ده سال دور از کنکور
-
استاد افشار؟
-
@dr-bernosi در ده سال دور از کنکور گفته است:
مهی جون در ده سال دور از کنکور گفته است:
mehdi_zangane
اقای زنگنه کمکشون کنین
درود بر شما دوست عزیز حتما هیچ چیز جای درس رو نمیگیرهولی همیشه راه موفق شدن درس خوندن نیس! بعضیا خب استعدادشون چیزای دیگس!
بله این که درسته
اما درک و شعوری که درس به ادم میده جهان بینی و افتادگی که درس میده رو هیچ چیز نمیده
اما خوب یه عده ام باز مثال نقض هستن در این مورد
هدف درسم همیشه پول نیس ...همین که ادم به یه شعوری برسه خودش پیشرفتهمهی جون در ده سال دور از کنکور گفته است:
mehdi_zangane
اقای زنگنه کمکشون کنین
درود بر شما دوست عزیز حتما هیچ چیز جای درس رو نمیگیرهولی همیشه راه موفق شدن درس خوندن نیس! بعضیا خب استعدادشون چیزای دیگس!
بله این که درسته
اما درک و شعوری که درس به ادم میده جهان بینی و افتادگی که درس میده رو هیچ چیز نمیده
هدف درسم همیشه پول نیس ...همین که ادم به یه شعوری برسه خودش پیشرفتهمنکه هیچ درک و شعوری لابلای کتابای مدرسه و کنکورمون نمیبینم
...اتفاقا در خلاف جهت مذکور کار میکنن
جهان بینی و افتادگی که دیگه جای خود دارد...کنکور که هیچ,کلا سیستم آموزشی و کتابای ما کوته بینی بیش نیستن -
سلام ، من که ده ساله از کنکور دور بودم میتونم از تابستان با برنامه قلم چی شروع کنم ،بدرد من میخوره ؟
طیب در ده سال دور از کنکور گفته است:
سلام ، من که ده ساله از کنکور دور بودم میتونم از تابستان با برنامه قلم چی شروع کنم ،بدرد من میخوره ؟
من در پاسخ سوال شما آقای behnam_esmaeeli رو تگ میکنم
-
mehdi_zangane
اقای زنگنه کمکشون کنین
بله این که درسته
هدف درسم همیشه پول نیس ...همین که ادم به یه شعوری برسه خودش پیشرفتهمنکه هیچ درک و شعوری لابلای کتابای مدرسه و کنکورمون نمیبینم
جهان بینی و افتادگی که دیگه جای خود دارد...کنکور که هیچ,کلا سیستم آموزشی و کتابای ما کوته بینی بیش نیستنبهاره در ده سال دور از کنکور گفته است:
mehdi_zangane
اقای زنگنه کمکشون کنین
بله این که درسته
جهان بینی و افتادگی که دیگه جای خود دارد...کنکور که هیچ,کلا سیستم آموزشی و کتابای ما کوته بینی بیش نیستناون که بله سیستم اموزش پرورش که ................
-
عرض سلام دارم خدمتتون
به نظرم پیش رفتن با برنامه قلم چی یکم خطرناکه برای شما
البته باید دید شما چند ساعت در روز رو به درس اختصاص می دید.
اگر تمام زمان شما به درس اختصاص داره یه طرح درس رو باید پیش رفت اگر سرکار می رید قضیه فرق داره
در کل فکر می کنم میشه با برنامه ویژه فارغ التحصیلان پیش برید البته با یه سری شخصی سازی ها که در قسمت مشاوره توضیح داده میشه.سر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلی -
ممنونم از راهنمایی شما
من سر کار نمیرم ولی کلاسهای حوزه از صبح تاظهر هست(البته از مهر ) و میخوام مطمئن باشم اگر انصراف از حوزه بدم وتمام فرصت رو اختصاص به درس بدم که تجربه ثابت کرده 8-9ساعت میتونم در روز بخونم ،ایا در رشته داروسازی تهران قبول میشم یا نه ،البته با راهنماییهای اساتید بزگوار الا دارم یاد میگیرم چطور بخونم ،فقط برنامه ای ندارم که منسجم پیش برم .
من باید داروسازی تهران قبول بشم .
من برای خانواده آلا ارزوی سلامتی میکنم که دلسوزانه کار میکنند -
ممنونم از راهنمایی شما
من سر کار نمیرم ولی کلاسهای حوزه از صبح تاظهر هست(البته از مهر ) و میخوام مطمئن باشم اگر انصراف از حوزه بدم وتمام فرصت رو اختصاص به درس بدم که تجربه ثابت کرده 8-9ساعت میتونم در روز بخونم ،ایا در رشته داروسازی تهران قبول میشم یا نه ،البته با راهنماییهای اساتید بزگوار الا دارم یاد میگیرم چطور بخونم ،فقط برنامه ای ندارم که منسجم پیش برم .
من برای خانواده آلا ارزوی سلامتی میکنم که دلسوزانه کار میکنندطیب در ده سال دور از کنکور گفته است:
ممنونم از راهنمایی شما
من برای خانواده آلا ارزوی سلامتی میکنم که دلسوزانه کار میکنندسلام
امیدوارم که بتونید نتیجه مناسبتون رو کسب کنید
وقتی بتونید ۸ یا ۹ ساعت بخونید با افزایش روزانه ۱۵ تا ۳۰ دقیقه به این تایم میتونید به تایم بیشتری هم دسترسی داشته باشید بدون اینکه خسته بشید !
چون انسان هدف دار برای هدفش تلاش میکنه و خسته نمیشه
به زودی اقای اسماعیلی برنامه هم در اختیار دانش اموزان آلا قرار خواهند داد -
خیلی ممنونم