-
سلام،
دوستان عزیز برای اینکه موضوع اصلیاردو های علمی-کنکوری دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آلاء
قابل استفاده و زیباتر باشد،
اگر نظری دارید و یا می خواهید تشکر کنید و یا درموردش بحث کنید ( مثلا بحث علمی یا سوال) اینجا بنویسید.اینم لینک تاپیک اصلی:
http://forum.alaatv.com/topic/1584/اردو-های-علمی-کنکوری-دبیرستان-دانشگاه-صنعتی-شریف-آلاء -
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایول دارین در به در دنبال یه آزمون جمع بندی بودم که خودمو واسه آزمون 2 بهمن سنجش آماده کنم-خعلییییییییییییییییی ممنون
-
ایول دارین در به در دنبال یه آزمون جمع بندی بودم که خودمو واسه آزمون 2 بهمن سنجش آماده کنم-خعلییییییییییییییییی ممنون
sina ansary گفته است:
خوشحالیم که مفید بوده،
این برنامه جمع بندی هست، آزمون هم ته این برنامه هست ( برنامه رو تماشا کنید ) آزمون رو هم به موقع قرار می دیم!
طبیعتا آزمون در قسمت آزمون های انجمن قرار خواهد گرفت. -
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۴، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دفترچه هارودانلودکردم امابازنمیشه رمز میخوادرمزشونمیذارین؟لطفا....
-
@hasanzadeh.fatemeh76gmail.com گفته است:
من دفترچه هارودانلودکردم امابازنمیشه رمز میخوادرمزشونمیذارین؟لطفا....
مطمئنید که درست دانلود کرده اید ؟ هیچکدام از فایلها رمز ندارند!
-
سلام،
دوستان عزیز دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف در هر سال 3 تا اردوی علمی برای کلاس کنکور 1 و 3 تا اردوی علمی برای کلاس کنکور 2 برگزار می کند.
تا الان ما برنامه ی اردو و دفترچه ی اردو را در انجمن قرار می دادیم اما با توجه به ساختار پیچیده ای که انجمن قبلی آلاء داشت، خیلی از دانش آموزان عزیز به ما پیام دادند که خیلی دیر فایل های اردو رو پیدا کرده بودند و از این بابت ناراحت بودند.لذا من این موضوع را ایجاد کردم که تمام اردو های علمی-کنکوری دبیرستان را اینجا قرار بدیم ( برای سال های مختلف )، برای شروع اردو هایی که از اینجا به بعد هست را قرار می دیم و فایل های اردوهای قبلی هم به مرور به انجمن اضافه می شوند.
برای اینکه یکپارچه بودن این موضوع حفظ شود، این موضوع را من قفل می کنم و هر بحثی پیرامون این موضوع هست در لینک زیر قرار بدید:
http://forum.alaatv.com/topic/1596/بحث-و-نظر-اردو-های-علمی-کنکوری-دبیرستان-دانشگاه-صنعتی-شریف-آلاء
با تشکر
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام برا اردو قبل بعدا گذاشته میشود
-
سلام،
دوستان عزیز برای اینکه موضوع اصلیاردو های علمی-کنکوری دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آلاء
قابل استفاده و زیباتر باشد،
اگر نظری دارید و یا می خواهید تشکر کنید و یا درموردش بحث کنید ( مثلا بحث علمی یا سوال) اینجا بنویسید.اینم لینک تاپیک اصلی:
http://forum.alaatv.com/topic/1584/اردو-های-علمی-کنکوری-دبیرستان-دانشگاه-صنعتی-شریف-آلاءدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام اردو قبلی دوتا کلاس دیگه قرار نمیگیره
-
سلام اردو قبلی دوتا کلاس دیگه قرار نمیگیره
mahdi.ahmadi07gmail.com گفته است:
سلام اردو قبلی دوتا کلاس دیگه قرار نمیگیره
وقت کنیم قرار می دیم، باور کنید سرمون خیلی شلوغه
یه خواهش کوچیک، داداش گل پست تکراری وقتی ارسال می کنی دوستات اذیت میشن چون برای خیلی ها ایمیل میشه و این قشنگ نیست.از طرف دیگه ما تو آلاء دوست نداریم جواب سر سری بدیم، وقتی جواب نمی دیم بدونید فعلا جواب راه گشا نداریم و دوست نداریم بیشتر از این شرمنده شما بشیم، مطمئن باشید که پست شما را علامت می زنیم، یاد داشت می کنیم که وقتی جواب خوبی داشتیم، بدیم!
-
پاسخگویی به سوالات از 3عید الی 12 عید
سوالاتی که از ساعت 7 صبح الی 10 پرسیده می شوند، تا ساعت 13 ظهر پاسخ داده می شوند و به سوالاتی که تا 8 شب پرسیده می شوند، تا ساعت 10 شب پاسخ می دیم، سوالاتی که بعد از 8 شب پرسیده می شوند، روز بعد پاسخ داده خواهد شد.برنامه و تست ها هم در انجمن و هم در کانال قرار می گیرند،
لینک جزوات در انجمنجزوات و برنامه های اردوهای علمی دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف و آلاء
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab مرسی اقاسهراب ممنونم لطف کردید
-
سلام.ممنونم بابت زحمتاتون.برنامه مطالعاتی عیدونمیزارید؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.فیلمای ارایه رو از 2 فروردین میزارین؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید یه سوال دیگه.
جزوه تست هایی که گزاشتین رو دانلود کردم.توش روز به روز مشخص کرده بود .حالا اینارو تو روزش بزنیم یا اول فیلمایی رو هم میزارین که نگاه کنیم؟یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم. -
ببخشید یه سوال دیگه.
جزوه تست هایی که گزاشتین رو دانلود کردم.توش روز به روز مشخص کرده بود .حالا اینارو تو روزش بزنیم یا اول فیلمایی رو هم میزارین که نگاه کنیم؟یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم.حسین دهقانی پور سلام هنوز جزوه رو نزاشتیم اونی که شما دانلود کردی برای پارساله
اون پست آخر که من گذاشتم فردا عصر بروز میشه و برنامه و تست جدید داخلش قرار می گیرهآرایه هم از 3 فروردین آغاز میشه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسییییی.خیلی لطف کردین
-
سلام.ببخشید امروز عصر برنامه روقرارمیدین؟
-
سلام با عرض پوزش به دلیل تاخیر 3 ساعته در بارگزاری برنامه ی مطالعاتی عید
به اطلاع میرسانیم که تا 10 دقیقه ی دیگر برنامه در کانال و انجمن آلاء قرار خواهد گرفت.
از زنگ های جبرانی برنامه استفاده کنید و این تاخیر را جبران نمایید.
-
سلام با عرض پوزش به دلیل تاخیر 3 ساعته در بارگزاری برنامه ی مطالعاتی عید
به اطلاع میرسانیم که تا 10 دقیقه ی دیگر برنامه در کانال و انجمن آلاء قرار خواهد گرفت.
از زنگ های جبرانی برنامه استفاده کنید و این تاخیر را جبران نمایید.
sohrab ممنونم اقا سهراب لطف کردین .یه سوال دارم تستایی که تواردوبه بچه ها داده میشه روهم قرارمیدین؟ یا باید هزینه پرداخت کنیم تابهمون بدین؟
-
sohrab ممنونم اقا سهراب لطف کردین .یه سوال دارم تستایی که تواردوبه بچه ها داده میشه روهم قرارمیدین؟ یا باید هزینه پرداخت کنیم تابهمون بدین؟
-
sohrab خیلی متشکرم ازتون. ایشالا خدااجرتونو بده ازهمین لینک زیرمیتونیم برنامه رودانلودکنیم؟