعداد اتم رو میخوای بدست بیاری باید شمار اتم های اون مولکول رو در NA ضرب کنی؟!
اگه مولکول میخواست ک خوده NA ولی الان ک گفته اتم خب باید تعداد اتم های اتانول ک ۹ تا هست رو ضرب آووگادرو کنیم...
ولی پاسخنامه ضرب نکرده....
دلیلش چیه؟! یا من بی دقتی کردم تو مفهوم سوال!://😶🤔 یعنی از این به بعد توی تستی تعداد اتم رو خواست من مثل مولکول حساب کنم😶
اینم پاسخنامه:

ممنون.
تجربیا
ریاضیا
دوازدهم -
سلام
بچه ها اینو نگاه کنید

تست تعداد اتم ها رو خواسته
مگه نباید هر موقع تعداد اتم رو میخوای بدست بیاری باید شمار اتم های اون مولکول رو در NA ضرب کنی؟!
اگه مولکول میخواست ک خوده NA ولی الان ک گفته اتم خب باید تعداد اتم های اتانول ک ۹ تا هست رو ضرب آووگادرو کنیم...
ولی پاسخنامه ضرب نکرده....
دلیلش چیه؟! یا من بی دقتی کردم تو مفهوم سوال!://😶🤔 یعنی از این به بعد توی تستی تعداد اتم رو خواست من مثل مولکول حساب کنم😶
اینم پاسخنامه:

ممنون.
تجربیا
ریاضیا
دوازدهم -
سارا M 0 سوال هم اشتباه هست احتمالا.
به هرحال تعدا د اتم های co2از اتانول کمتره برای همین مقدار گرمشم باید بیشتر بشه واینکه جواب داخل گزینه هانیست حالا بازم می تونید بپرسید@jahad-128
ن دوست عزیز فک نکنم اشتباه باشه...اینجور سوالا ی نکته دارن ک استاد خودمون هم گفت...
بعدا ازشون میپرسم به شماهم میگم. -
@jahad-128
ن دوست عزیز فک نکنم اشتباه باشه...اینجور سوالا ی نکته دارن ک استاد خودمون هم گفت...
بعدا ازشون میپرسم به شماهم میگم. -
سارا M 0 اها شاید نکته ای داره
ممنون. 🙏🏻ولی من از معلمم پرسید و این طور هست حالا روش تستی هم می فرستم. مگر اینکه سوال منظورش چیز دیگه ای باشه@jahad-128

-
سارا M 0 اها شاید نکته ای داره
ممنون. 🙏🏻ولی من از معلمم پرسید و این طور هست حالا روش تستی هم می فرستم. مگر اینکه سوال منظورش چیز دیگه ای باشه@jahad-128 نمونه های دیگشم می فرستم که تعداد اتم نیاز هست
-
@jahad-128

-
@parisa-khany آره برای تعداد ملکول درسته ولی وقتی سوال از ما تعداد اتم ملکول رو بخواد باید تعداد اتم های هر ملکول رو حساب کرد.
-
@parisa-khany آره برای تعداد ملکول درسته ولی وقتی سوال از ما تعداد اتم ملکول رو بخواد باید تعداد اتم های هر ملکول رو حساب کرد.
@jahad-128
اینجا وقتی مول رو حساب میکنیم با تعداد اتم برابر میشه و نیازی نیست که تعداد اتم مولکول رو بشماریم و بعد ضرب کنیم اینکه تعداد اتم مولکول شمرده بشه اشتباه!!!
NA در مول ضرب میشه و اگه ضریبی اون مولکول مورد نظر داشته باشه در کنار اونها ضرب میشه -
سارا M 0 سوال هم اشتباه هست احتمالا.
به هرحال تعدا د اتم های co2از اتانول کمتره برای همین مقدار گرمشم باید بیشتر بشه واینکه جواب داخل گزینه هانیست حالا بازم می تونید بپرسید@jahad-128
سلام
قرار بود از معلمم بپرسم به شما هم بگم😁
خب من از معلمم پرسیدم و ایشون هم گفتند ک باید تعداد اتم ضرب بشه یعنی ۹ در اووگادرو ضرب بشه...
پس اینجور که مشخصه، پاسخنامه اشتباه حل کرده🙂
چون قرار بود بهتون بگم...برای همین گفتم...
موفق باشید🌹