کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟
-
Reza Estendi سلام
خیلی عالی هسن و کلمات هر درس رو جمع میکنن و تکرار و مرور میکنن گرامر هارو با مثال میگن وتست هم حل میکنن در کل عالیZahra Esmaeili
خیلی ممنون
لطف کردید -
Reza Estendi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
با سلام و خسته نباشید خدمت رفقا.
میخواستم بدونم که کیفیت تدریس آقای عزتی در صفر تا صد ها چطوریه؟؟؟؟؟؟
برای من که زبان بلد نیستم.سلام
از پایه و مفهومی درس دادن
اگر باهاشون ارتباط بگیرید عالیه😍ابوالفضل ریسی
خیلی ممنون.
دستتون درد نکنه
مثل همیشه کمک حال بچه ها. -
خیلی خوب
محمد ملکان
دستتون درد نکنه
خیلی ممنون -
ابوالفضل ریسی
خیلی ممنون.
دستتون درد نکنه
مثل همیشه کمک حال بچه ها.Reza Estendi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی
خیلی ممنون.
دستتون درد نکنه
مثل همیشه کمک حال بچه ها.خواهش میکنم🤗
انجام وظیفه هست😊 -
Yazdan Gonabadi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی ببخشید معذرت میخوام
یه سوال دیگه شما این جزوات الاء رو از کدوم سایت پرینت میگیرید؟ چون از بیرون گه خیلی گرون میشه سایت هم بجه ها تاپیک زده بودن هر کدوم هزار تا سایت معرفی کردن که خوبه 😂خود شما کدوم سایت رو میگید خوبه و همیشه خوب فرستاده ؟از هرکس بپرسید میگه مکس کپی
من ۸۰ درصد جزوات راه ابریشم و... رو گرفتم همیشه کیفیت و قیمتشون بهترینهابوالفضل ریسی خیلی ممنونم
-
ابوالفضل ریسی ببخشید معذرت میخوام
یه سوال دیگه شما این جزوات الاء رو از کدوم سایت پرینت میگیرید؟ چون از بیرون گه خیلی گرون میشه سایت هم بجه ها تاپیک زده بودن هر کدوم هزار تا سایت معرفی کردن که خوبه 😂خود شما کدوم سایت رو میگید خوبه و همیشه خوب فرستاده ؟از هرکس بپرسید میگه مکس کپی
من ۸۰ درصد جزوات راه ابریشم و... رو گرفتم همیشه کیفیت و قیمتشون بهترینهابوالفضل ریسی بعد رنگی هم خوب بوده ؟ رفتم تو سایت شون دیدم ۳ مدل دارن برای رنگی A,B,C شما کدومو گرفتید خوب بود ؟
-
ابوالفضل ریسی خیلی ممنونم
ابوالفضل ریسی خیلی ممنونم
خواهش میکنم🙂
-
ابوالفضل ریسی بعد رنگی هم خوب بوده ؟ رفتم تو سایت شون دیدم ۳ مدل دارن برای رنگی A,B,C شما کدومو گرفتید خوب بود ؟
ابوالفضل ریسی بعد رنگی هم خوب بوده ؟ رفتم تو سایت شون دیدم ۳ مدل دارن برای رنگی A,B,C شما کدومو گرفتید خوب بود ؟
این کیفیت نیست
بستگی به نوع جزوتون داره
تو واتساپ سفارش بدید خودشون نوع رو مشخص میکنن و هزینه رو کارت به کارت میکنید
من همش اینطور سفارش میدم -
این کیفیت نیست
بستگی به نوع جزوتون داره
من همش اینطور سفارش میدمابوالفضل ریسی سلام
ببخشید چه کتاب تستی از فارسی هست که فقط تست داشته باشه ؟ -
ابوالفضل ریسی سلام
ببخشید چه کتاب تستی از فارسی هست که فقط تست داشته باشه ؟ANA Kamali در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام
ببخشید چه کتاب تستی از فارسی هست که فقط تست داشته باشه ؟سلام
خودم برگزیده ادبیات قلمچی گرفتم -
این پست پاک شده!
-
این کیفیت نیست
بستگی به نوع جزوتون داره
من همش اینطور سفارش میدمابوالفضل ریسی ممنونم
فقط آخرین سوال😂
+98 912 310 3898 این شماره شونو ؟ -
ابوالفضل ریسی ممنونم
فقط آخرین سوال😂
+98 912 310 3898 این شماره شونو ؟Yazdan Gonabadi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی ممنونم
فقط آخرین سوال😂
+98 912 310 3898 این شماره شونو ؟خواهش میکنم
بله همینه -
ابوالفضل ریسی ممنونم
فقط آخرین سوال😂
+98 912 310 3898 این شماره شونو ؟خواهش میکنم
بله همینهابوالفضل ریسی بسیار متشکرم
-
ابوالفضل ریسی بسیار متشکرم
ابوالفضل ریسی بسیار متشکرم
خواهش میکنم موفق باشید😉
-
ابوالفضل ریسی خیلی ممنونم از راهنمایی تون حالا که بحث دروس عمومی شد
به نظرتون فارسی الاء رو استفاده کنم فکر میکنم تو فارسی الاء ضعیفه خودم میخوام کتاب های مبحثی نشرالگو رو بگیرم مثل قرابت معنایی ، ارایه ادبی ...
نظرتون ؟Yazdan Gonabadi به نظرم همین بهتره...
-
ابوالفضل ریسی خیلی ممنونم از راهنمایی تون حالا که بحث دروس عمومی شد
به نظرتون فارسی الاء رو استفاده کنم فکر میکنم تو فارسی الاء ضعیفه خودم میخوام کتاب های مبحثی نشرالگو رو بگیرم مثل قرابت معنایی ، ارایه ادبی ...
نظرتون ؟Yazdan Gonabadi سلام اصلا فارسی الا عالیه حتما گوش بدید و باهاش پیش برید من با اقای مرادی صفر تا صدشون رو دارم پیش میرم و به نظر من عالی هستن ایشون و فارسی الا ضعیف نیست
-
Yazdan Gonabadi سلام اصلا فارسی الا عالیه حتما گوش بدید و باهاش پیش برید من با اقای مرادی صفر تا صدشون رو دارم پیش میرم و به نظر من عالی هستن ایشون و فارسی الا ضعیف نیست
Zahra Esmaeili مگه چی میگن تو ویدیو ها ؟
-
Yazdan Gonabadi سلام اصلا فارسی الا عالیه حتما گوش بدید و باهاش پیش برید من با اقای مرادی صفر تا صدشون رو دارم پیش میرم و به نظر من عالی هستن ایشون و فارسی الا ضعیف نیست
Zahra Esmaeili اخه فارسی به صورت مبحثی باید خونده بشه مثلا تو تدریس شون درباره قرابت معنایی و روش های حل تست اون صحبت کردن ؟؟
-
Zahra Esmaeili اخه فارسی به صورت مبحثی باید خونده بشه مثلا تو تدریس شون درباره قرابت معنایی و روش های حل تست اون صحبت کردن ؟؟
Yazdan Gonabadi من به خاطر اینک معلم مدرسم بد بود از صفر تاصد استفاده میکنم و تازه هم ضبط شده و ماله سال 99 هس چون قبلش هیچ صفر تاصدی برای فارسی نبود و عالی هسن تک تک ابیات رو معنی میکنن و قلمرو هاو جواب میدن و ...
ولی ادبیات موضوعی هم هس برید ببینید ولی من ندیدم ک بدونم خوبه یا ن ولی در کل صفر تا صد عالیه اگر کتاب رو مشکل ندارید ادبیات موضوعی رو پیش برید و اگر مثل من مشکل دارید از نظر مدرسه یا هر چی صفر تا صد عالیه