سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
بهترین منبع تست
-
Maryam Nateqi من بلد نیستم تاپیک بزنم میشه چند نفر که بتونن کمکم کنن تگ کنید خودم بلد نیستم
-
amir Barsam سلام برای تگ کردن @ رو اول تایپ کنید بعد شخص مورد نظر ویا حالا گروهی که خواستید رو تگ کنید
-
amir Barsam در بهترین منبع تست گفته است:
سلام من یه سوال داشتم تو سوال شما ️ من از اکانت دوستم استفاده میکنم چون اون فیلم های که باید پول بدی رو خریده خودش به دلایلی استفاده نمی اونه کنه به نظر شما این کار مشکل داره الان من یا نام کاربری اون چت میکنم من هم توان خرید فیلم هارو ندارم میترسم کار حرامی کرده باشم اگه میشه کمکم کنید
-
@narjes-hashemi خیلی ممنون ولی خب من کسی رو نمیشناسم که تگ کنم️
-
amir Barsam خواهش میکنم چون پرسیدید گفتم.
-
amir Barsam
خب من نمیدونم با توجه به شرایط شما، چیکار باید کرد
ولی خب خانم مدیر پاسخگو خواهند بود دوستم منشن شون کردن -
Maryam Nateqi در بهترین منبع تست گفته است:
سلام دوستان شبتون آروم و پر ستاره
دوستان بهترین کتاب تست برای دروس عمومی دهم
میشه معرفی کنین که هم درسنامه و هم تست های خیلی خوبی داشته باشه
واینکه درباره کتاب های قلمچی هم نظر بدین لطفا
با تشکر ️دینی گاج
عربی خیلی سبز ،و برای تست زیاد آبی قلم چی و درک مطلب قلم چی
زبان مبتکران-درک به زبان ساده شهاب اناری
فارسی نشر الگو موضوعی -
moohamad bahramireplied to Maryam Nateqi on آخرین ویرایش توسط moohamad bahrami انجام شده
Maryam Nateqi سلام اادبیات سیرتا پیاز دینی گاج عزبی خیلی سبز جامع زبان شهااب اناری جامعش عالین.قلم چیم زرد عمومیاش خوبن و برای تست های سخت کتب س سطحیاش خوبه برای هر درس
-
moohamad bahrami
خیلی متشکرم لطف کردینAbolfazl Mousavi
خیلی ممنون، متشکرم -
Abolfazl Mousavi
سلام ببخشید منظور تون از دینی گاج چیه (جامع؟) (دهم؟) (میکرو طلایی، میکرو طبقه بندی، گاج نقره ای یا ای کیو؟) -
Abolfazl Mousavi
عربی خیلی سبز این منظور تونه؟
-
Abolfazl Mousavi
عربی خیلی سبز این منظور تونه؟
درسنامه براتون مهمه؟؟یا فقط تست؟؟؟یا هر دو؟؟؟؟
-
Abolfazl Mousavi
برای همه درسا بجز زیست درسنامه هم برام مهمه(یعنی هر دو) -
Abolfazl Mousavi
سلام ببخشید منظور تون از دینی گاج چیه (جامع؟) (دهم؟) (میکرو طلایی، میکرو طبقه بندی، گاج نقره ای یا ای کیو؟)اینم میشه پاسخ بدید لطفا
Abolfazl Mousavi -
Abolfazl Mousavi
برای همه درسا بجز زیست درسنامه هم برام مهمه(یعنی هر دو)خب همین رو بخرید ،ولی خب هزینش زیاد میشه ،بنظرم شما همون جامع بخرید ،تعداد تستاش هم زیاده ، برای درسنامه هم فیلمای آلا هست،بعدش کتاب جامع تستاش خیلی زیادهبنظرم برای درسنامه فیلمای الا و کتاب تست هم جامع خیلی سبز خیلی تست داره ،اونا رو بگیر خلاص بشهمن خودم کتابای پایه رو گرفتم ،اما راضی نیستم چون هزینه زیادی صرف شده ،اگر هزینه زیادی می تونید صرف کنید خب یا علی
-
Abolfazl Mousavi
خیلی ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتین هزینه که میتونم و توانایی شو دارم اما همون جامع بهتره انگار ولی بازم ببینم چی میشه
میشه جواب اون یکی سوالمو هم بدین
خیلی ببخشید وقت تون رو میگیرم -
Abolfazl Mousavi
سلام ببخشید منظور تون از دینی گاج چیه (جامع؟) (دهم؟) (میکرو طلایی، میکرو طبقه بندی، گاج نقره ای یا ای کیو؟)اینم میشه پاسخ بدید لطفا
Abolfazl Mousaviجامع ،میکروطبقه بندی درسنامه کتاب رو بخونید کافیه ،اصلا دینی کتابی نیست که نیاز به معلم داشته باشه
-
Abolfazl Mousavi
آها ممنونم لطف کردین -
Abolfazl Mousavi در بهترین منبع تست گفته است:
Abolfazl Mousavi
برای همه درسا بجز زیست درسنامه هم برام مهمه(یعنی هر دو)خب همین رو بخرید ،ولی خب هزینش زیاد میشه ،بنظرم شما همون جامع بخرید ،تعداد تستاش هم زیاده ، برای درسنامه هم فیلمای آلا هست،بعدش کتاب جامع تستاش خیلی زیادهبنظرم برای درسنامه فیلمای الا و کتاب تست هم جامع خیلی سبز خیلی تست داره ،اونا رو بگیر خلاص بشهمن خودم کتابای پایه رو گرفتم ،اما راضی نیستم چون هزینه زیادی صرف شده ،اگر هزینه زیادی می تونید صرف کنید خب یا علی
خیلی ببخشیدا میشه بگید کدوم جامع، آخه میخوام کتاب درستی بخرم واسه همین میپرسم
کدوم شون؟
-
ببین شما فیلمای الا رو مبنا درسنامه و تست زیاد رو مبنای تسلط قرار بدیداگر دهم هستید ،نیازی به فشار زیاد نیست ،من دهم فشار آوردم و تابستان فشرده خوندم ،اولین آزمون و دومین آزمون ترازم ۵۲۰۰ بود ،ولی از آزمون بعدی ترازم شد ۷۱۰۰،چون خستم بود مجبور بودم استراحت کنم ،پس کنکوری رو از یازدهم شروع کنید و با مدرسه هم سازگار باشید ،وگرنه برنامه شما عیب داره
موفق و در پناه خدا باشد