کنکور ۱۴۰۱
-
سلام دوستان
افرادی که پایه یازدهم هستند اگر مایلید گروهی در واتساپ یا تلگرام یا برنامه کاندرلیگا تشکیل بدیم و جزئیاتی همچون ساعت مطالعه ، تعداد تست و ... رو باهم به اشتراک بزاریم ، لطفا اگر میخواید اعلام حضور کنید😉🙂 -
سلام دوستان
افرادی که پایه یازدهم هستند اگر مایلید گروهی در واتساپ یا تلگرام یا برنامه کاندرلیگا تشکیل بدیم و جزئیاتی همچون ساعت مطالعه ، تعداد تست و ... رو باهم به اشتراک بزاریم ، لطفا اگر میخواید اعلام حضور کنید😉🙂 -
اره ایده خوبیه
چون ت اپ آلا یخورده سخته این سبک تبادل اطلاعات
پیاما قاطی میشه و فقط نوتیف میاد ک خانم/آقا x بهت پاسخ داده! -
اره ایده خوبیه
چون ت اپ آلا یخورده سخته این سبک تبادل اطلاعات
پیاما قاطی میشه و فقط نوتیف میاد ک خانم/آقا x بهت پاسخ داده!Sarah Ghanaatiyan بله درسته
-
سلام دوستان
Tara Mm
سلام امکان تبادل آیدی و....و البته شماره اینجا خلاف قانونه😁 میتونید توی تاپیک بچه های همخوانی گزارش بدید .....اخر هفته ها هم رومیسا جان لطف میکنند وقت میذارن و بررسی میکنند. -
Tara Mm
سلام امکان تبادل آیدی و....و البته شماره اینجا خلاف قانونه😁 میتونید توی تاپیک بچه های همخوانی گزارش بدید .....اخر هفته ها هم رومیسا جان لطف میکنند وقت میذارن و بررسی میکنند. -
سارا M 0 برنامه کاندرلیگا نیاز به هیچگونه شماره یا اطلاعاتی نداره و کاملا خصوصی هست ، در اونجا هر کسی ثبت نام میکنه و در آخر گروه تشکیل میدیم اگر موافق هستین
Tara Mm سلام شبت بخیر
اینجا ما در تایپیک بچه های همخوانی این کارایی که گفتین رو انجام میدیم شماهم به ما بپیوندین خوش حال میشیم😊🌱 -
Tara Mm سلام شبت بخیر
اینجا ما در تایپیک بچه های همخوانی این کارایی که گفتین رو انجام میدیم شماهم به ما بپیوندین خوش حال میشیم😊🌱atena abolhasani شب شماهم بخیر
من زیاد با آلا آشنایی ندارم ، شرکت در گروه های گزارش کار برام سخته نمیدونم چرا پیام ها بهم ریخته س -
Tara Mm
چون تازه عضو شدید چنین فکری میکنید
من خودم اوایل ک عضو شده بودم اینجا برام به هم ریخته بود
ولی الان برام خیلی منظم و دسته بندی شده
و البته کار با آپ آلا هم فوق العاده آسونه.
یکم ک بگذره به همه چیز عادت میکنید و خودتون متوجه دسته بندی ها و ...میشید.
پیشنهاد میکنم ی نگاه به تاپیک بچه های همخوانی بندازید....گزارش هارو ببینید و اگر مایل بودید گزارش بدید....
🙂 -
atena abolhasani شب شماهم بخیر
من زیاد با آلا آشنایی ندارم ، شرکت در گروه های گزارش کار برام سخته نمیدونم چرا پیام ها بهم ریخته سTara Mm شاید چون در گروه های مرتبط به خودتون عضو نیستین؟
برای شما پیام هایی میاد که یکی از بچه ها گروه شما رو منشن کرده باشه
اگه میخواین پیام های تایپیک بچه های همخوانی براتون بیاد تایپیک رو در حالت پیگیری قرار بدین
میتونین بعضی از تایپیک هایی که نمیخواین یا حس میکنین پیام هاتون رو درهم میکنه رو به حالت نادیده گرفتن در بیارین -
Tara Mm شاید چون در گروه های مرتبط به خودتون عضو نیستین؟
برای شما پیام هایی میاد که یکی از بچه ها گروه شما رو منشن کرده باشه
اگه میخواین پیام های تایپیک بچه های همخوانی براتون بیاد تایپیک رو در حالت پیگیری قرار بدین
میتونین بعضی از تایپیک هایی که نمیخواین یا حس میکنین پیام هاتون رو درهم میکنه رو به حالت نادیده گرفتن در بیارینatena abolhasani والا نمیدونم
خیلی دوست دارم منم گزارشکار بفرستم -
واقعا اينجا خيلي شلوغه
-
واقعا اينجا خيلي شلوغه
Arman Khodei
چون تازه عضو شدید این حس رو دارید.