بازم نهایی، بازم اشتباه!
-
Amin Rm
تا جایی که یادمه که درست بود...
منظورتون کدوم عبارتشه؟@danial-hosseiny تو بیت اولی مصرع دومش به جای اینکه بنویسه گریبان نوشته بود بیابان
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm
دندونام
آره درست میگی
️
-
@danial-hosseiny
بله من وقتی سوالو دیدم یه خورده تعجب کردم -
Sadra P
این "همینـ"ـی که ازش حرف میزنید دیگه خیلی وقته از بازهٔ زمانیش گذشته!
و اصلا جالب اینجاس که شما خودتون هم اذعان کردید مطالب کمرنگ شده. ما اصلا توی کتاب و این سه سال داخل دبیرستان هیچگونه درسی حول اسم مرکب نداریم. هرچیزی هم بلدیم خارج از کتاب بلدیم! نه پیرو بحث کنکور!@danial-hosseiny دقیقا من تا الان چیزی به اسم ،اسم مرکب ندیدم اما معلممون حتما برای امتحان میاره در موردش.
تاحالا نشده یکبار امتحان بگیره واسم مرکب داخل سوال نباشه. -
@danial-hosseiny دقیقا من تا الان چیزی به اسم ،اسم مرکب ندیدم اما معلممون حتما برای امتحان میاره در موردش.
تاحالا نشده یکبار امتحان بگیره واسم مرکب داخل سوال نباشه.نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOmid Nazari
دوست من اون مرکب و وندی و وندی مرکب خیلی داستان جدایی دارن با اینا ها.
یه موقع که اشتباه نمیکنی؟ -
Omid Nazari
دوست من اون مرکب و وندی و وندی مرکب خیلی داستان جدایی دارن با اینا ها.
یه موقع که اشتباه نمیکنی؟@danial-hosseiny نه فک نکنم
فقط یه مقداری از کلاس نهم یادمه! -
@danial-hosseiny نه فک نکنم
فقط یه مقداری از کلاس نهم یادمه!نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOmid Nazari
در هر صورت اینکه اصلا اسم مرکب و وندی و وندی مرکب، جزو حذفیاته.اما می بایست بلد باشین!
چون واقعا نیازتونه.
قاعدۀ اسم مرکب هم کلا مقولۀ جداییی داره نسبت به این سه تا نوع کلمه... -
Omid Nazari
در هر صورت اینکه اصلا اسم مرکب و وندی و وندی مرکب، جزو حذفیاته.اما می بایست بلد باشین!
چون واقعا نیازتونه.
قاعدۀ اسم مرکب هم کلا مقولۀ جداییی داره نسبت به این سه تا نوع کلمه...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط Omid Nazari انجام شده@danial-hosseiny آها ممنونم بابت راهنمایت دوست عزیز
-
@danial-hosseiny آها ممنونم بابت راهنمایت دوست عزیز
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOmid Nazari
خواهش میکنم